Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 71 913
  • 885
  •   1
Отговори
# 600
Георги, моля те ….. Аз лично съм говорила с теб и ти знам дата и годината на раждане. Колко странно, че именно този профил е със същите цифри. Поне да ги беше сменил. Нищо лично към теб. Сега ще видим колко си познал за бъдещето като те питах. Евала ти правя за едно и то е, че казваш кой колкото може да остави. Така правят честните хора.

# 601
Георги, моля те ….. Аз лично съм говорила с теб и ти знам дата и годината на раждане. Колко странно, че именно този профил е със същите цифри. Поне да ги беше сменил. Нищо лично към теб. Сега ще видим колко си познал за бъдещето като те питах. Евала ти правя за едно и то е, че казваш кой колкото може да остави. Така правят честните хора.

Сега пък данните същите и аз съм същия... е не мога вече, наистина... Роден съм на 26-ти Октомври 96-та година. Нарочно съм дал тези данни, с цел да си запазя анонимността поради лични причини ( да има и такива хора), а и не знам този Георги кога е роден. Важното е, че вие знаете. Simple Smile

А кога сме говорили, защото намирам само съобщения тук, в които ме питате за Теменужка.

# 602
Георги нищо не познава,не е гледач!Според мен гледа на карти като хоби и току виж изкара някой лев.Аз му зададох един въпрос,той ми зададе десет.И накрая започна едно налучкване и говорене на празни приказки.Имах чувството,че бях в тийнейджърските си години ,когато като деца си гледахме на карти за забавление.
Това е мое мнение и не ангажирам никой с него,просто вече е пълно с какви ли не,но за мен Жоро е аматьор .

# 603
И наистина, спрете се да казвате, че изказване на мнение с отзив е реклама, защото е детинско. Накрая ще спрат хората да пишат тук и белким вземете да се зарадвате всички. Тамън няма да има отзиви, а и няма да има и .

Според мене, доста голяма час от тук коментиращите гледате на карти и като някой се опяви да познава, почвате да го оплювате. Типично българска (балканска) черта. На мен да ми е добре, а Вуте нека му е зле.
Ама разбира се, че тук се вихри/вихреше яко реклама на Георги и Теменужка. И, да, Георги,тук масовото разбиране е, че ти и Георги от Варна сте един и същи човек. Още повече, че знаем, че и ти гледаш на обикновени карти. И да, много от списващите тук гледаме на карти, аз включително, но реклама не си правя и никой не ми е правил. И причината е една - това ми е хоби и не го правя с цел да капитализирам. Личното ми мнение е, че си правиш реклама, включи се еднократно в темите за карти, но усети, че там рекламата няма да сполучи и се оттегли. Хубаво е да сме честни, хубаво е и да се спазват правилата на форума и да не се прави реклама.

# 604
Аз бих искала да попитам дали някой познава човек, който да посочва кой "прави магии"/урочасва/праща лоша енергия? Трябва ми не просто някой, който да я разваля, а някой, който да може да посочи или опише. Не искам да навлизам в детайли защо съм стигнала до този въпрос, но не е, защото са ме излъгали за пари или врачки и баячки ми искат суми за да развалят магии.

Пак се обръщам с молба за помощ. Има ли някой, който ви е посочил източника на "негативни влияния"? Доста съм отчаяна вече и ще съм благодарна ако някой ми пише, дори и на лично.

Темата с Георги няма нужда да я дъвчем във всяка тема по няколко пъти.

# 605
?

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 14:48 от Little heart

# 606
Кой пък е сега този ?

# 607
Здравейте, преди 2 дни ходих при нея. Много съм доволна ,доста неща каза за в бъдеще. От 3 години ходя при нея периодично.  Колкото и пъти да отида има много хора .
Здравейте,някой ходил при Мира Ангелова от Айтос,прочетох от 43 тема /юни ,23год/ мнение,че познавала,днес също ми я препоръчаха,...та някой ходил,нещо да е познала,отзиви за нея...
[/quote]

# 608
Може ли по телефона?

# 609
Мисля, че не. Най- добре лично. Тя гледа на кафе Simple Smile
Може ли по телефона?
[/quote]

# 610
  • там, където ми харесва
Здравейте пропуснала съм две теми. Да питам някой откри ли гледач  , от който е доволен ?

