Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 832
  • 803
  •   1
Отговори
# 525
И аз ще съм много благодарна, ако някой ги качи, в пощата ги няма или поне аз не ги открих

# 526
  • Варна
Мина родителската среща, ще имат по един пробен на предмет. Още умуват как да стане организационно,
ще е извън учебното им време, за да може да е с времетраене и максимално еднакво с реалните изпити.
По математика казаха, че едва смогвали да вземат уроците в час, времето все ги притискало, с две думи за втори модул да се подготвят в къщи.
По БЕЛ щели да правят преразкази, ама били по-натам в плана, да не сме се притеснявали.
Април ще има нова родителска за разясняване на кандидатстването.

# 527
Здравейте.
Някъде назад в темите и страниците имаше таблица колко точки носи годишната оценка по предмет. Например 6 носи 50 точки, това съм запомнила. Другите оценки, 5 и 4 например, какви точки носят? Уж да си го направя на скрийншот тогава ... Благодаря предварително 🙂
П.С. Питам понеже учим в самостоятелна форма на обучение и сега са ни изпитите...да знам горе долу как вървим с точките.

# 528
  • София
А пробните на Образователни технологии са още по-лесни, те според вас дали се доближават до реалното НВО? Аз немога да преценя на коя школа пробните са по-близо до НВО имате ли някакви наблюдения?

Аз записах децата ба пробна матура в "Междучасие" по математика, казаха, че е много високо нивото.
Март сме на пробна по БЕЛ в СМГ

# 529
  • София
Здравейте.
Някъде назад в темите и страниците имаше таблица колко точки носи годишната оценка по предмет. Например 6 носи 50 точки, това съм запомнила. Другите оценки, 5 и 4 например, какви точки носят? Уж да си го направя на скрийншот тогава ... Благодаря предварително 🙂
П.С. Питам понеже учим в самостоятелна форма на обучение и сега са ни изпитите...да знам горе долу как вървим с точките.
отличен 6 = 50 точки; много добър 5 = 39 точки ; добър 4 = 26 точки; среден 3 = 15 точки

# 530
Здравейте.
отличен 6 = 50 точки; много добър 5 = 39 точки ; добър 4 = 26 точки; среден 3 = 15 точки

Много Ви благодаря!🌷

# 531
А пробните на Образователни технологии са още по-лесни, те според вас дали се доближават до реалното НВО? Аз немога да преценя на коя школа пробните са по-близо до НВО имате ли някакви наблюдения?

Аз записах децата ба пробна матура в "Междучасие" по математика, казаха, че е много високо нивото.
Март сме на пробна по БЕЛ в СМГ
За Междучасие ясно, за СМГ също, моят и той е в МГ от 5клас, в случая искам да ходи на пробни максимално близо до реалното. Главно заради БЕЛ, че там му е мъкааа.

# 532
  • София
Ми за мен мъката е по математика, около мен този месец деца на пробна по БЕЛ и са с доста високи резултати.
Голяма мъка ще е тази година, да сме живи и здрави.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 20:36 от bubanka

# 533
Конкуренцията ще е жестока , но здраве.
Предполагам , че тази година на голяма част от училищата балът ще още по висок

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 20:37 от bubanka

# 534
  • София
Нямаме данни все още за подобни предположения.

# 535
Не мога да стигна да ви изчета . Да по изискванията от МОН трябва да са три пробни матури в училище и по този повод госпожата по математика им е казала днес утре ще имате пробно НВО по математика. Отмених и днешния урок по Български от школата където ходи за да имаме време поне 2 или три теста да направи днес като се чудя дали да и давам от вторият модул задачи или да наблегнем на първия. Вие как бихте процедили и временно е малко!

# 536
Не мога да стигна да ви изчета . Да по изискванията от МОН трябва да са три пробни матури в училище и по този повод госпожата по математика им е казала днес утре ще имате пробно НВО по математика. Отмених и днешния урок по Български от школата където ходи за да имаме време поне 2 или три теста да направи днес като се чудя дали да и давам от вторият модул задачи или да наблегнем на първия. Вие как бихте процедили и временно е малко!

Зависи какви тестове с втори модул имате вие и докъде са стигнали с материала в училище. Тестовет на Регалия, например, са по месеци, с начало януари, като са съобразени с материала, който се предполага, че вече е преподаден в училище. Вижте вашите какви са, за да не постигнете обратен ефект. Отделно, аз не бих дала 2-3 теста преди самото пробно НВО, защото детето ще изпуши. Бих дала един, примерно + време за почивка, но това е строго индивидуално. А и това е пробна матура, не класно, няма значение колко ще изкара като точки, идеята е да се тестват и видят докъде и колко, не се гони конкретен резултат, мисля.

# 537
Готова е статистиката на Регалия от пробния по БЕЛ 11.02.

# 538
Скрит текст:

Зависи какви тестове с втори модул имате вие и докъде са стигнали с материала в училище. Тестовет на Регалия, например, са по месеци, с начало януари, като са съобразени с материала, който се предполага, че вече е преподаден в училище. Вижте вашите какви са, за да не постигнете обратен ефект. Отделно, аз не бих дала 2-3 теста преди самото пробно НВО, защото детето ще изпуши. Бих дала един, примерно + време за почивка, но това е строго индивидуално.
А и това е пробна матура, не класно, няма значение колко ще изкара като точки, идеята е да се тестват и видят докъде и колко, не се гони конкретен резултат, мисля.
Пробните изпити в училището на набора се оценяват в точки, които после се приравняват в оценка, която се нанася  в Школо.

# 539
  • София
Готова е статистиката на Регалия от пробния по БЕЛ 11.02.
Извинявам се за тъпия въпрос, но от телефон нещо не виждам къде е входът за резултатите. Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт