Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 633
  • 841
  •   1
Отговори
# 585
  • Замък сред облаците
Забравих да ти пиша по-рано, че бях навън: на мен ми се струва по предните черти че снощи/ днес може да е (бил) пикът, за този спад в температурата нямаше ли нещо че е непосредствено преди О, или може и да бъркам де.

# 586
Забравих да ти пиша по-рано, че бях навън: на мен ми се струва по предните черти че снощи/ днес може да е (бил) пикът, за този спад в температурата нямаше ли нещо че е непосредствено преди О, или може и да бъркам де.

Снощи вечерта чертата избледняваше.
Скрит текст:

Ядосвам се, че не успях да отида на фоликулометрия този месец, ама дано сме я хванали. За всеки случай ще повторим днес.

# 587
Flowering, моя приятелка успя от 3тата инсеминация и сега има чудесно момиче. Стискам ти палци!
Лекарят не иска да се товариш с лекарства, защото и с 1 фоликул може да стане, при много жени е така. Ще ти стискаме много палци!

Благодаря ви за палчетата! Heartpulse Знам, че 1 е нужен, но днес и като се заговорих със сестрата и тя каза, че скоро (визира близките 3 м) не е имало успешна инсеминация и ми стана криво.
Много обичам да чувам за положителни резултати!

# 588
  • На изток от Ада
Flowering, може ти да си с успешна!
Гледай да не коментираш такива неща, които да те огорчават!

# 589
Здравейте, момичета. Искам да попитам момичетата правещи процедури във Варна имат ли идея в МЦАР Варна дали правят спермограма с днк фрагментация и морфология по Крюгер?

# 590
Момичета, само информативно, ако се налага да се извади мъдрец предполагам трябва да се отложат опити, независимо дали естествени или трансфер. По спомен месец ли се отлагаше?

# 591
Аз в сряда си записах час за фоликулометрия, смятам да пробвам един МЦ, който ми е наблизо- Марая Мед. Надявам се да уцеля мястото и да са читави за тази процедура. Ако някоя от вас е ходила там и (не) е доволна, моля да споделите.

От миналата седмица съм болна и си отложих изследванията на железен панел. Бях споменала за ДРИП на Д-р Денкова - срещнах се с лекаря, който прави вливанията и ми направи добро впечатление. Коментирахме какво да изследвам, ще му изпратя изследванията, като са готови и ще действам, ще споделя как ми се е отразило.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 19:34 от fearless

# 592
Здравейте, момичета. Поради дългата хрема и кашлица, които мислех, че са от хроничния ми синузит пуснах носен и гърлен секрет. Излезе бактерия в носа. Бихте ли ми казали опасна ли е как се лекува? Имам 4 дни до цикъл, още не съм правила тест Confused

# 593
Bibi85, аз ноември имах бактерия в носа, не точно тази, но лечението включваше само мазане с Мупироназал локално за определен период. След 2 месеца се изследвах отново и нямаше нищо. Пожелавам ти бързо да се оправяш.

# 594
  • На изток от Ада
Аз имам леко прицапване явно овулация. Днес ми ,е 13ден от МЦ
...

# 595
  • София
 момичета, аз напоследък не съм много в час, че се струпаха хиляда неща, но днес случайно открих, че омегата е на много добра цена, оставям я скрита

Скрит текст:

# 596
Вдига се, вдига се - денят преди О си е ниска, в деня на О има леееко завишване и после вече си се вдига още малко. То зависи и за какви стойности говорим де и как е протекъл денят/нощта. При мен ако си легна по-късно, не спя добре или съм пътувала, винаги се разбутва базалната температура.

# 597
  • Замък сред облаците
Да, след О се завишава ама някъде ми се струва, че мярках за спад преди пика на ЛХ. Но не съм 100% сигурна въобще. Аз нали не харесвам този метод 😅

По-старите списващи в темата знаят, че аз си следя пулса със смартгривна. След О има постепенно покачване и вече спад със спада на прогестерона около 10 ден след О, при Б се покачва и задържа висок след имплантацията още повече.
Е, този месец играе много нагоре-надолу след О, което все пак ме кара да се чудя дали реално е имало Я, въпреки че засякох пик и имаше овулаторно зацапване. Уикенда ми е датата за М, ще си покаже.

# 598
AA такъв метод не бях чувала. Средният пулс за деня ли отчиташ или в някакъв определена част от деня? И аз този месец май имах овулаторно зацапване. Беше малко след като се обичахме и затова не съм сигурна дали било от О, но си съвпадаше според тестовете, времето и всичко останало.

# 599
  • Замък сред облаците
Resting heart rate за деня се отчита. Има връзка с покачването на прогестерона (сгъстява кръвта при всички жени), има малко онлайн материали по темата, но за мен и моето тяло е надежден метод на отчитане 🤣.
Сега ще кача примери, само да видя какво ми пазят приложенията, че февруари смених гривната.

Скрит текст:
От БХ декември:

От сегашния цикъл:

Новата гривна уж е на Гармин и по-висок клас, ама старата мереше много точно. Сега си гледах от предния цикъл, тогава я взех, нещо ми се разминава със това което си спомням (на деня където ми зацапа сега показва rhr 60, а тогава ми даваше 58). Но пък активно почнах силовите тренировки, а те свалят rhr.

Последна редакция: пн, 01 апр 2024, 22:23 от АА

Общи условия

Активация на акаунт