Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 917
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Какъв АБ пиеш?
Аз се надявам този път да не се усложнявам, щото аман. Явно малката ни носи някакви бацили, тя е с много здрав имунитет и не се разболява, но аз явно в момента съм податлива и го втасвам.
Аксеф мисля че се беше.

Освен да пиеш някакви чайове, за да го пресечеш? То като гледам половината лекарства не стават. И аз имам здрав имунитет, твърде здрав - докара ми автоимунно преди 10г. Миналия месец леко ме драскаше гърлото, но се разминах само с лукчета.

# 256
Ами почнах ГрипСтоп в носа и инхалации с Кависепт, пия си Биозина и витамините.
Квото стане, не мога повече. Уж гледам да съм ларш, ама то с тия постоянни сополи само се чудя не вредя ли на бебетата.
Отделно мисля шийка, стягания (пия макс доза магнерот и пак имам понякога).

# 257
С предната ми бременност от 2рия месец  докато родих включително и докато раждах повръщах поне по 5 пъти на ден. Пробвала съм всичко наистина всичко ....

# 258
Какви стягания имаш? Аз си пия магнезий заради крампи на прасците, почивам периодично, АГ каза няма проблеми даже било хубаво. За какво помага магнезият при бременност?

# 259
Контракции имам, без болка слава Богу, само стягания. За това помага магнезия.

# 260
Потребител, тогава просто иди сутринта там да ти ги пуснат, наистина си е мъчение да те кара да седиш гладна половин ден. Или просто с направлението на другия ден сутринта ди пускаш, както казаха.
Марти пак да кажа ако искаш да пробваш дефендил форте.
Аз си пуснах най-накрая изследванията, но този път още от сега хемоглобина ми е паднал на 115 при долна 120. Чакам да видя АГ какво ще ми изпише, но вероятно сорбифер. И миналия път го пиех, но като чили беше след 6м. А си ям месо, зелении, цвекло ..редовно.

# 261
Ще се чувам утре с АГ и ще я питам и нея, но може би ще го взема.

# 262
За упорита хрема много помага и солна стая

# 263
Не съм фенка на силните стаи аз, водят болни деца и процента да си олепиш нещо допълнително е много голям.

# 264
Не съм фенка на силните стаи аз, водят болни деца и процента да си олепиш нещо допълнително е много голям.

Всъщност процента сол във въздуха е толкова наситен че се водят антибактериални. Знам само че не се препоръчва ако човек има проблем със щитовидната заради високия процент йод във въздуха. В една такава стая в София дори водят йога за бременни.

# 265
То къде ли няма болни деца. Човек като си има и едно ходещо на градина вкъщи и тотално му падат критериите.

# 266
Джелато, на позната детето хвана шарка от солна стая. Неслучайно там, където можеш да си запишеш час изрично те питат болен ли си, или здрав. Та, антибактериални, ама не точно.
Танче, това е така, аз грам не съм параноична на тема сополи. Но специално в солна стая при сополиви деца няма да се завра. При нас парадокса е,че малката не боледува (пу ли) за разлика от нас с баща й Grinning

# 267
Аз бях в 5-6 седмица като останах сама 10 дни вкъщи с малката с грип. Милото, бая тежко го кара. Та ми е паднало пердето. После се появи варицела в групата, после скралатина. Та изобщо не се впечатлявам къде кой болен.

# 268
Моята кара варицела миналата година. Но да, по своя воля нмяа да се забия при болни деца, особено пък сега като явно доста ми е паднал имунитета.

# 269
Варицела съм карала, дъщеря ми я ваксинирах около годинка. Доволна съм, вече два пъти минава през групата и тя си е ок.
Днеска така ми падна кръвното 😃 Не знам дали няма връзка с един таратор с много чесън 😃

Общи условия

Активация на акаунт