“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№2

• 43 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Хора, телефонът не звънеше!
Беше аларма. Нямаше как да се вдигне, не беше обаждане!
Ако е някой от полицията, залагам на Илчев. Той не се набива на очи, няма кой знае каква физика или поне не изглежда да има такава, съгласи се веднага да "помага" на Мия, а работата под прикритие е изключително удобна за него. Ще може да насочва разследването, накъдето си иска, никой няма да се усъмни в него, защото изобщо не прилича на убиец, а на послушко, който върши, каквото му кажат, без самочувствие и собствено мнение. Всички го смятат за глупак, но за мен той може да се окаже нашият човек. Като цяло идеята да е полицай, е доста добра.Мисля си, че в детството му може да е станал някакъв инцидент или пък да е бил жертва на несправедливост, нещо което би го подтикнало да стане полицай. Като такъв обаче е разбрал, че законно не може да се разправи с лошите . Ето защо е решил лично да раздаде правосъдие.  По темата за съдийката - няма гаранция, че тя не е раждала. Може да е родила и зарязала детето. Не помня дали мъжът и отрече, че е раждала, или беше героят на Вълев, но който и да е бил, най-вероятно е излъгал или няма идея. Не видях дали телефонът звънеше заради обаждане или аларма, но ми се струва, че малко преди това дадоха Илчев на местопрестъплението, който гледаше към отдалечаващия се Тороманов.

# 616
Отвратителен сериал, напомня ми онуй "Един живот" май беше...

# 617
На мен сериалът ми харесва.
Доколкото разбрах е 12 серии.
Дадоха дисплея на телефона, пишеше "аларма".
Все още мисля, че извършителят на убийствата е библиотекарят и/или момчето от библиотеката.

# 618
Много ми беше интересна серията. Тороманов май наистина разбра, че е следващият.
Много жестоко беше убийството на адвоката, но препратките към демона и книгата Повелителят на мухите са страхотно направени. Книгата е много страшна между другото. Просто покъртителна.

# 619
  • София
И аз заложих на Илчев от самото начало.
Прави се на смотан, ама ръководи Мия както си иска. Уликата, която взе от под леглото изобщо не беше това, което и даде.
А и в епизода снощи се спомена, че с тази лебедка и дете може да вдигне адвоката.

# 620
  • Бургас
А той какво всъщност намери под леглото? Кламер и 🤔? А какво й даде?🤔

# 621

Копчета.

# 622
  • София
Май копчета.

# 623
Илчев намери кламер, а след това и две копчета, които даде на Мия.
За кламера не и' спомена.

# 624
И аз смятам, че Тороманов е следващият. Може би на трупа му ще намерят дреха със същите копчета.

# 625
  • Бургас
Ооооо,вярно,че две копчета в найлонче...
Губят ми се неща,че много ми се спеше снощи.

# 626
  • София
Ако е Илчев, ще ги призная!
Не съм гледала снощи, само тук чета.

# 627
Филипчо, голям сваляч се извъди. И Дора леко хлътва горката.😅
Филипчо си е за Ния , не че и Дора е за изхвърляне . Обаче убиецът явно си пада доста по окултното . Първо демонът Асмодей сега Велзевул интересно ми е кой ще бъде другият демон и другата жертва ? Махнете Мариян от сериала моля ви се това преиграване и крещене не става за гледане , образът на Куката е пуснал корени във него и не може да излезе от него ..

# 628
  • София
Хора, телефонът не звънеше!
Беше аларма. Нямаше как да се вдигне, не беше обаждане!

Да, изглеждаше странно екранът, нямаше зелена слушалка. Ама не се сетих за аларма. Blush

Пак стои въпросът как е знаел убиецът в колко часа да го нагласи.

Кламерът беше негов, по-точно на Мия, от тяхното незаконно проникване и криене под леглото. Grinning Гледаше да заличи следите Илчев.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 08:41 от лято!

# 629
И аз се зачудих защо не ѝ връчи кламера. Интересното беше, че той се навря под леглото точно заради него и точно за него не спомена.

Общи условия

Активация на акаунт