ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 665
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 160
  • софия
Виктория дали е доволна от новото шефче?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 161
Не мога да разбера каква е ролята на Васка, чак почнах да си въобразявам как си приличат с Алекс и се замислих дали не са роднини Grinning
Нямам обяснение за това как още седи в предаването при положение ,че изпълнява  роля на фикус.
Иначе целта на епизода беше да премахнат фокуса от Маги с някаква драма, но финала за мен си е ясен.

# 2 162
  • Stockholm
Виктория дали е доволна от новото шефче?Stuck Out Tongue Winking Eye

След победата  на Гонзо президент, фиксацията с Алек остава за Вики като далечен, мижав спомен Joy

# 2 163
Не успях да изгледам целият епизод от вчера, но до там, до където стигнах:
-Валерия не можа да "блесне" на яхтата и реши да го направи по друг начин. Много детско поведение, но донякъде при нея може да бъде разбрано (не оправдано).
-Поведението на Пепеляшките, с изключение на Йоана, беше откровено тъпо.
-В началото на предаването Надя и Йоана участваха в злобните коментари, после се отделиха (правилно решение) и именно това провокира агресия към тях.
-Васка ми е като фикус, никакво реално участие.
-Виктория страда от дълбоки, много дълбоки комплекси и се опитва да ги избива, но става само за смях.
-Сестрите вече съм ги коментирала, когато и да си тръгнат, ще е късно.

# 2 164
  • Варна
Моята финална петица -Маги, Катето, Нани, Йоана и ...не мога да намеря пета Joy

Памела. 
Божеее, как ще си кръстии детето така????

# 2 165
А,обърнали ли сте внимание на Милена ,колко уплашен и страшен поглед вади ?Мен чак ме дострашава ...в условията на спорове и конфликт тази жена имам чувството,че е на предела на силите и емоциите си!!!
Адски налудничаво и неадекватно гледа ,т.е толкова не й е мястото там,че имам чувството,че ако постои още малко и ще й се нанесат дълбоки психологически травми!
Та тя изобщо не е за там-горката жена !

Забелязах го същото, дадоха я за малко , но точно това което описваш го помислих

# 2 166
И на мен не ми харесва Алек. По-напред потребителка каза, че щяла да се влюби също, ако била на мястото на момичетата; на мен ми е малко като руски селянин Алек, с това лунолико лице и руса обрасналост.
На мен са ми слаби ангелите просто и съм влюбчива, та затова така казах Laughing И пак повтарям, не харесвам руси мъже, ама... затворена там, облъчването как другите също се домогват до " единствения възможен", слънце, море, загар и ... съм улетяла като стой та гледай.

Ето ви една Виктория без устата. Да се чуди човек дали с нея или без нея е по-добре...
Скрит текст:
Без нея много ясно.
Не я познах! Момичето в дясно с тъмното червило ли? Естествено, че БЕЗ ужасната уста и със светло червило! Ама тя е доста нормална и симпатична тук... и структурата на лицето ми изглежда нормална и хубава. Момичето тук е хубаво...това Виктория ли е била наистина?

В предаването ми се вижда и по-слаба, от колкото на тази снимка в зимния курорт. В предаването е единствената, освен Милена, за която като лекар твърдя, че е болезнено слаба. Магдалена също е вейка, но не изглежда като човек с кахексия в моите очи. А Виктория изглежда. Дори Милена ми изглежда някак по-здравословно слаба от Виктория, която и в хода на предаването ми се струва, че още повече слабее. Аз в мой коментар казах - да си пооправи зъбите, ама не тип фалшивите холивудски усмивки, да си намали джуките и да качи 5 кила и ще изглежда по съвсем различен начин. Виждам, че съм била права.

# 2 167
# 2 168
Не мога да разбера каква е ролята на Васка, чак почнах да си въобразявам как си приличат с Алекс и се замислих дали не са роднини Grinning
Нямам обяснение за това как още седи в предаването при положение ,че изпълнява  роля на фикус.
Иначе целта на епизода беше да премахнат фокуса от Маги с някаква драма, но финала за мен си е ясен.
Теорията на Надкаст, (на която аз съм склонна да вярвам, е че Васка нещо е сгафила пред продукцията, не е имала интерстно развите с Алек и за това при монтажа всичко нейно е отрязано.)
Епизодите се монтират салед края на предаването и след знание на развръзката.
Васка всъщност е имала срещи и разговори с него, но явно, освен че не са били кой знае какво и продукцията и отмъщава за нещо.
Мислех си, че може изведнъж да стане главен герой и за да е изненада за сега я крият, но май не е така, предвид факта, че от всички спойлери става ясно, че не е в топ 6 със сигурност.
Много ще ми бъде интерестно нейното гостуване в Надкаст, защото те със сигурност ще я попитат какво е станало, а тя дали ще отговори тепърва ще видим.
Само спекуплирам, но някъде четох, че тя също си има приятел във външния свят.

# 2 169
Бе продукцията, я сменете Алеко с Благо Джизъса да са си на едно ниво с момите бе! Ще се избият за него и мохабета ще им върви, ще въртят 300 думи речников запас, да не се мъчи така БорбаРа.
Това да поканиш ергена, да седнеш и да мълчиш като бит…. Колко трябва да си тъпа?! Чак е нереално.
А с Джизъса толкова общи теми- татуси, корекции, футболисти, бройки, интриги! СтОденстски град, чалгия. Ехе, къде къде!
А Алек ша ми ги води по камънаци да ги занмава с някви исторически тъпотии.

# 2 170
Сънувах Алеко,... цАлувахме се! 😂 Като ви казвам, че не е добре да го зяпам това нещо, вие си мислите, че се майтапя.

# 2 171
  • София
Алек превъзхожда и Виктор, и Евгени.
Живото доказателство, че в един мъж външният вид не е най-определящото, защото само на снимка изглежда най-незапомнящо се от тримата.

Но се държи най-мъжки, води най-разнообразните разговори, умее да предразполага и странно, не ме дразни като целува наред. Все едно да се дразниш на Бонд, че ги сменя. Не се дразня, не знам защо. Вероятно защото ми остава усещането за сценарий, за разлика от при Евгени, при който похотливостта преливаше и беше неловко за гледане.

Искаше ми се на Алек да му дадат възможност да се срещне с жени като Рая, Мегън, Виктория (с2), Елена. Нормални, обикновени момичета. Даже с една Денис щяхме да гледаме далеч по-интересни срещи.

# 2 172
За мен Алек е най-привлекателния ерген. Виктор ми е ужасно, твърдо не, не само заради визията, но и заради "мазнотията" която се стича, а Евгени милия си е едно хлапе.

# 2 173
Между другото, на промото в роклите за танца всички изглеждат много добре и хубаво са подбрали, чисто визуално, на коя каква роля да дадат. И Виктория, и Надя, и Габриела, и Памела, и Магдалена, и Мария изглеждат супер.

# 2 174
Имам друг прочит на случката, когато Надя издърпа Йоана при тях да говорят. Преди нейната среща, четирите момичета си направиха план как да действат. Йоана отиде на среща, за да може да говори с Алекс и да представи тяхната версия за случващото се. И това трябваше да се случи, преди Валерия да се срещне с него /те вече чуха, че тя си поиска среща в началото/. След Йоана, трябваше и Надя да поиска среща. Според мен, това беше и причината Надя да я издърпа, за да разберат как е преминала срещата с Алекс и да си направят план за действие. А Йоана просто се забрави при Надежда. Прекалено много време отдели да разказва за срещата си на хора, които проявиха любопитство. Същите тези хора не изчакаха да чуят Надя за случилото се на груповата среща, а веднага я обвиниха.
Видя се, че с това чакане, Надя не можа да си проведе срещата.
Дано се разбира какво написах  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт