ЗОНАТА и ние - тема 16

• 44 647
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Има ли етикет?

# 646
  • София
Царската туршия от Лидл например е точно 100 гр за 1 блок. А нарязаното кисело зеле на Kühne от Кауфланд е 180 гр за 1 блок.

# 647
  • на последния етаж
Не, домашна е.

# 648
Аз съм си записала 150 гр. Туршия за 1 БВ. Къде съм го прочела, за да го отбележа- не помня.

# 649
Царската туршия от Лидл например е точно 100 гр за 1 блок. А нарязаното кисело зеле на Kühne от Кауфланд е 180 гр за 1 блок.
Царската трушия от Лидл е толкова сладка, че етикетът ѝ едва ли е верен.

# 650
Здравейте!Преди няколко години се хранех по Зоната и се чувствах много добре,но в живота ми се случиха някои неща и я спрях(което не е оправдание!)Годинките минават ,менопаузата взе да чука и на моята врата и реших,че е време  да се зонирам най -вече от здравословна гледна точка Grinning Та от утре съм във вашите редици, като ще се постарая в началото да съм  повече в зелената зона. Ще се отчитам всеки ден тук и се надявам вече това да се превърне в начина ми на хранене за
напред!

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 17:14 от ddididd

# 651
Добре дошла, Диди, няма да ти е особено трудно щом вече веднъж си се докосвала до Зоната Simple Smile))))))))

# 652
Добре дошла,веднъж си видяла ползите,бързо ще влезеш пак в релси 🤗.
Тези дни много работа и задачи при мен,и рд стягам на големия,но съм си зонова,даже и тортата за вкъщи ще е сникърс зонова,много я харесва той.
Днешното меню.
Скрит текст:
Закуска овесени ядки с зелена ябълка,протеин на прах и скир малко имах за изчистване,поръсено с шоколад.
Обяд пуешка шунка с гриловани зеленчуци,печени чушки и варена царевица.
Вечерята още я мисля докато се прибирам,май ще е лазаня или гювечета.

# 653
Лещичкаа, да споделиш рецептата за тортата, моооля.
Нерозпознаема си с новия лик:)

# 654
Много е лесна и бърза рецептата,малко фалшив сникърс е всъщност,но вкуса е страхотен.Ето рецептата и една снимка от моя рд,не се сетих и вътре да снимам,сега като направя другата седмица ще я снимам по представително 🤣.
Скрит текст:
12ББ
10БП протеин 70 гр.
2БП скир 130гр.
10БВ овесени ядки 140гр.
2БВ мед 24 гр.
15БМ черен шоколад 45гр.
7БМ фъстъци/лешници 42бр./21бр.
Протеина,скира,овесените и меда ги хомогенизирам в булета и слагам в силиконова форма 20 см. е моята за час във фризера.Като стегне хубаво блата,поливам с разтопения шоколад и натрошените ядки,може ядките да се сложат и в самия блат и да се залее само с разтопения шоколад.После слагам в хладилника да стегне шоколада и след час може да се хапва.Тук е варианта с ядките вътре в блата.

# 655
При мен седмицата беше много тежка -работа, ангажименти и за капак се тръшнах болна. Нямах време и сили за споделяне на менюто.

# 656
Бързо оздравяване 🤗.Менютата са по скоро за идеи,не е задължително разбира се.И моят ученик е лепнал нещо,класиката петък вечер естествено пък ще видим.

# 657
Кога започнахте да виждате ефект за отслабване?

# 658
Марсиа, ти ако при тези обстоятелства си останала в Зоната си за похвала, остави споделянето на менюта.
Лещичка, благодаря ти.
Дух, на първата седмица бях -3кг и най-накрая ми пада отново халката от пръста. Ям страшно солено и задържам много вода. Ако питаш конкретно за мазнини не знам, не ми е на първи ред това в момента.

# 659
Държа зоновия фронт Blush Само в деня, когато вдигнах висока температура, нямах сили за сметки и компоненти и бях само на плодове. Но пък съм с нагласата, че бързо ще оздравея , благодарение на балансираното хранене Smile

Общи условия

Активация на акаунт