Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 739
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Корейските слънцезащити са за градски условия.За плаж, в планина са слаби.
Ако си с по-чувствителна кожа, и за там не стават.

# 601
Нямат ли си изписан SPF??? Какво значи слаби или силни?

# 602
  • София
Нямат ли си изписан SPF??? Какво значи слаби или силни?
Имат, разбира се, ама според мен не отговарят точно на това, което пише на опаковката. Но аз съм с чувствителна кожа, и не споря.

# 603
Аз и в града съм изгаряла с корейската.

# 604
Техните слънцезашитни кремове са като обикновени кремове като консистенция и попиване, отгоре слагат още няколко слоя със СПФ - бб/сс крем, къшън и пр.

# 605
  • Пловдив
Не знам за каква градска среда са, в Пловдив температурите например са доста по-високи, отколкото на морето. Слънцето прижуля много повече. Не съм ползвала въпросната слънцезащита - философствам си.

# 606
  • Mediterraneo
Ами така е като се подвеждаме по инфлуенсъри из нета. Аз не бих си купила корейска слънцезащита, колкото и да ми я хвали някой, не и за лице. Има доказани с годините марки. Корейските станаха много модерни напоследък, всички си мислят, че ще придобият азиатски тип кожа едва ли не, ползвайки продуктите им.

# 607
Аз за азиатските съм чувала просто, че много по-добре попиват и бях решила да пробяам. Другите марки, каквото и да съм взимала, оставя мазен филм.

# 608
О, корейската козметика е много добра, това въобще не е негативен аргумент.

# 609
Не знам за каква градска среда са, в Пловдив температурите например са доста по-високи, отколкото на морето. Слънцето прижуля много повече. Не съм ползвала въпросната слънцезащита - философствам си.

То освен колко пече слънцето зависи и от заобикалящата среда. На плажа всяка песъчинка е миниатюрно огледало отразяващо слънчевите лъчи. Водата също. Затова се хваща тен и под чадъра Blush

По темата - матрак от Екон. 100% латекс, цял живот ще ви държи, абсолютно хипоалергенен... глупости ( модел Алое, Лукс серия). На 3 години вдлъбнат, пропаднал, запарва. Дори не сме тежки с ММ, да се каже, че пропаднал заради теглото на спящите. Въртяхме го на всякакви посоки всеки месец, 70 кила е този матрак за спалня, ръцете ми се изметнаха от въртене и обръщане. Аз му слугувах, не той на мен.... с удоволствие го сменихме. Ужасна покупка.

# 610

То освен колко пече слънцето зависи и от заобикалящата среда. На плажа всяка песъчинка е миниатюрно огледало отразяващо слънчевите лъчи. Водата също. Затова се хваща тен и под чадъра Blush

По темата - матрак от Екон. 100% латекс, цял живот ще ви държи, абсолютно хипоалергенен... глупости ( модел Алое, Лукс серия). На 3 години вдлъбнат, пропаднал, запарва. Дори не сме тежки с ММ, да се каже, че пропаднал заради теглото на спящите. Въртяхме го на всякакви посоки всеки месец, 70 кила е този матрак за спалня, ръцете ми се изметнаха от въртене и обръщане. Аз му слугувах, не той на мен.... с удоволствие го сменихме. Ужасна покупка.
С какво го сменихте?

# 611

С какво го сменихте?

В скрит, че не е по темата
Скрит текст:
С Тед Фаворит Нова Ортопедик. От 1 седмица само спим на него, но вече не се будя с болки в кръста и врата, не пропадам, удобно ми е, не усещам другия като се върти. Не ми запарва. От продължителна употреба все още нямам впечатления, така, че не искам да подвеждам никого.

# 612
  • Sofia
Напоследък някои неща от Ракево не ми харесват изобщо 😤
*кашкавал Балкан-мек,миризлив,при печене се топи като пяна,не се разтяга
*телешка саздърма-безвкусна,безсолна,пълна с жилки и някакви парчетии където нямат сдъвкване
*крема сирене на кг-не беше гладко,а някак зърнесто и с неприятен послевкус
*тесто-не става ни за пици,ни за мекици…станаха като подметки

# 613
Спрях да купувам спортна екипировка от Lidl. Примерно тениските им са на същите цени като тези в Декатлон (най-евтините), но декатлонските определено са по-добри.
Преди време си купих раница от лидл, не изкара и една година.
софтшел панталон за ски, който постоянно подгизваше и изхвърлих и тн.

# 614
  • Sofia
Много ронливи и въздушни…и сладникави 🤨

Общи условия

Активация на акаунт