София, жк Младост - тема 36

• 46 719
  • 738
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Искама да попитам дали някъде продават платове /трябва ми подплата/ - преди имаше на пътеките, но сега.... Има ли някъде?

Също ще попитам дали има ли магазин за платове в квартала?
Преди имаше във WS market до Фантастико,на втория етаж. Но дали още съществува не знам.

# 196
Не се сещам къде е това? Младост 3?

# 197
  • София
Да,срещу Китчен Си.

# 198
Здравейте, предстои ни преместване от друг град в София, Младост 3 и търся личен лекар за нас и децата. Ако можете да ми препоръчате, ще съм много благодарна 🫶

# 199
Доскоро доктор Елена Драгушева приемаше нови пациенти(предполагам,че още приема), намира се в клиниката Аджъбадем на Цариградско шосе. Аз също съм в младост 3 и водя сина ми при нея с автобус,около 20тина минути е. Има и супердок и е мн лесно запазването на часове. Преглежда и възрастни.
Иначе в дкцто тук малко лекарки приемат пациенти-деца, защото са запълнени. Грета Станчева приема, но ние не бяхме доволни от нея. Тя приема и възрастни и е голямо чакане при нея.

За възрастни др Виктор Рановски мисля че още приема(аз съм при него и също не е кой знае какво,но и рядко ми се е налагало засега),но като организация е добре,дава направления. Чувала съм добри отзиви и за др Огнян Славов и брат му Слав Славов, младички са и обръщат внимание. Пак в дкцто се намират.

# 200
  • София
Да,срещу Китчен Си.
Мисля, че е закрит отдавна.

# 201
  • София
Драгушева вече не приема нови пациенти, отказа ни преди почти два месеца за новородено, нищо, че в Супердоклпише, че още приемат.

# 202
Интересно, аз юни преместих моя син при нея и нямаше проблем. Може би се е напълнила.

# 203
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добра шивачка в районите на Младост 3 и 4?

# 204
виж на предишната страница

# 205
виж на предишната страница

Благодаря, не бях видяла.

# 206
  • София
Здравейте,
Някой знае ли как се казва школата по английски език в Рум-а? Не намирам нищо в интернет.

# 207
Здравейте! Какви занимания за деца на 5 години има из Младостите? Народни танци, пеене, рисуване, спорт, без значение какво. Без Кинди Ру само Simple Smile

# 208
Барбалена, виж в Метро сити, знам че има някакви и в Оксиния (мен лично там обаче не ми харесва, въпреки че повечето отзиви са положителни).
В читалището на Младост 1 зад пазара също има доста неща.

# 209
Здравейте,
Някой знае ли как се казва школата по английски език в Рум-а? Не намирам нищо в интернет.

Дъщеря ми ходеше преди 2-3 год тук.
https://www.facebook.com/helasheroes
 Не знам дали са още в РУМ-а или на друго място. Ние бяхме доволни. Просто часовете станаха неудобни спрямо новото и училище.

Общи условия

Активация на акаунт