Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 840
  • 803
  •   1
Отговори
# 135
Резултатите от пробните на Междучасие по БЕЛ мин.год. съответстваха 1 : 1 с резултата на изпита при нас.
Но математиката там нямаше нищо общо и на моето дете подействаха опасно демотивиращо и ги прекратих.
Средно аритметично от 3-те изпита на Регалия по МАТ беше и реалната й оценка на изпита, даже ми каза, че изпитът е бил малко по-лесен от последния ПИ на Регалия.
На пробните по МАТ в СМГ с +10 точки беше реалната оценка на изпита.
После като влязат в така желаната езикова гимназия, натискът продължава с двойна сила, защото как така няма да си оправдаят/Топ гимназиите/ лидерските си позиции 🙂

# 136
Моето дете днес е имало в училище пробен по бел. Утре имат по мат и преразказа по бел. Да си кажа, всичко ми изглежда като някаква лудост. Изпити, изпити. Навремето решавах 2 седмици юни месец задачи по мат и отидох на изпит за МГ. Изкарах 6. Чак толкова умна не съм, пък влязох в мг, но това чудо сега. В сряда имат контролно по химия, другата седмица история, география и ае. Имам чувството, че само изпитвания се правят. Кога предават уроци? Кога ще дойде 1.07? Банкет трябва да се дава.
Направо едно голямо парти си трябва,  аз също се изморявам покрай нея да идва края на юни и да приключи това мъчение и за деца и за родители.

# 137
После като влязат в така желаната езикова гимназия, натискът продължава с двойна сила, защото как така няма да си оправдаят/Топ гимназиите/ лидерските си позиции 🙂

точно така се получава. След опита ми с първото дете преосмислих много неща, точно по тази причина.

# 138
Колко напред гледате..Аз чакам единия ден почивка март, после в средата на месеца пак училището почива един ден..после ще броя дните до пролетната.. Вече такива почивки ме радват🤦

# 139
  • Бургас
Много сте изписали, но всичко прочетох, че да не пропусна 😁
Бях планирала семейно пътуване за седмица и сега се мъчим и да наваксваме. Добре ни дойде и грипната ваканция, защото така реално отсъстваше само 3 дни.
Днес пак купих помагала, които някак ще пробутвам между безкрайните домашни от училище и школите. Специално отидох да търся едно и без да искам се закачиха още две. 😆
Голям зор с тая математика. Примерно на единия урок, решава първи и вярно всички задачи, а на следващия път нищо не разбирал. Утре ще прави тест по математика и съм в тих ужас.
Това са ни новите помагала, ако някой иска нещо да му снимам. 😉

# 140
Моето дете днес е имало в училище пробен по бел. Утре имат по мат и преразказа по бел. Да си кажа, всичко ми изглежда като някаква лудост. Изпити, изпити. Навремето решавах 2 седмици юни месец задачи по мат и отидох на изпит за МГ. Изкарах 6. Чак толкова умна не съм, пък влязох в мг, но това чудо сега. В сряда имат контролно по химия, другата седмица история, география и ае. Имам чувството, че само изпитвания се правят. Кога предават уроци? Кога ще дойде 1.07? Банкет трябва да се дава.
Колко въпроса е бил пробният по БЕЛ? Върху произведенията изучени в седми клас ли е бил, или е имало и от шести?
На дъщеря ми са им казали, че ще правят пробни, но някоя събота и ще ги съберат всички седми класове.

# 141
Нашите имат 6 теста тази седмица, събрани в 3 дни. Миналата правиха пробен по математика в училище, в неделя беше на БЕЛ на Регалия, следващата неделя ще е МАТ. Като се прибрах преди малко, я заварих заспала на дивана… Добре, че поне тренировка няма тази вечер, да я оставя да се наспи.

# 142
Най-вероятно в училище пробният се прави от съответния учител по предмет и предполагам залага на знания от 7 клас.

# 143
  • София
Днес са правили първи пробен по мат в училище. Доволен е, само последната подточка на последната задача от втори модул не успял да реши. Сега остава да видим дали останалото е вярно. Следващия понеделник - пробен по Бел. И така ще се редуват всяка седмица.

# 144
Браво на вашите учители, това е подготовка

# 145
  • при моите любими
Преди малко прибрах набора от тренировка, питах го за 15 ти въпрос от Междучасие, който коментирахме. Каза, че е написал 92. И е питал учителя от школата, това било вярното. Ще видим като излязат резултатите.

# 146
Колко въпроса е бил пробният по БЕЛ? Върху произведенията изучени в седми клас ли е бил, или е имало и от шести?
На дъщеря ми са им казали, че ще правят пробни, но някоя събота и ще ги съберат всички седми класове.
25 въпроса. Утре и преразказ. Произведенията от 5, 6 и 7 клас.  Хайдути от 5 кл. До "Една българка", сега го учат.

# 147
  • София
Как правят децата ви пробни в училище? Един ден първи модул и следващ ден втори модул ли?

# 148
Моето днес са имали първи модул бел. Утре имат мат, първи модул и втори модул бел. Бел ще бъде 7 час и част от 8 час.Вдругиден ден втори модул мат. Луда работа.

# 149
По време на час ли ги правят?

Общи условия

Активация на акаунт