Февруарски бебчета

• 35 390
  • 879
  •   1
Отговори
# 840
Момичета здравейте, имам въпрос към мамите от Варна водихте ли си децат Ана ортопед и при които доктори?

# 841
Ние ходихме при др Мирослав Живков в МЦ Хелиос.
Момичета здравейте, имам въпрос към мамите от Варна водихте ли си децат Ана ортопед и при които доктори?

# 842
Вашите бебета спят ли през нощта? Моето от 4 месец спря буди се понякога и на всеки час и яде поне веднъж през нощта… Пробвах с интервал на бодуване 3:00 3:30 4:00 има две дремки първата е около час и половина два а втората час час и половина , общо дневен сън 3 часа. Ляга си към 8:00 8:30. Къде греша? ☹

# 843
Моето дете спи по няма и два часа общо дневен сън и положението е същото. Буди се поне по 3-4 пъти нощем. С цел да си поспя почнах да го вземам при нас и му давам да суче и пак заспива. Но пък нощния му сън е 12 часа, което мен ме устройва. Ляга към 20ч и става в 8 сутринта вече окончателно. Накъсва се моя сън така, но аз друг вариант изобщо да поспя пък не виждам 😔

# 844
Nikitaaaa, в колко става сутрин, кърмите ли се,че кърмените стават често,а може да си е такова бебе просто.Може малко да намалиш дневния, но пак е много относително. Ние средно 10 часа нощен сън имаме и 2 или 2:30 дневен общо. Също се будим  и се храним, но веднъж през ноща и после към 6 ( това в 6 не знам как да го броя). Децата са различни

# 845
Кърмя я, но спрях да я кърмя през нощта и преди да заспи, защото реших че е някаква асоциация и с цел да спи по-добре .. Преди спеше по-малко през деня и реших че се преуморява и за това не спи спокойно.  Тя е супер енергична не стои и за секунда постоянно лази и се изправя вика и иска да съм постоянно до нея иначе реве.

# 846
При нас положението е подобно. Спи 12 часа нощен сън - ляга към 19-19.30 ч и става 7.30-8ч. През нощта се буди някой път през 2 часа друф път през три, рядко 4. Но според мен всичко това е заради зъби. Има 5 зъба, 6тият е аха да се покаже. Педито каза че и други два също го мъчат. С кърмене се успокоява и заспива. През деня спи около 2-2.30 часа.

# 847
Nikita, всички кърмени бебета които познавам стават нощем по няколко пъти. Даже вчера си говорих с една майка, нейното момиче е на година и половина и все още е същия ужас. И събуди ли се или кърми и заспива веднага или се разнасят 20-30-40 мин и се люшкат докато заспи и след час- хайде пак 🥲
Моя принц цокльо баща му все го защитава, все зъбче го боляло, пръцкало му се, но аз знам че неговото е от инат и навик да е все залепен за мен и за млекопроизводствените мощности 🤣
Сърце не ми дава обаче да спра да кърмя все още.

# 848
На една лекция една от лекторките каза, че момченцата трябва да се отбиват до 9 месечна възраст макс, защото се закачат много и после трудно се отделят. Аз също съм с момче и определенл забелязвам разликата със сестра му. Честно казано ако нямаше алергия щях да спра да го кърмя, но предвид това ще продължа още няколко месеца, може би 1-2 месеца след годинката.

# 849
Мислех си, че само при нас с този ад... само че при нас има и ранни събуждания в 4 5, които са върха на ужаса. Имаме 2 кърмения през нощта, дали от глад или нещо друго, вече не знам, но до преди няколко седмици имахме 4-5 събуждания през нощта.. увеличавах будуването, намалях.. сега сме на 3-3:30-4 с 2ч дневен сън и онзи ден се буди само за ядене 2 пъти. Мисля, че това ни е схемата. Но пък вчера реших да я доприспя на няколко пъти през деня, уж да поспи повече и тази сутрин пак купон в 4ч..
Иначе малката хапва добре през деня, според мен. Имаме 3 заместени яденета, но уви, още си търси кърмата нощем. Може би като въведа вечеря ще почне да спи цяла нощ. Надявам се...

Моля ви споделете режим в който детето спи по 12ч. Или просто спи хахаха

# 850
Няма такъв режим, според мен е абсолютно невъзможно да спи 12 часа без да се събужда. Вероятно има такива бебета, но те са изключения. Има бебета които спят по 6-7 часа примерно без да се събуждат. Моите и двете са се будили, този малкия дори по-често от кака си. Особено около зъбите се будят много. Вчера се е събуждал сигурно 5-6 пъти като три от тях искаше да суче и то не защото е гладен...търка ск устата, изплаква изведнъж..това са си зъби. И така сме откакто навърши 4-5 месеца. И като се замисля как да е по друг начин като има вече 5 зъба в устата и шестия го чакаме. Това е положението. Можеше и да е по-зле, чувала съм всякакви истории. Сутрин малко труднл се събуждам, чувствам умората, но като пия две кафета и съм топ. Blush правя каквото мога, гледам да не зациклям в разни драми и знам, че и това ще мине Wink

# 851
  • София
Има, има такъв режим 🙂 Нашия хубостник си спи по 12 часа непробудно. Дневния сън е по час, два пъти на ден. Спи си от 3-тия месец без нощни ставания. Бях се подготвила за момента със зъбите, но минава тихо за сега. Не смея да се похваля.

# 852
  • София
И моята мома се буди по 3-4 пъти от лягнето около 21:30 до 8 сутринта. Спи при нас, за да мога и аз да спя, като се събуди се скачаме една за друга и продължаваме да спим(поне в повечето случаи), но започвам да се чудя как да ги премахна тези нощни кърмения.

# 853
Kristina на АМ ли е детето?

# 854
  • София
Само веднъж вечер преди лягане, другото хранене ни е заместено.

Общи условия

Активация на акаунт