Кандидатстване с рисуване след 7 клас - тема 11

• 31 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Мисля че тази година отражение ще даде и лудницата с високите балове в НВО-то , но дали това е от полза или не в момента нямам капацитета и мъдростта да предвидя.

# 661
  • Варна
Мда, чудно ще стане: ученик 1-100т. на изпита по рисуване, 120т.-НВО; ученик 2 -80т. на изпита по рисуване, 165т.-НВО. Първият с бал -420т., вторият с бал-425т. Нищо че 1 рисува по-добре от 2, но няма да се класира.

# 662
Мисля че тази година отражение ще даде и лудницата с високите балове в НВО-то , но дали това е от полза или не в момента нямам капацитета и мъдростта да предвидя.

Така е, всичко, с което си чешем езиците тук е в голяма степен спекулации. Със сигурност има множество фактори, които няма как да предвидим.

Vale4ka и Dame, моля да си редактирате постовете с цитата на прогнозната класация! Вече е редактирана и да не настава объркване. Благодаря ви.

А относно миниалните балове на НГПИ посочени от Dame (браво, че пазиш прегледна статистика) трябва да се каже, че все пак не стават ясни последните класирали се резултати.

Класацията е стигала и до 4,20 за силните им специалности.

Амели, ще редактирам, ама ще оставя първо ти да се доредактираш, защото в играчите няма надпланово - там по план-приема им (който незнайно защо е обявен като прогнозен) са си 9 деца. Joy

А за другото - аз съм си писала, че става въпрос за второ класиране. Просто до там стига публичната информация. Какво се случва после по телефона никой не може да каже.

И само да изклюкаря, че пловдивската майка се е похвалила в седмокласната тема, че синът й е приет в НХГ. Blush Да им е честито!

# 663
  • софия
ееееееее, ама ти започваш да се заяждаш вече Bowtie

(редактирах, останало е неодизтрито Smiley )

Казват прогнозно, защото както е видно се случва да са повече понякога заради еднаквите оценки. То верно е повече рядкост да са точна бройка.
Честито на пловдивското човече!

# 664
Амели, не се заяждам, просто съм досадно пунктуален човек. Grinning

Изредактирах се и аз.

BlyaSSSachka, снощи по нощите ти четох дългия пост, ама от телефона не ми се коментираше, а пък днес се разсеях с излизането на резултатите. Та - по-добре не можеше да го кажеш!

# 665
  • Пловдив
Ееее, благодаря ви много, момичета Simple Smile ! Аз не съм много активна тук и за това не се похвалих. Синът ми е безкрайно щастлив и сбъдна мечтата си - живопис! Късно снощи качиха оценките на сайта. Днес по обед изкараха класираните деца по паралеки. Освобождаваме мястото в Сценични кадри.
Успех на всички деца!!!

# 666
  • София
Аз имам един по-различен въпрос. След като детето се запише в училище към МК, трябва ли по някакъв начин това да се отрази и в системата за прием на МОН-ските училища или някъде другаде? Имам предвид системата, в която текат класиранията с точките от НВО-тата.

# 667
Не. Нищо такова не е нужно да правите. Даже може успоредно с това да си кандидатствате и по МОН.

# 668
  • Ланкър, планините Овнерог
Можете въобще да не пускате заявление с
желания през с-мата на МОН, ако МК е крайното желание.

# 669
  • Варна
В НУИ Варна има оценки. Преброих около 30 с над 5.00. Местата са 26, значи нещо над 5 ще е чертата. Нашето приятелче ще е в резервите, под 5 е и не знам дали ще има шанс.

# 670
  • Варна
Даааа, ние сме вътре 5,38. Олекна ми. Утре уж, ще ми дадат да видя рисунката към МОН, не мога да преглътна 65т, вярвам има нещо сбъркано, я друга рисунка, я грешка при представянето.

# 671
  • софия
Море! има ли сериозно разместване на бройките при второ класиране?

Ehinaceq, честито!

# 672
Ehinaceq, честито! Simple Smile

Моренце, дано да станат нещата. А там по МОН какво беше положението с това дете?

# 673
  • Варна
Море! има ли сериозно разместване на бройките при второ класиране?
Миналата година приеха 4 резерви и дъщеря ми беше 2ра резерва. Предната година не помня ама повече от 5 май не са били.
Тя ще се запише сигурно в Хуманитарната ама искаше НУИ. С 4.63 е и има поне 15 деца преди нея мисля.

Ehinaceq, честито!

Моренце, дано да станат нещата. А там по МОН какво беше положението с това дете?
75 точки има на изпита ама бала ѝ е към 370 мисля или малко повече.

# 674
Преброих около 30 с над 5.00. Местата са 26, значи нещо над 5 ще е чертата.

32-ма са с оценка 5.00 и нагоре.
Класират се всички с 5,33 и повече.
Ехинацея честито!

П.С. сменя се тактиката на оценяване Simple Smile , четат ни.

Общи условия

Активация на акаунт