Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога и в колко часа ще се проведат националните външни оценки (НВО) през 2024 г.?
Какви промени са направени в НВО през 2023 г.?
Какви ресурси и материали могат да бъдат полезни за подготовка за НВО?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога и в колко часа ще се проведат националните външни оценки (НВО) през 2024 г.?
-
Какви промени са направени в НВО през 2023 г.?
-
Какви ресурси и материали могат да бъдат полезни за подготовка за НВО?
-
Какво представлява "седмокласната поща" и как мога да получа достъп до нея?
-
Какви са разликите между пробните изпити на "Регалия" и "Междучасие"?

, но всичко зависи от резултатите.... обаче.... повечето мои познати смятат това за загубено време и нямало реализация след завършване. Какво щяла да прави с този испански... Аз, като се замисля, то все едно така да се каже и за всички други езици. 

Аз само тук с вас така си коментирам за НВО, вкъщи на него най- редовно му казвам, че това е просто един изпит от многото, които му предстоят в живота . И ще има много по -важни от НВО . Хубаво е , че и в училището няма някаква истерия , ходи на ФУЧ там, подготвят се, но всичко е в границите на нормалното . Повече се претоварва и преуморява от втората смяна и от ежедневните уроци и домашни за училище, отколкото от подготовка за НВО. Не смятам, че е и много ангажиран, веднъж седмично е на математика, веднъж на БЕЛ.. Децата в големите градове са подложени на много по- голямо натоварване, според мен, защото губят и много време в пътуване до школи, училище, уроци . На моето всичко му е на 2 минути път