✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 4

• 43 375
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Емрах не е на 19години, а на 21г навършени, не е тийн и какво означава една целувка не е кой знае какво? Бил е наясно, че тя е обвързана, вярвам, че Веси се е държала професионално и не е допускала да се прекрачват границите, целувката си беше доста смело навлизане в личното пространство. Нито ми е звезда, нито и като певец съм го чувала, нямам и желание, малко ми е дундуркано синче...толкова мил и уважителен, чак Галена се включи в защита, скоро ще прочета, че Веси си го е просела, а той невинна жертва...Не го намирам за добър танцьор и напредъка не зависи само от учителя, гледам, че след толкова танци главата клюмнала, ръцете му пречат, така и не придоби изправена стойка. Почти съм сигурна, че и родителите му са го "хокали" и сега се престарава да се държи уважително и да си изпълнява задачите, но напрежението от очакванията на родата да се представя достойно е огромно. Предполагам и вечното сравнение с по-добрият брат също му тежат, млад е, ще го преодолее, само дано не  прегори и да поеме по един не добър път.

Като цяло вечерта ми се видя някак хаотична. Всички се стараха, справиха се, но за мен липсваше УАУ ефекта.
Натали с това панталонче ми беше почти смешна, при Папи ефекта с облеклото беше подобен. Много е важен добре подбрания костюм, но явно нямат голям избор.
Наско и Неделя толкова поддръжки, чак не виждам танц, готова е за циркова акробатка тази жена. Браво за физическата форма.
Виктор не знам смелост ли беше, пародия, танц, но си беше в тренда. Мъж-жена-те!
Ивет много ми хареса, Дара беше ефирна. Валери страхотен - номер 1.
Съжалявам, че Мила отпадна, харесвах си я! Успех ѝ желая!

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 13:13 от Cafelate

# 601
Аз всъщност вчера за първи път наистина харесах танц на Неделя и Наско. Имаше някаква плавност, каквато не се получи с другите танци. Може би просто румбата е силен танц за Атанас, защото като че ли помня и една негова румба с Виолета Марковска (може и да греша, защото минаха много години от първия сезон на предаването). Но при всички положения, това че са все първи в зрителския вот буди голямо подозрение. И аз виждам доста възхитени фенки на Неделя във фейсбук, но това важи и за други участници, а те са назад в гласуването. Има нещо съмнително, но се старая да не мисля за това, а да се наслаждавам на предаването, пък те да си въртят схемите.

Delta_12, не вярвам, че не осъзнава, че саботира. Нали е професионалист, а и има и колеги, които гледат, съветват се, не са съвсем изолирани през седмицата. Галена уж му показа стъпките, но това май не беше толкова забележка към Емрах, колкото към Веси. Това темпо не беше за него, омота се като пате.

Хм, може и да осъзнава, но да смята, че така му се полага. Вече и аз не знам, само знам, че искам вече да отпадат. Не ми харесва въобще как танцува той, има някакъв напредък, но твърде малък спрямо този на Виктор и Валери например. А "любовната" им история взе да ми доскучава вече.

# 602
Малко съжалявам, че се стекоха така събитията с Емрах. Много ми се щеше да видя с партньорка като тази на Виктор или Папи какво щеше да направи.
В началото почна съвсем в златната среда в сравнение с останалите. Но докато другите се развиха при него напредъкът е много по-малък. И това според мен до голяма степен се държи на поведението на треньора. Фактът, че вчера Галена му показва бейсик кикове и го пита за дадена стъпка, а той няма представа какво му говори беше много показателен. Не работят изобщо за техника било то поради нежелание или незнание на Веси. А може и той да не тренира достатъчно, но предполагам, че ходи колкото пъти му кажат. Жал ми е за него, наистина много се зарадва че продължават, уважава конкурентите. Всички се събраха да ги поздравят. Дано намери правилния път и оцелее в чалга средите.

# 603
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Прекалено силни обвинения и заключения нележащи на никакви доказателства. Направо ми стана мъчно за момчето, а не съм му фен.

# 604
  • София
1. Целувка по бузата не е интимност, а е проява на добър тон между хора, които духом са близки.

2. Една хубава жена знае как да излъчва студ, за да държи нежелано поведение на разстояние.

3. В национален ефир последното нещо, което бих направила, е да унижа някой публично.

# 605
  • Пловдив
...
2. Една хубава жена знае как да излъчва студ, за да държи нежелано поведение на разстояние.

3. В национален ефир последното нещо, което бих направила, е да унижа някой публично.
Съгласна съм с втора и трета точка.
В допълнение, на неграмотен и не толкова възпитан човек е трудно да се поставят граници, защото той няма, или не иска да ги разбере и да се съобрази с тях. А унижението бе публично и главно за танцовата партньорка в двойката

Jess, кое точно не е доказвано, при положение, че това се случва в национален ефир и е документирано. Очевидно на дамата не ѝ беше приятно и не се случи по нейна воля. Дай като си танцьор и си изпълняваш служебните задължения да ти се нахвърлят кой както и където прецени и да си прави с теб каквото си иска

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 13:40 от Аксиома

# 606
  • Street of Dreams
Леле-мале. Първо беше мазен мангал, после беше нямало значение какъв е, документирано изнасилване било... нямам думи...

# 607
  • София
Семейство Стораро са с турски произход.

# 608
  • София
При танците по двойки и особено при поддръжките има къде-къде по интимни докосвания (да си припомним Папи как се заливаше от смях на надупената поза на Ани, която с превъртане трябваше да финишира разкрачена право пред лицето му, както се и случи после на танца). Когато си балерина или танцьорка, си предварително наясно, че има по- близък физически контакт, иначе не се захващаш с този спорт или професия.

По повод нежелани докосвания и прегръдки - вчера Мария Габриел стоически изтърпя прегръдки и целувки от Ники-трябва-да-пътува  в национален ефир, ама никой не скочи на белия Николай Денков за "документирано изнасилване".

# 609
Не е чак изнасилване, но със сигурност непрофесионалното поведение на Емрах предизвика непрофесионалното поведение на Веси. Няма как да ми е жал за него.

Галена много я харесвам, но вчера прекали с лигавенето. Имал най-добрата, чиста и невинна усмивка, става чак да го учи...Все едно е някакво дете и трябва да му се прощава всичко.

# 610
1. Целувка по бузата не е интимност, а е проява на добър тон между хора, които духом са близки.
Само с уточнението, че целувката си беше директно по устата и това много ясно се вижда на снимката в пост #588.
Не ми изглежда като да са "духом близки". Всеки професионален танцьор и непрофесионален такъв е в правото си да постави лични граници на това какво може и какво не може да се случва между него и партньора му. Честно казано и при другите двойки някои от поддръжките идват в малко повече, но гледам никой от тях не възразява (явно целта оправдава средствата).

# 611
  • Пловдив
При танците по двойки и особено при поддръжките има къде-къде по интимни докосвания (да си припомним Папи как се заливаше от смях на надупената поза на Ани, която с превъртане трябваше да финишира разкрачена право пред лицето му, както се и случи после на танца). Когато си балерина или танцьорка, си предварително наясно, че има по- близък физически контакт, иначе не се захващаш с този спорт или професия.

По повод нежелани докосвания и прегръдки - вчера Мария Габриел стоически изтърпя прегръдки и целувки от Ники-трябва-да-пътува  в национален ефир, ама никой не скочи на белия Николай Денков за "документирано изнасилване".
Окей, аз приключвам, кой разбрал, разбрал. Само бай бабо да не ви стига и вас такова поведение против волята ви от който и да е.
Много толерантност, разбиране и подкрепа в женски форум при такова грубо потъпкване на личното пространство от такива келеши, които си мислят че всичко им е позволено, и то при изпълняване на служебни задължения

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 14:15 от Аксиома

# 612
По принцип нямам навика да се включва в такива теми, но не мога вече да се въздържа. Вие представите ли си някакъв мазен манг*л да ви натисне да ви целува публично против волята ви. Та това си е направо изнасилване. Не мога да разбера как може да има хора, които защитават и оправдават поведението на Емрах и обвиняват в непрофесионализъм неговата партньорка. Аз се чудя как тя не прекъсна танца и не му се заби един шамар след това изпълнение
Аз си мислех, че не разделяме хората по етноси. Аааа и Емрах е доста симпатично момче.

# 613
Само с уточнението, че целувката си беше директно по устата и това много ясно се вижда на снимката в пост #588.
Не ми изглежда като да са "духом близки". Всеки професионален танцьор и непрофесионален такъв е в правото си да постави лични граници на това какво може и какво не може да се случва между него и партньора му. Честно казано и при другите двойки някои от поддръжките идват в малко повече, но гледам никой от тях не възразява (явно целта оправдава средствата).
За мен лично е имало някаква заигравка между Веси и Емрах. После той си е позволил да я целуне и сега тя се опитва максимално да се дистанцира от него. Така на мен ми се струва. Преди, когато даваха техни репетиции, си личеше тя как го гледа. Просто не са се улучили в правилния момент.

# 614
  • София
Аз гледах оргиналната първа целувка в ефир. Бяха един срещу друг и не беше насила, а си изглеждаше като част от хореографията. Не беше награбване, притискане и т.н., а леко докосване по устните от двамата. Показаното в пост №588 е от друг ъгъл и изглежда различно, което не го прави по-реално.

Чак след като журито прекали с "венчаването", че и камерата показа Яна на Петко в публиката, Веси изведнъж се сцупи и на следващия лайф заяви, че отношенията им са строго професионални. И както Емрах два лайфа подред беше жизнен, енергичен и неузнаваем, рязко се спихна.

Общи условия

Активация на акаунт