Сълзи по бузите се стичат, но този път от радост те потичат! ~бебеправене 602~

• 33 607
  • 841
  •   1
Отговори
# 660
  • Be realistic - plan for a miracle.
На мен са ми буквално "в задния двор", има добри специалисти от различни медицински заведения, които идват на практика и тук. Имат голямо разнообразие от специалности, всичко, което може да се сетите, та чак до психолог. А най-удобна ми е Цибалаб, която е залепена за клиниката, отвори врати заедно с нея миналата година.

# 661
  • Замък сред облаците
Ибрям от същата клиника преглежда и в МЦ Димитров в Мл1 ако ти върши работа. Моя колежка се следи при него от години и той й назначаваше изследвания, докато забременя в рамките на 2г.

И аз съм в Младост иначе Simple Smile

# 662
Здравейте! Наскоро зададох въпрос на AA за магнезия-благодаря, че си направи труда да ми отговориш и да сложиш линкове!

Имам сега друг въпрос във връзка с прогестерон. Изписан ми е 2 пъти ×
1 капсула  (сутрин и вечер), вагинално след деня на овулация. Нямах опит със слагането сутрин и усещам, че не ми влияе добре. Вие ми се свят, уморено ми е, нормалните стр.ефекти. Тъй като имам малко дете и работя, не мога да си позволя да не съм в кондиция..
Та има ли някаква друга схема да се  приемат 2те таблетки - само вечер? Или следобед и вечер? Някоя от вас имала ли е подобен опит и решение?

Разбира се, ще попитам и лекаря ми...

# 663
Аз съм слагала по 2 вагинално вечер заради задържан фоликул.

# 664
Привет отново, пуснах контролни изследвания аз. Витамин Д е направо критичен, пръсках Бетър Ю, но без да правя преди това изследвания и не знам дали съм го вдигнала с приема или не. Ще изпръскам още една опаковка и ще видя дали ще се повлияе.
От щитовидната съм доволна. Не знам Б12 дали е ок - 311 при референтни 140-570. Как мислите?
Края на месеца съм на преглед при АГ и ще видим дали имаме зелена светлина за старт на опитите.

# 665
Eunoia, какви са ти стойностите? Моите бяха 11 ng/ml и за 3 месеца вдигнах стойностите със спрей Бетър ю на 86 ng/ml.

# 666
Eunoia, какви са ти стойностите? Моите бяха 11 ng/ml и за 3 месеца вдигнах стойностите със спрей Бетър ю на 86 ng/ml.
Витамин Д е 44nmol/l при референтни 50-120
Вит. Б12 е 311pmol/l.
Ще продължа със спрея, но се чудя колко време да мине преди следваща контрола. Месец или е твърде малко?

# 667
  • На изток от Ада
Eunoia, кой на бетър ю? По колко впръсквания?
Аз бях доволна от този само вит Д,но вит Д+ К бил по-добър.
Иначе успех при стартиране на опити

# 668
Д3+К2, 3 пръскания, 3000 единици.

# 669
Eunoia, само с 3000 iu трудно ще оправиш дефицит, но ти си знаеш. Иначе трябва да го приемаш поне 3 месеца. Аз 1 месец приемах 3000  iu и не само, че не се бяха повишили стойностите, но и бяха паднали. Затова си вдигнах дозата и вече съм почти до горната граница.

# 670
За какво ти е да си до горна граница ?

# 671
Имам предвид почти до горната граница на нормалните стойности. На мен ми беше важно да ги вдигна, защото неприятните симптоми от дефицита са ужасни, сега се чувствам много добре. А и при бъдеща бременност не трябва да се взимат големи дози, затова по-добре да ги оправя сега.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 14:56 от Bibi85

# 672
А при тези стойности колко единици биха дали резултат?

# 673
    На коя марка поръчваш, че той Убиквинола си е доста скъп?

АА , тъкмо тръгнах да ти честитя и ведях какво е написала Fayona 😀 Рано е още .
Момичета , има ми проблем Убиквинола да се пие по 100 мг , а не по 200 мг ?

Аз пия даже по 500. В по тежки случай 100 или 200 не са достатъчни

# 674
А при тези стойности колко единици биха дали резултат?
6000 . След 3 месеца, ако са се подобрили стойностите можеш да продължиш с по-ниска поддържаща доза. По-добре е преди бременност да си нормализираш стойностите. При бременност мисля, че не се пият толкова високи дози. Успех !

Общи условия

Активация на акаунт