Отговори
# 195
Бета това първо падане ли ви е  Hug

Ели и при нас беше доста дълъг този период на инатене  Embarassed Та на моменти пак ни прихваща.Не можем да се разберем кой ще преобладава  Joy  Вече сме 8 г. заедно  Tired

Диди 81 къде се изгуби бе жена  Hug

Тези реклами за космодиск и тем подобни незнам как ги изтрайвате.Аз само като ги видя и сменям канала.Друг е въпросът че тук тв-то работи предимно на мтв бейс  Peace
Нова храна давам наобяд най-често  Wink

Хайде до утре....

# 196
  • През девет земи в десета
А мойто мъжо засега слушка,дано не сгафи нещо за празника ThinkingАз нямам навика да си оставям бебата на него,по добре с мене да съм си спокойна или вързана в количката,не че не му се занимава,ама мъжка му работа Mr. Green /не искам да обидя никой/
Днеска на обяд пробвахме едно месно пюре на Нестле,такъв рев падна още след първата лъжица,че май ще изхвърчат всички подобни манджи на боклука,няма да си тормозя детето я Naughty
Рени,заради рекламите отдавна съм се отказала от ТВ,даже и филми не гледам. Sick
Лала и аз съм чувала,че не е проблем,но дано Мишел да е добре Peace
Дидка що не спиш,качи си едно ICQ да си говориме Simple Smile

# 197
  • Варна
Добро утро!
Мойто зверче на последък се събужда посред нощ в 2-3-4 часа и започва да играе. Наспал се е. Направо се чудя какво става с това дете. През деня дремва 3 пъти по 15-20 минути. Струва ми се, че не е нормално това. То и големия не спеше, но просто често се будеше посред ноща.
Аз от моя мъж не мога да се оплача. нали през по-голямат част от времето живеем разделени и чак започвам да го идеализирам  Mr. Green , не ни остава време даже и да се скараме ooooh!.
Лала дано няма някакви последствия от ваксината Praynig. Аз имах подобна случка с големия с ваксините при раждане. Само, че на ли съм мис компетентност /както ме нарича моя съпруг/ и всичко искам да знам, като дойде сестрата с инжекцията питах каква е. Поспорихме, накрая тя се фръцна обидена и замина. След 1 час дойде лекарката и започна да ми се извинява, че била уморена след  нощтна смяна и не видяла добре в картон и т.т............
Рени спомням си, че някъде четох, че в тази възраст е по-добре да се слага праз в пюрето, в место лук.
Рigi аз често будувам по нощите, ако искаш мога да се възползвам от поканата за ICQ.
Чао за сега и приятен ден на всички!  bouquet

# 198
 smile3507 моят бебок днес стана в 7 часа  clock

morskasirena мерси за съвета,но аз мисля че ни е рано за лук и праз Thinking
А за отношенията-бъди сигурна че ако си беше постоянно вкъщи нямаше да бъдат такива  Naughty

Пиги ти след като си имала момче и момиче,какво детенце искаше 3-тият път?

# 199
Добро утро!
Рени и аз не мога да си отворя очите. Криси снощи ме разби. Не стига, че вчера цял ден спинка, ами и  снощи си легна в 8ч. И познайте в 3ч се беше наспал и си играхме до 4,30 с рев го приспах и в 7часа готов за подвизи и игри. А на мама и се спи..... Sick Sick Сега съм го паркирала в кошарата с играчките и да си играе, а аз да прочета форума докато си пия кафенцето.   food010

Лала и аз незнам нищо по въпроса, но имам един въпрос към теб. Казваш, че това ви е втората ваксина на Мишел. А кога сложихте първата? Защото ние на Криси я сложихме на 2 месеца и мисля сега като оздравее да ги слагаме другите, че вече ми писна от ваксини. Но той винаги когато реша да му слагам ваксина сякаш нарочно се разболява. То не че аз искам, но заради пустите градини се налага.  Crossing Arms

Морскасирена и аз така съм чувала за лук и праз. Но за сега съм решила да не давам. Аз лично тези зеленчуци не ги уважавам много така, че ще минем за сега и без тях.  Laughing

# 200
Момичета вижте какво окрих. До сега не бях виждала подобно нещо. Мисля че ще е удобно  newsm78
http://www.zabebeto.com/shop/images/bathchair.jpg

# 201
да удобни са,и имат гумички отдолу за да не се плъзгат  Wink

# 202
Благодаря на всички за отговорите.   bouquet Днес малко се поуспокоих, но да ви кажа честно колкото нямах доверие на лекарите, още повече сега. Бива ли такава немърливост! Той мъжът ми, че не е реагирал си понесе последствията от мене - такава фурия съм като се ядосам, а в комбинацията с уплахата направо пометох всичко Grinning Ама лекарите да не знаят какво са сложили, това вече е много опасно!

Мама Дани това беше всъщност 4-тата ваксина ДТК и полио - по принцип се слага на 1г6мес, сега проверих. Значи с 1 година и нещо закъснявахме ние. Моята педиатърка също не бързаше да ги слага, защото  е много важно детето да е в добро здраве, когато се правят. Но от яслата ни притиснаха и понеже Мишел се задържа вече цяла зима без да боледува та реших да я сложа и да приключа. Да не говорим за нулевия прием на полио, който дават в родилния дом и който е извън календара, т.е. излишен. Мишел сега още веднъж взе за по-сигурно! Направо вече не знам какво да кажа...
На малкия ще сложа Пентаксима, поне наведнъж е всичко и няма капки и глупости. Аз него даже не съм започнала да го ваксинирвам...

# 203
И познайте в 3ч се беше наспал и си играхме до 4,30 с рев го приспах и в 7часа готов за подвизи и игри. А на мама и се спи.....  Мама Дани ти ли рева или той? newsm78

Лала споко нищо няма да и стане!Не се шашкай,все пак си я заведи и при хомеопат щом мислиш че може да помогне,ти по ги знаеш,аз незнам,но няма страшно! newsm78

Днес има ли месечинки отивам да видя!

Честити месечинки на Максим на Пингвина и на Тодор на Морска сирена!Да са живи и здрави и много игриви  bouquet

# 204
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте! И аз да успея да се разпиша в тази темичка най-после! Ама много пишетеее! Аз тези 4 дни само успявах да “хвърля по едно око”, за да съм в час!
Честито на празнувалите през изминалите дни месечинки! Честито и на днешните! Всички да са много здрави и послушни!
Честито на НАН на патерици! Още дъъълги години да имате повод за празнуване!

Isi kam, много добро оформление!
Didi fiesta, кураж! Както са ти казали вече – всяко зло за добро. Бъди силна! Hug Hug Hug
Foquita, мерси за комплимента  Simple Smile! Честита количка, много е хубава! А вие нали спечелихте от сп.Мама?!Глутен мисля да въведа 8-9 месец, а сиренце и жълтък към годинката.  Представяхме се в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144246.msg2776459#msg2776459

Prascho, Вяра докато яде си дърпа си крачолите или презрамките, с които е вързана, събува си чорапите. А ако опитва нова манджа, която не харесва – рита, дърпа се, мрънка!
Arllina, ние сме с буйки – декоративни! Вчера по ТВ7 в следобедното предаване говориха за прохождането и лекарката спомена, че до около 10-тия месец не е нужно да се обуват обувки. След това е важно обувките да са с мека подметка и от естествена кожа, високи, за да придържат глезена.
Slyncho, стискам палци! Radostina33, дано всичко е ОК и нямате притеснения вече!
Didi 81, радвам се, че си отново сред нас! Липсваше ни!
Kredor, и мен си ме гложди любопитството кой си, къде си, ама не натрапчиво. Обаче ми харесва стила ти!
Elip, водите класацията по озъбване!
Синео4ка, мадама и половина си тиии!
Lala, дано няма последствия  Praynig!

Спирам, спирам, че я някой ме прочете, я не! То и нищо съществено не съм писала!!!
Бързо овъзстановяване на всички болнички бебета, мами и татковци!
Приятен ден на всички!

# 205
Момичета, да не стане някое недоразумение- не аз, мъжът ми е лекар. Е, случвало се е да изнасям лекции на лекари, специализиращи нуклеарна медицина, по така скучната материя радиохимия, но... това е съвсем друг въпрос Laughing.
Лала, побеснях като ти прочетох постинга! Важното обаче е това което Бърди ти е казал- че проблем не се очаква. А на него, според мен, може да се вярва.
Не знам дали в друга държава има такова нещо, но в бг е нещо обичайно сестрите да учат докторите какво да правят. И докторите са виновни, че не умеят да ги поставят на мястото им. Не искам да обиждам никого, но имам преки наблюдения- казвам го.
Ей, мацки, вашите мозъци са космос необятен- къде ги складирате тези истини за космоси, космодискове и космодрискове? Joy
Дидка, на тебе какво да ти кажа- на този твой човек като че ли не му е понесло толкова щастие накуп- и любима, и бебенце... Може би е твърде млад, за да го осъзнае.
Вижте какво намерих за мъжката логика, а и за брака. Ееех, колко години съм борила вятърни мелници, дори продължавам, а то каква била работата.... Laughing

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 11:01 от prascho

# 206
Не знам дали в друга държава има такова нещо, но в бг е нещо обичайно сестрите да учат докторите какво да правят. И докторите са виновни, че не умеят да ги поставят на мястото им. Не искам да обиждам никого, но имам преки наблюдения- казвам го.
Точно такава е работата в случая. Лекарката й казала, че е дадено полиото, но сестрата казала, че не е и записаното не било вярно!!! И понеже мъжът ми е бил в съседната стая в консултацията, не е чул разговора и не се е сетил да реагира! И сестрата отива в другата стая и люсва полиото! Лекарката ми се разтрепера като й казах, тя е много деликатен човек, но се надявам да е сложила на мястото тъпата сестра. То не ми е за пръв път да забелязвам, че сестрата си позволява повече отколкото трябва! Но това вече беше прекалено!

# 207
  • Варна
Здравейте Hug
Голямо благодаря на всички newsm20 newsm20 newsm20,тук наистина човек може да намери истински приятели  bouquet
Малкия е по-добре,в смисъл че поне няма Т.Май му слезе всичко към гърдичките обаче и ще видим какво ще правим Thinking,засега сме само с Хомеопатия и сего правя отвора от лайка да му капя в нослето-много помагало.Ще ви итформирам за състоянието му Mr. Green Heart Eyes
Тъй да попиша малко,че току виж темата свършила ooooh!
Паднах да се смея с тоз Космодиск Joy,аз все съм си мислила че им плащат на  хорицата да ги приказват тези работи newsm78
Слънчо,дано всичко е наред,стискам палци Peace,аз лично не съм чела за подобно нещо
Диди Фиеста,само така Laughing.Няма да се даваш,я  bouquet
Радост33,миличка само ти си знаеш какво ти е било на главата Hug,моя беше 2 дни в кувьоз и прищурях. Rolling Eyes
Диди81 Добре дошла bye
Лала #Crazy #Crazy #Crazy,направо незнам какво да ти кажа smile3556
Много прегръдки от нас hug hug hug

# 208
Хайде привет и от мен.
Честити месечинки на всички,да са много засмени!!!

Ох,нещо не мога да си събера мислите,че се събудих с главоболие ,а и малкия сега е в проходилката и натиска мелодиите и ще ми надуе главата  Laughing
Айде като се поразсъня,ще пиша

# 209
И познайте в 3ч се беше наспал и си играхме до 4,30 с рев го приспах и в 7часа готов за подвизи и игри. А на мама и се спи.....  Мама Дани ти ли рева или той? newsm78

Eli83 то не че не се е случвало аз да рева, но този път си беше той  Joy Joy

Сега е заспал и няма намерние да се буди, а трябваше да яде, но не се оплаквам. Нека си спинка съня е по важен. Направила съм му пюрака и ще го чакам с кафенцето пред компютъра.

Джорджито добре, че нямате Т, но е доста лошо това за което се съмняваш. Надявам се да си се заблудила за гърдичките и Митака да е вече здравичък. Ние нямаме никакви видими признаци на болест, но поддържа 37 - 37,2. Мислех от зъби, но те излезнаха а други видими признаци за зъбки няма. Ще я видим тази работа. Днес сме на консултация, че от 2 месеца не съм го водила с тези грипни епидемии. Ще докладвам после колко сме пораснали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт