Стани богат - тема 21

• 22 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Не уточнихме лиотдавна, че няма лесни и трудни въпроси. Има такива на които знаеш отговора и такива, на които не го знаеш. Имаме интереси в различни области, не сме енциклопедични учени, че да знаем всичко. Нямам предвид въпросите от обща култура.

# 346
  • Майничка
Резил! Пловдивчанин да не знае акведукт!

# 347
Напълно съм съгласна, но за ниските суми нещата са малко или много всеобщо известни, а не специализирани. Ето сега следващият участник се запъва на "акведукт", което вече е абсурдно, защото се учи в училище, снимки на такива съоръжения има къде ли не...
А иначе е срамно да изгърмиш на 1000 или 1500 лева, защото се е паднал много специфичен въпрос.
Та затова реагирах така, понеже този термин наистина не се среща обичайно.

# 348
  • Другата България
Просто се учудих на оценката "лесно". Нищо лично.
Съвсем спонтанно го написах, и при мен нищо лично.
А що се отнася до “лесно“ и “трудно“, понеже често го срещам, да не кажа във всеки втори пост, когато някой ЗНАЕ отговора, изобщо не мисля чак толкова да се вживявам какво “сме уточнили“, това все пак е тема за развлекателно , макар и за знания предаване.

Емо, забравих. Гаден беше въпроса за мен, труден /защото не го знаех/.
Още веднъж адмирации за достойното ти представяне, сега вече е по-различно като те чета в темите за ТВ формати, да имам “снимка“ и реален образ срещу себе си.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 19:04 от Merri_An

# 349
Тук изобщо нямам идея, но нарът някак се откроява и бих рискувала за него.

# 350
Без да го знам залагам на нар.

# 351
  • Другата България
Грозде е.

# 352
  • Майничка
Нар е, разбира се.
Какво грозде по Коледа.

# 353
Просто се учудих на оценката "лесно". Нищо лично.
Съвсем спонтанно го написах, и при мен нищо лично.
А що се отнася до “лесно“ и “трудно“, понеже често го срещам, да не кажа във всеки втори пост, когато някой ЗНАЕ отговора, изобщо не мисля чак толкова да се вживявам какво “сме уточнили“, това все пак е тема за развлекателно , макар и за знания предаване.

Емо, забравих. Гаден беше въпроса за мен, труден /защото не го знаех/.
Още веднъж адмирации за достойното ти представяне, сега вече е по-различно като те чета в темите за ТВ формати, да имам “снимка“ и реален образ срещу себе си.

Ето сега за гроздето също го знам.
Лесно е за мен, да.
Емо и преди си беше със снимката, никога не се е крил. А от тази снимка и професията му беше лесно да се отгатне.

# 354
  • Другата България
Аууу, ето, изложих се. Лесно лесно, явно за друга страна съм запомнила.
Нар е, разбира се.
Какво грозде по Коледа.
Страните съм объркала просто, факт.
Признах си.
Нерде Испания, нерде Армения....

Аз не си спомням Емо със снимка....

# 355
  • София
Момчето обаче ми хареса (признавам, че гледах малко 5 за 4) и беше - освен знаещ в негови питанки (кино, кеч) - уверен и спокоен. Жалко. Въпреки "Арманяка" (от грозде, оф корсе), познат в цял свят, някак не ми се вярваше, че по Коледа освещават грозде... И нарът не беше толкова невъзможен избор.

Е, за мен беше хубава вечер, дано е била такава и за всички вас! Нека в съб/нед се уморите от почивката - която ви се полага, и удоволствията - дето сте си планирали!

ПС. Мери, като (до 4-те месеца) си получа и наградата, ще я върна - снимката в аватара.

# 356
Леле,Армения не била християнска държава!!! Това ако го каже на арменец,такъв шамар ще изяде ,че ще си седне на четирибуквието.

# 357
Арманякът е френски, не е арменски, въпреки заблуждаващото име. Simple Smile
От областта Арманяк е, затова се нарича така.

# 358
  • Другата България
Момчето обаче ми хареса (признавам, че гледах малко 5 за 4) и беше - освен знаещ в негови питанки (кино, кеч) - уверен и спокоен. Жалко. Въпреки "Арманяка" (от грозде, оф корсе), познат в цял свят, някак не ми се вярваше, че по Коледа освещават грозде... И нарът не беше толкова невъзможен избор.

Е, за мен беше хубава вечер, дано е била такава и за всички вас! Нека в съб/нед се уморите от почивката - която ви се полага, и удоволствията - дето сте си планирали!

ПС. Мери, като (до 4-те месеца) си получа и наградата, ще я върна - снимката в аватара.
Не, аз нямах предвид това, просто наистина не си спомням да съм те виждала на снимка, а уж от доста време списваме заедно в темите за ТВ формати.

За есенния полусезон се надявам да се включваш отново в темите за ТВ формати, както и в спам темата.

# 359
Merri_An, вероятно не си обърнала внимание, защото ти не си с твоя снимка тук и предполагам едва ли ще си сложиш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт