Седмокласници 2023/2024 – тема 7 – втори срок и пробни изпити

• 41 675
  • 779
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, днес попаднах на темичката ви.
Замислих се дали някъде има списък с датите, на които се правят първо, второ и т.н. класиране и записване, за да може да си организираме лятото или всяко училище си е индивидуално?
Вие планувате ли морето или ще чакате резултати и класирания?

Дали ще може и на мен някой да прати последните ИМ на Регалия по БЕЛ и по МАТ?
Благодаря ви Heart
Или, ако е възможно пасс и юзър за пощата?

# 91
На първа страница в темата има много подробна и полезна информация- там ще намерите цялата информация, включително и датите  .
По- напред се писа, но за пощата се дава достъп само на потребители, който са участвали в три теми

# 92
  • Пловдив
Честита да е рожденичката, здрава и с късмет.

Моята по математика е на симетрала, по лит - приключват Опълченците, по български - обособени части в простото изречение.

# 93
  • София
И аз вече изтрещявам и букнах 2 места за море от 25.07 и пратих на фамилията да мисли. При нас и с каките трябва да се съобразим (използвам времето, докато все още искат да идват с нас на море), а те ще са в България цифром и словом два месеца през лятото. Записваме на второ класиране, пък, ако после имаме останали нерви и някъде нещо изпадне, ще разнасяме документи между училищата. Frowning1

# 94
То да минат изпитите и да излязат резултатите , а за другото все ще се нагласим някак Simple Smile
И аз записах моят син на лагер, който започва от 14.07, но се надявам, че няма да ни направят проблем ако не присъства на записването

# 95
Здравейте на всички. И аз съм вече в друго измерение с наборчето. На препитванитя на Веди съм горе долу доволна от него - по Математика 63/65 точки - само първи Модул правиха, но по български - едва 78 точки.
Успокоява се той, че госпожата по БЕЛ им казала, че им е взела поне по 6-7 точки, за да се стегнат, но... аз не се успокоявам от от този факт.
Вече всички си мечтаем за лято с приети гимназисти-..
В нашето училище днес неговия клас ща правят втора пробна матура по БЕЛ, която е за техния клас - т.к. различните класове са при различни учители. Ще имат и една пробна, която ще е за цялото училище. И тук възниква сложен казус - датата за тази матура съвпада с втората пробна, която ще се проведе в школата, която посещава. И сега идва въпроса - на коя пробна матура да се яви?

# 96
Аз бих го изпратила на училищната, от школата вече е бил на една, предполагам, че освен тази ,която ще изтървете, ще имат и още поне една пробна в школата

# 97
  • София
Мексито, честита рожденичка! Желая ви спокойствие и успехи!
По мат са на симетрала, по БЕЛ на До Чикаго и назад. Струва ми се, че нещо много бързо минаха Опълченците и Българският език. Не знам как за един месец успяха да ги минат плюс Една българка. В края на първия срок напусна учителката им. Две седмици им преподаваха 4 учителки по 3 различни учебника, но от миналата седмица имат нова и сега учат Алеко. Нещо ме притеснява, ама какво да направя.

# 98
Meksito, честите рожденичка! Да е здрава, щастлива и успешна!

И при нас претупаха Опълченците на Шипка, даже не разбрах защо толкова бързо го минаха, заедно с Българският език за една седмица.
Тази седмица мисля, че имаха контролни и после започват с Алеко Константинов.

# 99
И аз вече изтрещявам и букнах 2 места за море от 25.07 и пратих на фамилията да мисли. При нас и с каките трябва да се съобразим (използвам времето, докато все още искат да идват с нас на море), а те ще са в България цифром и словом два месеца през лятото. Записваме на второ класиране, пък, ако после имаме останали нерви и някъде нещо изпадне, ще разнасяме документи между училищата. Frowning1
Биби, защо на второ чак?
Не е ли най-добре на първо да се запише детето или е хубаво да се чака все пак възможност за първо/второ желание?
Хич не съм разучавала досега, но е време и аз да започна Blush

# 100
Много късно даже, аз съм букнала между 1 и 7 юли:-))) какво ще си разваляме морето докато ближем рани от резултати. На осми ще подаваме според резултата😎

Понеже не ползвам пощата, случайно там да има някакви примерни тестове тип АК?

# 101
aDream, не може хем да се запише на първо, хем да чака за второ. Подава заявление за второ, ако не се придвижи нагоре, си остава на същото място от първото класиране. Точно в края на предишната тема го разясняваха момичетата. Аз хубаво си мислех да закача картинката на Дидева за класиранията в първи пост, ама реших, че е рано още Joy

# 102
  • София
Нас грипът ни разказа играта. Цялото семейство го минахме доста тежко. От две седмици се влачим.
Горките...
Ние не знам какво минахме, ама беше гадно. По-скоро вирус при нас. Наборът още кашля, а при мен стигна и до очите.

Геометрията му е трудна на моя. И не виждам подобрение.
Някак не очаквах да е такъв проблем. Кака му много си хареса (и все още харесва) геометрията и там грам не съм обяснявала. Приех, че и той ще е така. Е да, ама не. Снощи за две задачи колко се обяснявахме... заболя ме главата.

ПС. meksito, всичко хубаво на наборчето Simple Smile

# 103
  • София
Биби, защо на второ чак?
Не е ли най-добре на първо да се запише детето или е хубаво да се чака все пак възможност за първо/второ желание?
Хич не съм разучавала досега, но е време и аз да започна Blush

... защото, към момента, виждайки текущите й резултати, не тая надежди за първо. Sad
От първо на второ класиране може да мине само напред или да остане на текущото си място.
(Преди 6 г. с едната й сестра написахме само 4 паралелки в списъка, но сега положението е различно. Различни деца - различни подходи... Head Band
Иначе, ако не ни мине котка път на 21.06 товарим колата, чакаме я пред у-ще и отпрашваме нанякъде за 4-5 дни.

# 104
  • София
То да минат изпитите и да излязат резултатите , а за другото все ще се нагласим някак Simple Smile
И аз записах моят син на лагер, който започва от 14.07, но се надявам, че няма да ни направят проблем ако не присъства на записването
Моята е на лагер по рисуване 1-7.07
Надявам се да не искат присъствие на дете. За море мислихме за Юли, ама аз не се сетих, че до 24.07 сме вързани, така че май ще е Тейлър Суифт концерт направо.
Дано си го е заслужила

Общи условия

Активация на акаунт