Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 685
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Остра миризма на химия

# 706
И у нас сме попадали на много кисела Родопчанка, но е било 1-2 пъти. Аз с него готвя, точно като истинско кисело мляко се вкисва. Някой помни ли как се надуваха капачките като се вкиснеше киселото мляко Simple Smile

# 707
На мен така ми се надуват капачките на Герзовица, още преди да е изтекъл срокът, а стоят в хладилник.

# 708
Кайма от Lidl. Ужасно мирише и като се пържи си стои на конци.

# 709
Преди няколко години бях купила кайма от Лидл и беше точно същата. Едвам я изядохме и повече не съм и помислила да купувам.

# 710
Кайма от Lidl. Ужасно мирише и като се пържи си стои на конци.
Преди да я сложа в тиган я намачквам , като се задуши става на топчета ,но е по- добре от тия дълги парчета и е много солена ,вече ако се излъжа да купя не слагам сол.

# 711
Солена кайма не купувам. Затова само пуешка купувам.

# 712
И аз така, откакто готвя с пуешка, сама си прецененявам колко точно мазнина да сложа на мусака, лазаня. Вкъщи мъжете бързо свикнаха и им харесва доста. Коя пуешка купуваш?

# 713
Кайма ползвам само телешка от мляно месо. Така или иначе моите телешко не ядат по друг начин и го маскирам така в пъленени чушки, спагети и мусака. Нямат възражения.

# 714
  • Сф
Аз спрях всякакво сурово месо да купувам от Лидл. Гадно е всичкото. За каймата да не говорим..

# 715
  • 🌊
Аз съм така с Булмаг. Много им харесвам цялата идея, но всеки път месото миришеше и просто се отказах

# 716
Месото им наистина няма вкус. Може би е от тази технология с която май вкарват газ или нещо друго, за да издържа на трайност. Два пъти съм купувала агнешко, винаги нещо сварявам за бульон, ами то няма никакъв мирис и никакъв вкус на агнешко.

# 717
Е да бе, специало агнешкото е много хубаво! Последно някъде средата на август бяха пуснали .. прекрасен гювеч стана!

# 718
  • гр.Пловдив
На мен много ми харесва всичкото месо в Лидъл -колбаси,кайми,скари,рибните ,но ми идва доста скъпо ,затова избягвам ,нямат и хубави промоции на месата -скъпо си е целогодишно ,купуваме само пици,сладоледи,шоколади,бира и храна за кучанги

# 719
И аз нямам оплаквания от месото в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт