Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 814
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Повече ягоди от Фантастико и Кауфланд - не. От пазара са много по-сладки и ароматни.
И не само ягоди. От супермаркет - най-много някоя зелка, моркови, лук - останалото е безобразно.
Вчера имах пореден повод да направя сравнение на плодове.

# 106

Има вкус на кисело мляко със захар.

# 107
Миналата пролет 5-6 пъти си купувах ягоди от различни места и все улучвах ароматни и сладки за
моя изненада. Тази година на толкова кисели попаднах, че не ставаха за ядене. Повторих
и без разлика от първите. Гледах днес по пазара намалени и предположих, че са пак от същите.
Имаше поувехнали с вид на доста изостанали и се отказах.

# 108
Миналата пролет 5-6 пъти си купувах ягоди от различни места и все улучвах ароматни и сладки за
моя изненада. Тази година на толкова кисели попаднах, че не ставаха за ядене. Повторих
и без разлика от първите. Гледах днес по пазара намалени и предположих, че са пак от същите.
Имаше поувехнали с вид на доста изостанали и се отказах.
Вчера купувах на пазара в Младост 1- гръцките нямаха никакъв аромат, а според продавача бяха и кисели, та взех български - аромат си имаха, това го установих и на място, но се оказаха и сладки. Пак ще повторя от същите.

# 109
zenata, на пазара в Младост няма такива цени на ягоди. Може би на Женски да са по-ниски, но там не ми е приятно да пазарувам, дори ми е противно и ходя веднъж на високосна година.
Днес пак ще взема от пазара и ще видим какъв ще ми е късмета с ягодите. До сега все хубави са били, гръцки купувам. Лятото българските от Кричим или Пазарджик - не ми харесват /воднисти и без сладост/. Да не говоря, че се развалят същия ден.
Доматите са много хубави, обаче! От Петрич /така пише на тебелката/ взех последно - страхотни розови домати за 6 лв. килото.

# 110
Лакове за нокти на тази марка 21 cosmetics. Отвратителни! Рядки, не покривни, стават на ивици на ноктите, съответно трябват 2-3 минавания, за да стане хубав и плътен цвят. Но съхненето след 1-вия пласт е бавно. Не са за мен и повече няма да взема.

# 111
В темата записвам и Essie лаковете. Повечето стоят на чертички, съхнат бавно и се обелват бързо. Крем Dove златиста опаковка в големите кутии - все едно нещо водно мажа, хидратира точно колкото най-евтините и редки кремове.

# 112
  • Deutschland
Може ли снимка на този крем Dove? Благодаря.

# 113
Може ли снимка на този крем Dove? Благодаря.

# 114
  • Deutschland
Благодаря. Имам същият, но в туба и е доста прилично хидратиращ. В големи кутии не съм купувала.

# 115
Аз също го имам този крем, не го ползвам често и нямам забележки. Ухае невероятно.

# 116
В темата записвам и Essie лаковете. Повечето стоят на чертички, съхнат бавно и се обелват бързо. Крем Dove златиста опаковка в големите кутии - все едно нещо водно мажа, хидратира точно колкото най-евтините и редки кремове.
Ама как лаковете на Essie да не стават. Че аз само такива ползвам. База, лак, топ лак и изкарвам около седмица.

# 117
Те и TwentyOne(21) стават. Просто различните серии и цветове са с различна консистенция и плътност.
Да не говорим, че си има техники на нанасяне, за съхненето има бързосъхнещи топ лакове, изобщо има си похвати за всичко. Wink
Ако ще си говорим, то от почти всяка марка има несполучливи серии или цветове лакове, но това не означава, че марката е калпава. Grinning

# 118
Забравих да "похваля" друг продукт:

Само ми разваля хубавото лате. Върнах се на доброто старо прясно мляко, там нямам издънки поне.

# 119
Ау тия всичките растителни "млека" са отвратителни. Пробавала съм няколко вида от различни яки, овес, ориз.. не е като да не съм им дала панс. Пълен блудкаш с неприятелн послевкус и консистенция.
Сега ще ми наскачат трендовете и веганите, ама такова е...
Като "кюфте" от леща или грах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт