ЗОНАТА и ние - тема 16

• 44 646
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ехааа! Макак  минус и то за седмица???

# 661
Вода и повече стартови килограми предполагам 🤗.
Аз вчера четох поредната страхотна промяна в следствие на зоната 😊.
Скрит текст:

# 662
  • Варна
Благодаря за рецептата за торта, лещичка, ще я пробвам!
Аз си поръчах изолат от gymbeam, имат намаления сега, а покрай него и фъстъчено масло и еритритол. Много съм доволна.

Тази вечер ще правя нудли по тази рецепта:

Любима рецепта!

# 663
Аз в събота на обяд ям малко купешки сладкотии, а вечерта - вино с мезета, балансирано уж. За две седмици съм минус 3 кг.

# 664
Споделям няколко неща в азиатски стил и аз

Закуска- баница с котидж 3 блока
Обяд - пуешко бутче с малко ориз - 4 блока
Следобед- скир с боровинки и кашу - Блока

Вечерята беше на ресторант и извън зоната, но количествата бяха ок

# 665
Само вода, предполагам. След тия 3, още 4 имам за достигане на оптималното ми тегло.

# 666
При мен нишо на никъде

# 667
Готова съм за седмицата:
Мъфини с ябълково брашно - 12бб
Пиле с грах- 27бпм+9бв
Хляб от червена леща и нахут-12бв
Кипнат овес и ечемик за 10бв
Някой ден през седмицата ще направя за вечеря от стъклените нудли с пил.гърди, не съм ги смятала още как и колко.
Ако нещо ви заинтригува, ще дам подробни количества.

# 668
  • София
Белушани, страхотна подготовка!
Бих била много благодарна, ако пуснеш рецептите за хляба и мъфините; ще пътувам четири дни и може да се удържа без проблем в зоната, ако ги направя преди пътуването.

А като се върна, ще изпробвам една рецепта за фалафели на фурна, която намерих. Не е зонова по принцип, но с малка промяна идеално ще пасне за десетина блока въглехидрат. Ако се получат добре, ще напиша рецептата.

# 669
Хляба го правих по тази рецепта, скоро я споделях:
https://www.zonataevkusna.eu/2024/10/12_15.html?m=1
За мъфините видях в и-нет и я префосанирах:
5 бв ябълково брашно - 110г
5 бв трици - 67.5г
1бв - сироп от агаве 12г
2 бп яйца - 2бр
2бп скир - 128г(в него шупнах сода)
5бп протеин - 50г
2бп извара -105г
1бпв прясно мляко - 200мл
Зехтин - 21бм(удвоявам за протеина, изварата и скира), него смятам по етикет и с мерилка за мл.
Ванилия, бакпулвер, еритритол, канела

# 670
  • Пловдив
И аз купих стъклените нудли( те само се накисват ли? и нудълси(а тия как се правят?) Simple Smile Ще ви следя за рецепти, че нямам идея как и що. Извадих и пилешко.
Никва подготовка нямам Confused Нещо ентусиазма ми го няма...

# 671
Мисти, не съм правила и аз до сега. Смятам, че са като инстантните спагети. Ще направя соса и месето и накрая ще добавя тях.
Без подготовка трудно се сглобява цяла седмица, но не и невъзможно.

# 672
И аз не съм правила никога,даже май и не съм яла и преди.Аз съм си по традиционното хранене.
Не готвя и аз за седмицата,всеки ден,предимно сутрин правя заготовките и вечерта доготвям.Моите претенции рядко ядат едно и също два дена подред,затова и готвя за по едно ядене,ако остане аз дояждам.
Днешното меню.
Закуска палачинки,на обяд пуешка шунка с печени чушки и царевица/грах/боб салата,за вечеря гювечета.

# 673
Белушани, пилето с грах с така вложените блокове, как го разпределяш след това на порции?

Аз съм в червено днес, но все още нямам сили за повече от стъкмяване на нещо само с вече наличното, а и апетит изобщо нямам.
Закуска - солен кекс с маслини. Правих го през седмицата и го бях съхранила в хладилника.
Обяд - шишче с картофена салата.
Вечерята все още не знам...

# 674
Отделям и сипвам първо месото, соса и зеленчуците си е на око общо взето, един черпак слагам и го броя за един блок. Вода налях много малко, въглехидратите са лук, морков, грахи убв нишесте за сгъстяване.

Общи условия

Активация на акаунт