Абитуриентски страсти 2024

• 125 063
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 1 320
Хъм я да си сверя часовника - има ли и други младежи, които отказват дори папионка? Все си мислех, че трябва да има нещо “украсително”, като папионка на спортно елантния сет, но срещам категоричен отпор.

Моят син ще е с кърпичка в джобчето, но без връзка или папийонка, с разкопчано горно копче на ризата. Светъл костюм, светла риза. Италианско излъчване докарва, ходи му.

Брат му беше с тъмен костюм, с папийонка. Без нищо щеше да е изглежда недовършено.

# 1 321
И аз мисля, че не е задължителна папийонката/вратовръзката. Младежи са все пак и отиват на просто един купон, няма да им връчват оскари. Предложи му някоя готина игла или брошка на ревера. Макар че аз така смело ти предлагам, след като търсих къде ли не из София и не открих почти нищо. Накрая взех едно семпло изчистено пинче от Теодор. После харесах шантава брошка от арт магазинче, обаче изборът ми беше посрещнат с обърнат надолу палец.

# 1 322
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Biserka_a, Mößbauer-Effekt, McKitty - много ви благодаря Simple Smile

McKitty - готина идея! Ще поровя и аз, макар че съм убедена, че ще имам същия отклик Wink

# 1 323
  • София
Моят отказва папионка, а ризата му е точно за папионка. Не иска и да чуе. Много важно, то и без това ще метнат саката и ще навият ръкавите, точно 10мин, след като влязат в ресторанта.

# 1 324
Нашият абитуриент също ще бъде без папионка, но той е и с брада и съответно отпадна варианта още на пробата на костюма. Ще е с кърпичка в джобчето, но сега се размислих дали да не взема чадър мъжки, луксозен като аксесоар в цвета на кърпичката, че при нас го дават да вали на 24 май. Ще има и дама, а разстоянието което ще извървят пеш до сцената не е малко и ако вали ще им трябва.

# 1 325
  • София
Здравейте, за първи път съм в тази тема, доста изчетох и както винаги сте много полезни Flowers Hibiscus
Ще имам абитюрент догодина и моите приятелки ми обясниха, че трябва да запазя заведение от сега.
Може ли, ако някой е правил проучване да сподели? Интересува ме заведение в София, за около 80 човека, в което да може да се пуска всякаква музика и да се пуши. Желанието ни е да е прилично заведение с приличен куверт.  Благодаря Ви! Може и на лично.

# 1 326
Много заведения отговарят на това ви изискване - най-малкото като сте толкова народ, ще ви отделят една голяма част от заведението само за вас. Пък вече на вас къде ви е удобно, какво очаквате като меню и тн - няма как някой да те посъветва. Но на първо четене - всяко заведение тип механа ще ви свърши работа.
За приличен куверт - не разчитай много. Резачка ще е със сигурност. Най-много да ви позволят да внесете малко алкохол.

# 1 327
  • София
Аз питам за доволни от заведение.  Ако съм харесала някое място, на което съм била като гост или домакин бих споделила. Питането ми е към тези, които могат да препоръчат. Благодаря!

# 1 328
Скоро бях на сватба в ресторанта на Хотел Акорд - храната и обслужването бяха добре. Но не се пуши вътре. Всички чинно си излизаха навън.

# 1 329
  • София
Краят на май може и в градина на ресторант да се празнува, малко са заведенията, които ще разрешат пушене вътре преди 22 часа.
С дъщерята бяхме в градинската част на "Адашите", догодина за сина пак там или в "Бъфало", имат много хубава градина. Но в питането не се уточнява за коя част на София става въпрос.

# 1 330
  • София
Краят на май може и в градина на ресторант да се празнува, малко са заведенията, които ще разрешат пушене вътре преди 22 часа.
С дъщерята бяхме в градинската част на "Адашите", догодина за сина пак там или в "Бъфало", имат много хубава градина. Но в питането не се уточнява за коя част на София става въпрос.
Благодаря. И ние мислехме за градина. Иначе в София навсякъде става. За Бъфало,  точно днес си мислех...

# 1 331
Нашият абитуриент не може да си хареса вратовръзка, папионката отпадна като вариант.
Обиколихме Теодор, Андрюс, Лазарини и още някакви магазинчета.
Предлагам и вариант само с кърпичка.
Моля за идеи откъде може да разгледаме и евентуално да поръчаме онлайн.
Като капак обувките не са му удобни вече.

# 1 332
В Тему е пълно... включително с комплекти - вратовръзка, папионка, игла, копчета за ръкавели... Сигурно са с ниско качество, но поне няма да те е яд, ако не ги носи.

# 1 333
Като заговорихме за папийонки, на приятелка синът й категорично отказа папийонка, освен ако не е 100/ чиста коприна. Голямо търсене търсиха,  нищо. Накрая дадох един  колан от една моя копринена роклА , сега има папийонка, но не ще да я носи😃

# 1 334
Здравейте! Бих искала да попитам как е прието да се прави. Цветя и подарък на класния от целия клас и поотделно от децата цветя, евентуално подаръци за други учители кога се носят? На изпращането или на бала? Моето мнение е на изпращането, защото на бала първо ще се ходи на снимки, няма къде да се мъкнат цветя и подаръци. Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт