Чакаме първите ритничета от СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ мъничета <3

• 31 787
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
От самото начало мажа с какаово масло.
Олиото от дм го ползвах с предишната бременност, хубаво е и то.

# 541
Аз се мажа също от самото начало, винаги по 2 пъти на ден.
Имам си няколко любимци от предната бременност.
Ходя си и на масажите . Аз след като спрях да я кърмя малката отидох на лазер .
Единствено сега ме притеснява, че много бърза една след друга бременност и предполагам,че ще се отрази на кожата ми но пък вече има начини за всичко 😄💗

# 542
Мажа и аз от началото на бременността, първоначално с олиото на Икаров за бременни (измазах 2 шишенца), сега с  олиото и лосиона на Палмърс. (мирише уникално Heart Eyes )

Gelatto, и мен ме посърбява на места точно от фраксипарина напоследък, вече месец и нещо го слагам.

# 543
Аз не съм сигурна колко съм качила, тъй като преди бременността не се мерих изобщо и започнах да го правя някъде около 2м. Интересното е, че досега никой лекар не ме е мерил нито на кантар, нито обиколка на корем. Все още си нося старите дънки, които започват обаче да ми стяга в корема. Всъщност за бременни изобщо не мога да си харесам към момента или това, което ми допада е изчерпано.. 🤷🏻♀ Та откъде пазарувате? Разглеждам HM и Reserved, но моделите, които ми допадат все са изчерпани в моя размер. 
Вече изхабих две опаковки крем на Wooden spoon (body butter chocolate fever и кремът против стрии), а сега минах на Maternea. Мисля да ги редувам, но да видим.
Към мамите от София- имате ли мнение за Томи Попмарков от Тина Киркова/ Св. Спфия за следене, тъй като май ще се наложи да сменя АГ, ако продължаваме в същия дух със сегашната.

# 544
Моя близка беше при него , остана много доволна. 
Определено има значение АГ. Моята не я заменям за нищо на света .
Дрехите за бременни до сега никога нищо не съм си харесвала от тях . Понеже правя дрехи съм се замисляла за по нататък да направя нещо свързано с това . Правя си засега само за мен 😄 Иначе с рокли ще съм през повечето време  💗

# 545
Моя близка беше при него , остана много доволна.  
Определено има значение АГ. Моята не я заменям за нищо на света .
Дрехите за бременни до сега никога нищо не съм си харесвала от тях . Понеже правя дрехи съм се замисляла за по нататък да направя нещо свързано с това . Правя си засега само за мен 😄 Иначе с рокли ще съм през повечето време  💗

И аз планирам да го карам на рокли, но все пак ни се иска да имам и един чифт дънки за по-хладните дни.
Гинеколожката, която посещавах и от която бях доволна, преустанови дейност в България и замина да практикува в чужбина. Затова ми е малко трудно с намирането на лекар за следене в момента. Благодаря за мнението за д-р Попмарков. Поне на пробен преглед ще отида със сигурност и дано да е Лекарят за мен.
Относно дрешките, ако се активизирате в скоро време- споделете, моля. 🤗

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 22:09 от B

# 546
Аз си взех клинче за бременни от oysho и обмислям дънки за бременни от waikiki. От материята на клина съм много доволна и като цяло е удобен, но! Явно кройката им за бременни разчита че краката ти ще напълняват с корема, понеже ми стои доста по-шикоро на бедрата от същия номер на нормалните им клинове - това малко ме дразни. Една приятелка ми подари чифт дънки за бременни и мисля да карам с тях, ако ми се наложи и стоят добре. Като цяло предпочитам клинове или свободни панталони за летните месеци.

# 547
Здравейте!
Включвам се и аз с термин 23-28.09 (по последни данни от АГ 😅) с момченце 💙  в момента се водя 15+2 по калкулаторите. С тромбофилия съм (открита след предишна ранна загуба) и на терапия клексан 0.4. От началото ви чета, но не смеех да се включа 🤗. И аз съм качила към 2кг досега и ми личи вече, но аз преди да забременея винаги съм била с много плосък корем и почти веднага ми пролича, но още може да се скрие с по-широки дрехи. Вие усещате ли вече движения и кога усетихте за пръв път? Честно казано вече нямам търпение да го усещам, поне за да ми е спокойно.

# 548
EM6632 пиши ми на ЛС, коя дата си избираш да те добавя на заглавната страница. Simple Smile ❤️

За движението го усещам от 16та седмица някъде, вече съм в 20та и си виждам корема как мърда на моменти, много е странно. Бебешората е активна  основно вечер като полегна на дивана. 😅

# 549
EM6632, с теб вървим заедно - и аз съм 15+2. Simple Smile
Относно дрехите за бременни, единственото, което си купих, са цял бански и една по-широка тениска. Като цяло нищо от дрехите за бременни по сайтовете не ми харесва. Панталоните и дънките все още ми стават, но по-натам и аз ще го карам предимно на рокли май-май.

# 550
Вие вече повечето знаете пола , аз си чакам партито да разбера 😄
С дъщеря ми бях сигурна от момента в който разбрах ,че съм бременна знаех ,че ще е момиче
 Сега обаче нямам идея за това съм и нетърпелива.
Да започна да купувам и разглеждам за всичко 😄

# 551
Аз ги усещам от много рано, 12та г.с някъде.
Вече са активни почти постоянно, преди бяха предимно вечер. Като седна на лаптопа,съответно подпряна напред, започват да ме ритат да се изправя,явно ги притискам Grinning

# 552
А кога мислите да започвате с купуването на неща за бебчетата ?
Марти ти си герой . Винаги съм го смятала ,че майките на близнаци са много силни 💗

# 553
Аз мисля към 7-ми месец да започна с покупките, но дотогава мисля да съм си избрала всичко и да съм си направила пълен списък. Просто не виждам смисъл да складираме нещата вкъщи на по-ранен етап и да хващат прах само 😅 плюс, че ще правим сега детска стая и ще е кочина докато тече ремонта

# 554
Stm99, благодаря, но герой ще бъда като ги износя до нормални седмици. Дано! Heart

Ние започнахме с покупките, но при нас е сложно - 1во, че са две и удря по джоба, второ че не се знае докога ще съм мобилна.

Общи условия

Активация на акаунт