Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 258

• 35 301
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви за отговорите! Аз също съм го учила на времето в училище. Но си личи колко съм го научила. Схващам смисъла, но ми се губят детайлите и очарованието на филма. Ще се надявам някой добър човек да преведе. Ако не -ще се помъча на руски да ги гледам.

# 691
Добро утро,момичета!

Снинова,благодаря за инфото. Hug
Канти Hug,вчера не успях да ти отговоря на питането.Не го знам кой е този до Туба на снимката.
Остават ми още 3 еп.да изгледам.

Зад кадър

коментари

Скрит текст:

Желая ви приятна неделя,въпреки жегите!

# 692
Здравейте!

Вече не знам кои снимки са слагани и кои не, така че ще ме извините за повторението.

Здравей,  Sylvette!
Радвам се, че се обади. Аз уж разбирам добре руски, дори превеждам понякога в темата, но този сериал и аз предпочитам да го гледам с бълг. превод. Понякога трябва много точно да се преведат думите, особено когато се отнася за работата на Заман бей, а сега вече и на Ада. Иначе може да не разбере човек, еле па аз, не съм добре подготвена в семейните констелации, макар че се хващам да мисля какво са изпитвали прадедите ми, мисля за техните болежки и това, което ги е вълнувало, или което са ми разказвали или съм дочула...  Затова бих искала да разбера какво точно се говори и се надявам някои от добрите феи, знаещи турски, да преведат сериала на български. Още повече, че НФ дори пренебрегва България, и дори да гледаш там сериала се налага да го гледаш или с руски, или с някакви други субтитри.

Туба се е видяла с Гюнай. И е надписала снимката
„Тя води сериозен телефонен разговор!“

Тази сн е от миналата година. Чудехме се защо са всички заедно, сега вече знаем.
Още не съм чела интервюто на Туба, само коментарите. Всички са толкова впечатлени, че реших да ги чета когато не се занимавам с други работи междувременно, като например гледане на сериал с руски субове, спиране, и стремеж да си преведа по-точно репликите. И което ме впечатли ще го коментирам.
Това Туба е публикувала в ИГС

Аз ли си въобразявам (сигурно е така, никой не коментира нито в ТТ нито в руските форуми), но ми се струва, че Туба чете СЦ. Ако е така, защо го публикува? Дали не ни чака някоя нова изненада?! Дай Боже! Hands Pray Hands Pray Hands Pray

Желая ви хубав и прохладен ден!
Утре, други ден и по-други ден са горещниците и после ще захладнее! Joy

Бъдете здрави!

# 693
Здравейте момичета,
Лина май Горещниците започнаха доста отдавна, до кога ще видим Joy
Снощи довърших сериите. Поздравления за Туба и всички от екипа. Много добра работа.
Това което е публикувала Туба и Линка е коментирала, не знам дали е сценарий, но от едната страна има някакви рисунки. Размерът му е доста нестандартен и голям. Но това което се вижда извън него, ми се струва, че Туба е в Бодрум .
И дано ни изненада с нещо ново.
Днес е национален празник на Франция, да ги поздравим, Туба също.
Сутринта е сложила и още едно стори с песен.

от BasedIstanbul

И

Хубав ден!

# 694
Здравейте

МомичетаБлагодаря на всички вас,за мненията,снимките ,за всичко,което сте открили и споделили .

"Всеки ден ни носи малко мъдрост,малко опит,малко разочарование,
                                       но и малко повече увереност в собствените сили и възможности !
                                       Всеки ден е дар ! Да бъдем благодарни!"

Направих маратон,изгледах го,уж  разбирам,но ми липсва превода.Дано има добри души,да ни зарадват,дано.Eдно преплитане на много неща,и много повдигнати житейски теми,приятелството.Живота понякога ни поставя пред много тежки ситуации и всеки ги преживява по свой начин.

Приятен следобед,дами

# 695
Здравейте, момичета! Hug
И аз мисля днес да започна да гледам втория сезон. Първия много ми хареса!
Поназнайвам малко турски и ще се пробвам първо така да гледам, но ако ми е трудно, ще си пусна руски субтитри.
Жалко, че НФ така пренебрегва българската си публика!
Не съм ви чела, защото не искам да знам предварително какво се случва.
Как го коментирате? Серия по серия, или кой до където е стигнал?

# 696
Здравейте, момичета! Hug
И аз мисля днес да започна да гледам втория сезон. Първия много ми хареса!
Поназнайвам малко турски и ще се пробвам първо така да гледам, но ако ми е трудно, ще си пусна руски субтитри.
Жалко, че НФ така пренебрегва българската си публика!
Не съм ви чела, защото не искам да знам предварително какво се случва.
Как го коментирате? Серия по серия, или кой до където е стигнал?
Нези, разчитаме на теб и други знаещи турски да го преведат за нас. Hands Pray
Иначе не го коментираме, чакаме всички да го изгледат, защото има доста изненади и неочаквани неща и не искаме да развалим удоволствието на никого, който е  чел в темата.
Единственото всеобщо мнение е, че втория сезон е по-добър от първия, по-интересен, и... малко по-тъжен... Почти във всеки епизод има затрогващи моменти и както и в първи сезон преди епизодите има моменти от миналото, които после оказват влияние на живота на поколенията.
Има и много изводи, които човек си прави, но не искам да казвам моите, нека не влияем на гледането на другите. Ако излязат епизодите на бълг. ще ги коментираме веднага, но сега предполагам много хора чакат бълг. превод, не искаме да ги подготвим за изненадите.
Приятно гледане! Няма да съжаляваш!

# 697
Добро утро в понеделник!

Да се насладим на кафенцето и си пожелаем спорна нова седмица!
Нека ни донесе късмет и много усмивки!

Благодаря ви за всичко споделено от от вчера! HugTwo Hearts
Нези,добре си наминала в темата. HugЗнаеш го вече турския.Нали ви чета в др.тема! Two Hearts

То освен превод е нужно да знаеш редене на субтитри,откъде да се изтегли,после готов къде да се качи.Не е лесна работата.
Аз вчера успях да изгледам още един епизод.С наближаване на финала става все по-интересно!

от 3 ден в 5 място в 57 страни

От Instagram на  списание Based İstanbul #TubaBüyüküstün[

Приятен ден ви желая!

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 08:49 от Zlatina3

# 698
Добро утро!

Lina_4, много бих искала, нo за съжаление още не съм на това ниво. А и, както казва Злати, има още много технически подробности, които трябва да знае човек.
Но, ако някой се захване да го превежда, мога да помагам, с удоволствие! Wink
Изгледах първи епизод. Аз и миналата година го гледах тук, в Турция и сега така.
Харесва ми, даже много.
С удоволствие ще коментирам после с вас.
Хубав ден ви желая! Hug

# 699
Здравейте следобедно! Hug

Нези Hug

Имаме нови снимки на Туба от Бодрум! Sunglasses

Инан Кирдемир е добавил в инстастори #TubaBüyüküstün

Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün

Още снимки от снощи #TubaBüyüküstün
Днес с момичетата започнахме сезон 2, „Маслиновото дърво“, прекарахме целия ден в разговори за това каква готина жена е @TubaBüyüküstün
Колко енергия имаме, бяхме там през нощта Simple Smile)
Яхт клуб Бодрум Марина

От Instagram на Mehmet Aybars Kay #ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün #MuratBoz
Може би бях малко непослушен Grinning

Хубав следобед! Ice CreamTropical Drink

# 700
Здравейте!

Интервюто на бълг. с гуги. Болднатото е впечатляващо...
Кога разбирате, че идва лятото?

Когато музиката стане по-силна? Когато се качите на кола с приятелите си и тръгнете на път? Когато започнеш да събираш моменти, в които неприятностите се смесват със смях на ракиените маси? Или часовете, преследващи се един друг под слънцето, изсушават солената ви коса? Да бъдем едно или да сме заедно... Кое ви е по-близко?

Olive Tree е пътуването на три различни жени, за да намерят изход в техния живот наопаки; Това е работа, пълна с уравнения, които убиват всички възможности. Пред нас е Туба Бююкюстюн, която осъзнава Ада, един от нашите герои, отговорен за препознаването на себе си и намирането на своите неоткрити точки всред целия този хаос, с цялата си нормалност! Първата среща на Туба с Ада е както много позната, така и нова и вълнуваща. „От една страна, героят на Ада много приличаше на мен, а от друга страна, тя изобщо не беше като мен. „Докоснах нещо в Туба от миналото, а не Туба от момента, в който срещнах героя на Ада.“ казва. Той разкрива усещането да бъдеш видян със своята история, която разказва всички недостатъци в привидно перфектния живот на Туба и Ада, като отразява човешките емоции на всички нас. „Какъв е общият проблем на всички същества в този живот? Да ни видят… Всички искаме да ни видят. Искаме емоциите ни да бъдат видени, телата ни да бъдат видени и понякога дори фактът, че не искаме да ни видят, да бъде видян. Искаме да бъдем чути и разбрани.” От друга страна, има едни роли, които са ни кодирани. Емоции, които ни карат да бъдем идеален и правилен индивид от момента на раждането ни, идеални действия, които обещават добър живот. И така, как да преодолеем тези спомени, които са заредени в нашата ДНК, онези празнини, от които не можем да излезем? Olive Tree ви позволява да намирате нови отговори на тези въпроси всеки път, когато го гледате. И докосва нещо дълбоко с най-познатите емоции. Той изобразява реален свят, в който можете да изживеете лятото през всеки сезон с помощта на приятелство, да бъдете семейство, да създадете собствено семейство или онези приятели, с които можете да станете семейство.

Duygu: Как бихте обяснили Olive Tree на хора, които никога не са гледали сериала, никога не са го виждали преди и нямат представа за него?

Tûba: Olive Tree разказва историята на пътуване, на което трима близки приятели, различни по характер, тръгват поради смъртоносната болест на един от тях. Това се превръща едновременно във физическо и духовно пътуване. И тримата герои имат своите трудни страни и животът ги подлага на изпитание от страната, от която действат твърдо. Това, което са смятали, че няма да се случи, им се случва и те се озовават в точката, в която правят това, което са казали, че няма да направят. По време на това пътуване те срещат метода на семейството по произход.

Duygu: Запознахте ли се с разширяването на родното семейство чрез телевизионния сериал? Какво виждате като индивидуално преживяване?

Туба: Запознах се с концепцията за родното семейство няколко години преди да ми дойде сценарият на сериала. Това, което ме доведе тук, беше, че задава въпроси, близки до тези, търсени от епигенетиката. Исках да бъда генен инженер, когато бях дете. Великолепието на човешкото тяло и неговото функциониране, както и генетичните характеристики, които ни отличават един от друг, винаги са привличали вниманието ми. „Ще се прехвърлят ли тези ефекти на следващите поколения?“ Все още продължавам да се интересувам от въпроса.

Дуйгу: Мисля, че разбирането на причината за нещо влиза в игра тук. Рефлективно, има поведение, което харесваме и не харесваме. Има ситуации, в които не знаем защо действаме така или защо имаме такова поведение. Въпросът за колективното съзнание и генната памет също влиза в действие...

Tûba: Животът непрекъснато се променя, непрекъснато получаваме нова информация. Може би някой ден ще бъдем информирани, че всичко това не е вярно. Не знам, не можем да знаем.

Дуйгу: Всички имаме желание да търсим смисъл.

Туба: Какъв е общият проблем на всички същества в този живот? Да ни видят… Всички искаме да ни видят. Искаме емоциите ни да бъдат видени, телата ни да бъдат видени и понякога дори фактът, че не искаме да ни видят, да бъде видян. Искаме да бъдем чути и разбрани.

Дуйгу: Животът носи със себе си трансформация, ние сме в постоянна промяна. Olive Tree има полифонична структура, която докосва различна страна всеки път, когато го гледате. Всеки път, когато се срещнете със сериала, той засяга много общи точки, базирани както на сезона, така и на епизода. Това са емоциите, които всички изпитваме в даден момент от живота си, независимо дали в семейството, взаимоотношенията или приятелствата. Когато гледате на това като актьор, по-трудно ли е да изиграете емоции, които можете да интернализирате? От друга страна, вие се опитвате да изградите чисто нов герой и игра, като се разграничите от Tûba?

Tûba: В края на краищата аз играя всеки герой, като се разграничавам от Tûba. Вярвам, че всяка емоция съществува във всеки човек. Просто всички имаме различни механизми за контрол и граници на реакция.

Дуйгу: Как интерпретираш историята и какво успя да добавиш към нея по време на цялото това пътуване, влиза в игра.

Tûba: Знаем, че ако дадете същата роля на друг актьор, ще се появи напълно различен герой, дори ако същите неща са написани в сценария. Но ако бях играл този герой преди 10 години, резултатът щеше да е съвсем различен. Всъщност, ако трябваше да интерпретирам героя на Ада от втори сезон днес, вероятно щях да я изиграя по съвсем различен начин. Защото непрекъснато се променяме и опитът ни в живота се увеличава.

Емоция: Понякога е въпрос на предпочитание да се оставиш на течението и да бъдеш по-малко съзнателен. Въпреки че островът изглежда не се интересува от тези ситуации и животът му изглежда много по-удобен и комфортен, ние сме изправени пред много ситуации, които разбираме, че не са такива.

Туба: Отвън Ada е успешен хирург с добра работа; Жена, която има добър брак, много хубава къща и кола. Така че отвън той живее идеален живот. „И така, колко дълго можем да продължаваме да гледаме собствения си живот отстрани? Какви са шансовете да срещнете себе си, когато изберете да живеете живот, гледайки себе си през очите на други хора? и „Колко можеш да се маскираш, за да не се виждаш?“

Дуйгу: Можем ли да го наречем състояние на виждане само на голямата картина? Всъщност, колкото и близки да се чувстваме с хората около нас, те са много повърхностни, когато трябва да погледнат назад към себе си.

Tûba: Всички искаме да установим така наречените истински взаимоотношения. Дълбоки взаимоотношения... Но не искаме нищо да ни принуждава, искаме да е лесно. Не е възможна дълбочина, където има само удобство. Става въпрос за вашата гледна точка. Когато започнете да виждате красота в тъмнината на тази дълбочина, идва лекотата. Тъмнината започва да се разсейва и вие започвате да виждате от различна гледна точка. Когато си на повърхността, се гмуркаш в реалност, различна от тази, която познаваш.

Понякога сам създаваш своя късмет, понякога късметът идва при теб. Важно е да се види и получи това.“[

Туба Буюкустун
Дуйгу: И така, каква ситуация срещате, когато се опитвате да реализирате тази перспектива в живота си? Не сте сами, различни хора и различни фактори влизат в действие в живота ви. В този момент се чудя на неговата индивидуалност.

Tûba: Въпреки че се колебая от външни фактори и от време на време се сблъсквам с брега, знам, че няма друго решение освен да гледам себе си, за да балансирам.

Дуйгу: Мисля, че това беше най-отдалечената част от поредицата от реалността. Трима души заедно, срещу всичко, ръка за ръка, е ситуация, за която със съжаление казваме, че съществува вече само в сериалите.

Туба: Често срещаме този коментар. Всички жени изразяват копнежа си за такова приятелство. Разбира се, ние не знаем историята преди тук. Но мисля, че тези трима приятели, докато са малко разделени един от друг в бъркотията на собствения си живот, се събират отново благодарение на болестта на Севги.

Дуйгу: Моментите, в които искаме да отидем по-дълбоко, са моментите, в които винаги сме наранени, но в съответствие със собствените си нужди, отново от нашата собствена гледна точка. По-важно ли е да имаш късмет или сам да си създадеш късмета?

Туба: Мисля, че и двете. Понякога вие сами създавате своя късмет, понякога късметът идва при вас. Важно е да видите и получите това.
Дуйгу: Ада има такава поговорка; "По-добре е да си сам, отколкото да си разочарован." Съгласни ли сте с това мнение?

Туба: Мисля, че е по-добре да си сам, отколкото да изживееш нещо, което няма дълбочина. Поне продължавам в собствената си реалност, в отношенията си със себе си. Всъщност, разбира се, има известен страх в това. Страх от разочарование…

Дуйгу: Твоята рационалност напълно съответства на характера на Ада. Това разкрива великолепен остров от ръката на Туба.

Туба: Тази жена е хирург. Когато създавах героя на Ада, започнах с идеята, че тя не може да се паникьосва, така че вероятно не изпитва емоции много силно. През всичките тези години съм наблюдавал, че професията, която всеки прави в живота, се отразява на характера му... Или се справяш с тази работа по-добре или по-зле, защото характерът ти е такъв.

Дуйгу: Човек, който е твърде съзнателен, твърде осъзнат и донякъде рационален, получава мисията на спасител... Изпитвате ли и усещате ли това в собствения си живот?

Туба: Мисля, че хората, които поемат ролята на спасител, всъщност трябва да бъдат спасени. Тези, които поемат или приемат тази роля, всъщност казват „Спасете ме!“ Изглежда, че има хора, които мълчаливо викат...

Дуйгу: „Ако се почувствахме сами и безпомощни при първата глътка въздух, която поехме в света, възможно ли е да се чувстваме адекватно днес?“ започва вторият сезон на Olive Tree. Виждам цялото пътуване като пробуждане, животът, който живеете днес и това, което ще откриете по-късно, влиза в живота ни като пробуждаща се история. Виждаме, че привидно перфектният живот на героите всъщност не е перфектен или че те живеят вярвайки в лъжи и че животът им може да стигне до съвсем различна точка. Всъщност това е пълна история за събуждане. Какво мислиш?

Туба: Има живот, определен като идеален за нас от момента, в който се родим. Ние се опитваме да постигнем тези идеали през целия си живот: Добър брак, добро дете, добра работа... Това са неща, които постоянно ни се повтарят в системата на този свят и които ние попиваме без да съзнаваме.

Ако в един момент имаш смелостта да попиташ кой съм аз, започваш да се сблъскваш с реалност, различна от тази, която познаваш до този ден. Тогава нещата, които преследвате през целия си живот, започват да губят значението си. Това е риск, разбира се...

„В един момент, ако имате смелостта да попитате кой съм аз, започвате да се сблъсквате с реалност, различна от тази, която сте познавали до този ден. Тогава нещата, които преследвате през целия си живот, започват да губят значението си. Това е риск, разбира се..."

Туба Буюкустун
Дуйгу: Всъщност животът е в уравнение с множество променливи. И така, сред всички тези променливи, колко е възможно да останем Туба?

Tûba: От момента, в който се родим, ние израстваме със звуци, идващи отвън. Гласът в главата ни не е собственият ни глас... Гласът на майка ни, баща ни, приятелят ни, системата е гласът в главата ни. За да остана Туба, първо трябва да намеря истинската Туба, освободена от тези гласове.

Дуйгу: Мислиш ли, че го намери сега?

Туба: Не, все още съм на път да го намеря.

Duygu: Коя беше сцената, която те впечатли най-много във втория сезон на Olive Tree?

Туба: Ада има ново любовно пътуване, пътуване на среща и има такова състояние на самосъхранение в този първи момент. Това е ситуация, обяснена в няколко сцени. Това затваряне, тази защита, защото беше толкова наранен и толкова несигурен, че това няма да му се случи отново. Всъщност това е, което много от нас изпитват. Докато е на много меко място вътре, той изхвърля изреченията си много грубо. И тогава той казва: "Страх ме е, не мога да го направя, ще се разпадна, ако направя това."

Дуйгу: Като актьор; Какво е изживяването да наблюдаваш работата си, дори да чакаш процеса на публикуване и да приемаш коментарите по това време?

Туба: Това е много вълнуващ процес, особено ако работите в работа, в която вярвате и обичате. Все едно чакаш раждането на бебе
...

https://basedistanbul.com/awakening-with-tuba-buyukustun?fbclid= … 82B9WCknUwkhcgzOw

Феновете в ТТ разискваха какво чете Туба в Бодрум, дали е СЦ?
Извадили са няколко думи - но е снимка . на турски и на испански, гуги е безсилен...
Може Нези да помогне, моля! Hands Pray

Страхотна статия - от кухнята, разговор с Туба, Ердем, Борчу и Нуран. Силно препоръчвам!
 „Историята никога не е отивала някъде като „Семейство лекува коляното ми“ | Екипът на сериала "Маслиново дърво" разказва любопитни факти
https://t24.com.tr/haber/hicbir-zaman-aile-dizimi-iyilestiriyor- … 8#google_vignette
Ако не можете да си я преведете, аз ще я сложа в следващия си пост така или иначе! Страхотна е и я искам в темата.

И последно, да отбележа една годишнина - 9 години от последния епизод на КРА - един от любимите ми сериали, както и на Барбара Стрейзънд, впрочем... Кво да правя, имаме еднакъв вкус...😁😜😊

Останете си със здраве!
Има ли някой, който още не е изгледал целия сериал ДА2?
Може би е време да коментираме, или да изчакаме до края на месеца, може случайно да го преведат? Как мислите?

# 701
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Златни сте. Лина благодаря за труда, който положи за интервюто и за по-важните моменти в него. Аз нямам нищо против да кажем по някоя дума, разбрали всичко или не. Когато кажете , тогава. Май само Канти остана да каже до къде е?
Аз нали съм по статистиките.
Днес ДА2 е пак на пето място и в тренда на 58 страни. Мястото е същото, държавите са се увеличили с една.

За Туба, че е в Бодрум познах, но че ще е на първо място в класацията за седмицата не.
Явно премиерата и всичко свързано с нея, не е било достатъчно. Най-вероятно някой е имал рожден ден.

Времето си е за плаж. Моля тези, които сте на морето, направете една дължина и за мен, ако ходите да плувате .

Хубава вечер!::cocktail .Допълвам, накрая на статията Нуран казва, че не знае дали и кога ще има трети сезон. Ако публикацията на Туба е сценарий, може да е нещо ново.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 19:59 от sninova

# 702
Добро утро,момичета!

Свежи мисли на разсъмване и кафе за разсънване. Ухае на море и отпуски,
за някои настоящи, за други предстоящи.Горещо ще бъде и днес,
за разхлада нека всеки намери своя начин и се чувства прекрасно.

Линка,благодаря за бг.превода на интервюто! Hug
Аз имам още 2 еп.да гледам.
Снинова Hug,аз от 2 год. не съм стъпвала на морето,по редица причини! Simple Smile

Туба за сп. Based İstanbul #TubaBüyüküstün

Снощи Туба е добавила в инстасторито клипчето
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246895%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Използвана е любимата песен на Халит Ергенч.
"Sensiz Saadet Neymiş"/"Какво е щастието без теб"
Аз съм я слушала в негово изпълнение.
https://youtu.be/ds3g0l94lqA?si=NuLqfmDJCw1D68mc
Скрит текст:
Что такое счастье без тебя?
Я не чувствовал этого, я не знаю.
Это было предопределено судьбой,
И чтобы я ни делал, мне не уклониться.

И чтобы я ни делал, мне не уклониться.

Любить тебя на расстоянии –
Это прекраснейшее чувство.
Я привык к своей грусти,
Если позовешь, я не смогу подойти.

Я привык к своей грусти,

И чтобы я ни делал, мне не уклониться

Я привык к своей грусти,

Я привык к своей грусти,
Если позовешь,
Если позовешь,
Если позовешь,
Я не смогу подойти.

Желая ви приятен вторник!

# 703
Здравейте

Момичета Благодаря ви за всичко споделено.
     Линка Благодаря ти за превода,за всичко,което споделяш,за всичко,което изнамираш и ни запознаваш.

"Някой път на човек му се ще да е глупав,
                          за да извърши онова, което умът не му разрешава."  

Линка Two Hearts Аз го изгледах  на пожар,сега гледам по3- 4 серии на ден
                         Снинова  За морето ти обещавам,
Че тази вечер като отида на брега ,разходката ще бъде за теб.
Скрит текст:
Лекарите на този етап не ми разрешават и много ми липсва,че не мога да се потопя.

Приятен следобед,дами

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 18:01 от Вичона

# 704
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Злати много хубава песен и страхотна красота ни е сложила Туба.
Вичи мерси за разходката, пазете се, че голяма жега. Като се прибрах на спирката показваше 37 градуса. Утре щяло да е над 40.
Всички от екипа на ДА 2 рекламират непрекъснато сериала. Публикуват непрекъснато откъси, класации от разни държави, коментари . Туба преди малко е сложила снимка от BasedIstanbul.

И нещо любопитно:
Според изкуственият интелект коя е най- красивата турска актриса, отговорът е Туба Бююкюстюн. Той е безпристрастен.

Хубава вечер.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 19:19 от sninova

Общи условия

Активация на акаунт