Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално - тема 78

• 44 183
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
За 720К можеха да поскрият грозната гофрирана тръба на аспиратора. Баш мутробарок от 90-те.

# 601
Двора е малък за 1.5 милиона. По-добре търси в чужбина за тези пари. Има къде къде по-добри опции.

# 602
И аз бих избрала друго за тези пари, в случай че ги имах Grinning

# 603
Малко не-новини по темата Simple Smile) за добро настроение.
https://www.nenovinite.com/ne/svqt/bulgarka-s-dva-apartamenta-i- … eta-spored-forbes

# 604
Още забавни новини по темата
https://youtu.be/H19at08xbt0?si=nS0ZZN14Aa7T0NKo

# 605

Да ти кажа ли правичката? – И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш?

# 606

Да ти кажа ли правичката? – И едните, и другите са маскари!… Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!… Ама какво да сториш?

Това от "Бай Ганьо" ли беше?
Аз го гледах клипа още като излезе. Не мога да коментирам точно казаното щото и двата лагера не ми бяха убедителни. Но пък ми хареса как е направено, монтажа. Някак нов вид медия, различно от телевизията. Интересно и забавно ми беше на мен Simple Smile.

# 607
Като гледам как правителствата са развързали кесиите, вземат дълг и харчат щедро за какво ли не, и печатат пари на пълни обороти, може и да продължи поскъпването на активите.
Ето в САЩ какво става:

Харчат като по време на Ковида. Тогава беше криза, подкрепяхме бизнеса, помощи за работодатели, помощи за ресторанти и хотели, помощи за енергия, помощи за нам'какво... сега каква криза е, че пак така са развързали кесиите не знам.
2 години се бяха позапрели и се заричаха да озаптят инфлацията, те и сега се заричат, но едно казват, а друго правят. Така че инфлацията може и да продължи, вкл. при цените на имотите.
Не знам обаче къде ще му излезе края, защото ако можеше с печатане на пари да станем по-богати, то би трябвало да може и с печатане на дипломи да станем по-умни. Дай да дадем на Сульо и Пульо по един докторат?

# 608

Засега посоката е една....

# 609
  • Бургас
Не знам за жилищата, ама гледах днес обяви за гаражи - ами и те скочили двойно в сравнение с м.г....

# 610
Онзи ден строителен предприемач ме убеждаваше, че всички блокове от последните години имат поне по един гараж или подземно паркомясто на апартамент. И нямало вече проблема с ателиетата... Трудно ми е да повярвам.

# 611
Мисля, че е така. Но то не значи, че после всеки собственик си има гараж, защото някои купуват по два, а за други не остава или не искат, че им е скъпо. И после пак паркират на улицата.

# 612
Мисля, че в блоковете до нас, макар и съвсем нови, има доста хора, които или нямат гараж, или им е по-удобно да си паркират на улицата. Иначе нямам обяснение - спира колата отпред, а за гаража трябва да влиза и излиза по стръмен наклон със завой. Ако беше всеки с удобен гараж или паркомясто, около новите блокове в Младост, срещу Лидл в Младост 3, не трябва да има толкова паркирани коли по улиците. Там няма старо, само нови блокове с гаражи.

# 613
Имат по две коли на семейство - на мъжа и жената по една, а някои и на децата купуват още като направят 18 г.

# 614
На първа линия срещу Лидъл може и да са нови, но малко по-навътре е само канелки. Спират където намерят свободно, дори далеч от дома.
А и новите са условно нови - от по-старото "ново", когато тази работа с гаражите не беше толкова проблемна и строителите не правеха толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт