Пубертетът при момчетата - тема 16

• 45 159
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
  • София
.Също миенето на косата и излизане след това( с полумокра) не е ок.
Ей тове е и моят ужас.
Аз бях същата, но малко по-голяма.
В 1ви курс в университета ходех на плуване. Много мразех да се суша на стенните сешоари, а и те не бяха от най-мощните.
Забърсвам главата колкото да не капе вода. Зима.
И с градският транспорт отивам на гости на приятелка през два квартала, в трети. Майка ѝ изпадаше в див ужасТ като ме види. Краищата на косата на висулки, можеш да си счупиш. Та ме сушеше жената Joy

# 706
То всички сме били диванета, а зимите си бяха люти, та май в един момент носех шапки, ръкавици винаги.Бяхме на УНГ, защото все подсмърча и лекарката обясни защо е важно да си пази главата от студ, аз обяснявам за студовата алергия, ама засега чуваемостта е никаква.🤷🏻♀

# 707
Teta, този е и за тяло, една майка го сподели по-напред. Аз вчера се сетих и търсих поста
https://www.philips.bg/c-p/QP4631_65/oneblade-360-with-connectiv … ty-face-plus-body

На опаковката има и тяло и глава https://images.app.goo.gl/KwMnP4BmRxmAZGmD7

Аз мисля да взема този https://zora.bg/product/qp654215-oneblade#product-tab-description_replace

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 19:08 от mama.iv

# 708
Аз изкарах една зима може би бях в 9ти клас по велурено сако.
Моя позната направи пареза на лицето обаче след излизане през зимата с недоизсушена коса.

# 709
  • Между гори и планини
Аз познавам и жена след минингит от мокра коса посред зима. В момента е с ТЕЛК и не е с всичкия си, да пази Господ!
Нали знаеш приказката - До 30 годишен се чудиш как да се разболееш, а след 30, как да се лекуваш.

# 710
  • София
То всички сме били диванета, а зимите си бяха люти, та май в един момент носех шапки, ръкавици винаги.Бяхме на УНГ, защото все подсмърча и лекарката обясни защо е важно да си пази главата от студ, аз обяснявам за студовата алергия, ама засега чуваемостта е никаква.🤷🏻♀
Моята правеше по два отита годишно в продължение на 5г (от 2 до 7). Пазех я. И сега си е зиморничава. Тя най-вероятно и синдром на Рейно има, но не се проявява всяка зима.

Дребният е ербап. Има термо бельо, но само у дома го е носил. Ще му предложа да си го слага под панталона.
Като го видят с тоя тънък панталон няма да кажат "тийн", а "лоша майка".

# 711
У дома имам двама тинейджъри на 15 и 17 години. Големия го обличах здраво... да не настине. Малкия по го неглижирах, покрай това че си имах занимания и с двамата, но и той все се потеше като го облека повече. Към момента никой от двамата не носи шапка, защото ще им развали прическата и едва сега ги накарах да облекат зимни якета...нови и защото им харесват 😁 До миналата седмица се движеха по къси панталони
Ръчкам понякога от майчин страх, но като цяло съм ги оставила да се обличат както искат. Вече са големи и могат да преценят дали им е топло или студено. Аз като тинейджър ходех с тънка блузка и разкопчано палто и баба ми все ми се караше, а сега по две бодита и вълнен пуловер, ако мога ще облека 🤣
На младежите им ври кръвта , но ние просто сме забравили и сме станали възрастни 😏😉

# 712
На училище каза, че му било студено, но пък изненадващо тази вечер след тренировка си дойде по тениска. Така, че ....ходи си както му дойде. Преди месец бяхме в Дания, беше много впечатлен как си ходят на училище по джапанки и чорапи, като коментарът му беше, че било много удобно

# 713
Не само му е топло а се прибира от училище с мокра тениска под жилетката или суитшърт ( не е вълнен, нормален на дебелина) . Буквално мокра в тениската , на гърба няма сухо място ... и мокри дънки в областта на кръста.... и мокри чорапи - оставя мокри следи на плочките. Как да му внуша че навън е студено ! Ако на него му беше студено като на мен , нямаше да се изпотява Simple Smile

# 714
  • Между гори и планини
В пубертета, термостатът не работи.
Мокри крака може да има, ако обувките не позволяват на стъпалото да диша, или чорапите не са памучни

# 715
Има ли някой тийнейджър, който приема Ашваганда- индийски женшен.Тренира и искаше протеини на прах, но не разреших. Сега се е зачепил за Ашваганда- добавка, помагала за съня, мускулна сила, повишаване на тестостерона, подобряване на когнитивните функции и т.н.Дали би му навредила, в предвид, че сега расте. На почти 16 е.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 08:40 от maca-niki2008

# 716
В пубертета, термостатът не работи.
Мокри крака може да има, ако обувките не позволяват на стъпалото да диша, или чорапите не са памучни

... щом и тениската и долнището в кръста са мокри към чорапите, значи не е от материя нито от "дишане".

# 717
Има ли някой тийнейджър, който приема Ашваганда- индийски женшен.Тренира и искаше протеини на прах, но не разреших. Сега се е зачепил за Ашваганда- добавка, помагала за съня, мускулна сила, повишаване на тестостерона, подобряване на когнитивните функции и т.н.Дали би му навредила, в предвид, че сега расте. На почти 16 е.
Бих предпочела качествен чист протеин без примеси пред съмнителни азиатски добавки с неясен произход и състав.

# 718
  • София
На 16 годишен няма нужда да му се повишава тестостерона, ако ме разбирате, толкова им е в повече. Давайте месо, това е най-добрия протеин за подрастващи момчета.

# 719
Приема протеин. Като аз правя с него кексчета или  палачинки и т.н. Но всички у дома сме активно спортуващи.
Та аз бих взела качествен протеин вместо Алваганда ако детето наистина е активно спортуващ. Нитротайгър имат промоция тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт