Подготовка за малкия човек - тема 25

• 47 823
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, малко глупав въпрос, но за какво се използват бархетните и муселиновите пелени?

# 241
За какво ли не - повиване, завиване, постилане под бебето, подусшаване след баня, оригване.

# 242
  • София, България
sedi_ , за много неща Simple Smile попиване на повръщано, бърсане на дупе след баня, прикриване при кърмене навън, подлагане. Като цяло вършат всякаква работа Simple Smile мултифункционални 😃

# 243
  • Сливен
Здравейте, малко глупав въпрос, но за какво се използват бархетните и муселиновите пелени?

Както са отговорили - почти за всичко. Муселинови/тя е като тензух малко/използвам за след баня-слагаме я  върху халата му и попиваме всички гънки, а Бархетни  използваме за повиване. Даже на скоро взехме Муселинови 100х120см,че другите започват да умаляват.
А тази на снимката е Бархетна и като заспи в гнездото, го загъвам с нея и го загъвам, както е прегъната на снимката, не да я разгъвам цялата.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:55 от сикрет

# 244
Няма да изпадам в подробности,но аз също не успях да кърмя. Детето ми е на АМ, на почти 8 месеца, до сега не сме имали безсънни нощи, не е имал колики и до тук нямаме драма и със зъбките. Изключително спокойно бебе,въпреки,че се случва да е кисел и да плаче, като цяло е много лесен за гледане. Надявам се да е все така. Всяко дете е различно без значение кърмено или на АМ.

Имахме и все още имаме тук там ужасни крусти,Биодерма ни спасява. И аз все се надявах, че сами ще паднат,но не.

Спи с чувалче без крачета и му е удобно, аз също спя спокойно, че е завит.

# 245
  • София
За видео бебефон имаме подобен, те са едни и същи само марката отгоре е различна. За сега сме много доволни,  имаше потребителка която каза че при тях се е чупил, но ние го имаме от 3 месеца и не сме имали проблем

https://www.emag.bg/video-bebefon-mappy-vbm-8700-6426228026617/pd/D6VGF7BBM/

# 246
Здравейте Мамита.
Трябва ми помощ тъй като започвам да правя списък с необходимите покупки за беба. Използвахте ли стерилизатор за шишета или беше излишен, ползвахте ли гнездо и дали има полза от биба с вграден  термометър

# 247
Нито едно от трите не съм ползвала.

# 248
  • Сливен
Последното-не.

Гнездо - ДА, както писах преди, за нас се оказа много добра покупка. Ние ядем в трапезарията/хола, а човека е в гнездото и си спи или си лежи и гледа тавана, гука 😆. Или пък докато аз готвя или мия съдове, а мъжа ми е до него на дивана. Говорим за през деня, иначе си спи всяка вечер в кошарата, а понякога и следобедната дрямка пак е в кошарата.

Стерилизатор-да,така решихме. Има хора които не стерилизират, други го правят до 3ти,6ти или 9ти месец, кой както реши. Simple Smile

# 249
Здравейте Мамита.
Трябва ми помощ тъй като започвам да правя списък с необходимите покупки за беба. Използвахте ли стерилизатор за шишета или беше излишен, ползвахте ли гнездо и дали има полза от биба с вграден  термометър
Използвала съм стерилизатор и гнездо. Бяха улеснение и удобство, но не и нещо незаменимо. Гнездото е излишно, ако не мислите да слагате детето във вашето легло, също и ако живеете в апартамент, според мен. Използвала съм го основно при спане с нас в леглото, при пътуване и най-вече през деня, но вкъщи спалните са на втори етаж и не си представях да разнасям легло по стълбите.
Тази биба с термометър не ми звучи много надеждна. Аз бих заложила на хубав термометър.

# 250
Стерилизатор за кратко. Другите работи ги намирам за напълно излишни.

# 251
Децата ми спяха при нас до 4г, не съм ползвала допълнителни приспособления.
Гнезда нямаше, така или иначе, това чудо май е нещо от последните няколко години...

# 252
Здравейте! Искам да попитам някой поръчвал ли е легло от Никол Бейби и какви са мненията? Искам да е дървено 120/60 с люлка и колелца, само там ми покриват изискванията.

# 253
И ние сме се спрели на мебели от Никол бейби, към края на месеца ще ги поръчаме. Доста положителни отзиви и снимки от техни доволни клиенти има в нета и се надявам, че ще оправдаят очакванията ни Simple Smile

Здравейте! Искам да попитам някой поръчвал ли е легло от Никол Бейби и какви са мненията? Искам да е дървено 120/60 с люлка и колелца, само там ми покриват изискванията.

# 254
Гнездото е едно от най-важните ни неща. Сложили сме го на дивана в хола и ММ си лежи ат едната му страна, аз от другата и човека ни е постоянно до нас в гнезденцето си - спи, понякога ни гледа и така. Ние през това време имаме възможност да си гледаме нещо на ТВ, до четем, играем на плейстейшъна и тн.

Общи условия

Активация на акаунт