# 611
Добре дошли в новата тема! Благодарим на всички, поддържали темите дотук!

Нека запазим добрия тон и да си бъдем полезни! Ако имате въпрос, четете коментарите от поне последните няколко страници в темата. Най-вероятно там ще намерите търсения отговор! Избягвайте спам и лични нападки (тук влизат и саркастичните подмятания; коментари, демонстриращи лично превъзходство и всяко нещо, което на Вас би ви било неприятно да прочетете към себе си) и нека не даваме поводи за намеса на модератори и триене на коментари!

Резултати от анкетата

Моля да бъдете активни и в темата Черен списък на ясновидци, врачки и ходжи в България, за да може информацията там също да е максимално актуална.

Старите теми можете да намерите тук:
Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12, Тема 13, Тема 14, Тема 15, Тема 16, Тема 17, Тема 18, Тема 19, Тема 20, Тема 21, Тема 22, Тема 23, Тема 24, Тема 25, Тема 26, Тема 27, Тема 28, Тема 29, Тема 30, Тема 31, Тема 32, Тема 33, Тема 34, Тема 35, Тема 36, Тема 37, Тема 38, Тема 39, Тема 40, Тема 41, Тема 42, Тема 43, Тема 44

Добавям имената от въвеждащия пост в предишната тема. Ако някой има актуални контакти на хора, непоказани в скрития текст по-долу, моля да ми пише, за да ги добавя. Моля да имате предвид, че информацията трябва да бъде предоставена добросъвестно, да е вследствие на личен опит и най-вече обърнете внимание, че според правилата на форума РЕКЛАМАТА Е ЗАБРАНЕНА! Актуални имена:
Скрит текст:
Ваня Спасова (София) - 0897/930 331 - лична среща
Таня (Южни квартали, София) - 0899/446 864 - може и по телефона
Лина - https://llina.eu/ - само по телефон, има го в сайта
Емилия (ул. Пиротска, София) - 0889/461 635 - лична среща
Кремена Билял
Олга Ангелова
Таролина
Божидар Караджов
Мария Ценова - фейсбук
Цветелина Тодорова - фейсбук
Христо Христов - гледа на кафе, прави ритуал за късмет - 0884/443597
Любомир Алексиев
Здравейте, преди 2 дни ходих при нея. Много съм доволна ,доста неща каза за в бъдеще. От 3 години ходя при нея периодично.  Колкото и пъти да отида има много хора .
Здравейте,някой ходил при Мира Ангелова от Айтос,прочетох от 43 тема /юни ,23год/ мнение,че познавала,днес също ми я препоръчаха,...та някой ходил,нещо да е познала,отзиви за нея...
[/quote]
Здравейте, Група.
Бих искала мнения и телефон на баба Хайрие.
След толкова ходене по врачки без резултат. Искам да ида при нея.
Какво е вашето мнение и разкажете който е ходил при нея. Моля за телефона.
Благодаря

# 612
Здравейте, ходжа Ахмет от Ракитово дали приема, защото звъня на телефона, дава свободно и не вдига!?Ако някой е ходил сега, нека пише.

# 613
Здравейте, ходжа Ахмет от Ракитово дали приема, защото звъня на телефона, дава свободно и не вдига!?Ако някой е ходил сега, нека пише.

# 614
Искам да изкажа хубаво мнение за две дами, които се занимават с таро  Едната е Знак на съдбата, другата е Vivi's tarot 🩷 И двете правят много подробни прочити, обясняват внимателно ситуациите, хващат енергията много точно. За Знак на съдбата, бих казала, че познава и в бъдеще, за Тарото на Виви, все още не мога да кажа, тъй като не е минало достатъчно време. Но определено на тях приоритет им е това да помогнат и определено след консултация с тях се чувствам доволна, наясно с нещата, за които съм питала и че не съм си дала парите на вятъра.
Примерно във Фейсбук има едно момиче - Linda Veil. На нея й личи желанието да се занимава с Таро, дори има свои карти. Но аз често казано след консултацията с нея получих една карта с общо значение и общи приказки по въпроса, които зададох. Това може да ми каже и най-добрата ми приятелка..Да, вярно цената е по наша преценка, но все пак смятам, че всеки таролог трябва да влага повече обяснения, а не общи приказки и 3 изречения..Затова, както и неведнъж съм казвала, харесвам много и Moon forest path.

Общи условия

Активация на акаунт