Пазаруване от about you - тема 28

• 66 520
  • 804
  •   1
Отговори
# 75
Приемаме, че "склад върнати стоки" е нещо като транзитна спирка. Стоката е пожелана от някой друг преди да бъде върната в Хамбург.
Какво значение има етикета на пакета?! Като пристига от Хамбург не значи, че не е връщана и като идва от склада не значи, че нещото не е ново. Срока за връщане е 100дни и едва ли от склада ще чакат някой да върне определения артикул, за да го изпратят на Вас и да Ви изпълнят поръчката.
От поръчка с два артикула, върнати двата заедно, кредитирана е цялата сума в поръчката, върнали са ми парите само за единия. Казаха да чакам. Ок, чакам.

# 76
  • Sofia
Особено както масово се поръчват по няколко размера за проба, не виждам какъв е проблема,  че някой е върнал. Това не значи носено или дефектно.
Винаги от сайтове стоките ми идват в по-добър вид, а най-често непокътнати,  за разлика от премятани, мерени, раздърпани, изцапани с грим в реалните магазини.

# 77
Абе какъв Хамбург бе Simple Smile Имат склад в България. В толкова държави оперират,че във всяка държава си имат склад и оперират в съответната държава. В Хамбург е централата но складовете са в различни държави,почти във всяка,където има сайт. Веднъж ми пристигна яке на Левис  - вътре с документи и имена на Хърватски човек,не бяха ги извадили от връщането явно.

# 78
Знаем, че имат склад в България, но е факт, че някои пратки пристигат с товарителници от Хамбург.

# 79
Здравейте
За първи път пазарих от този сайт
Поръчка на 31.03 неделя , изпратиха ми фактура на мейла на 03’04 и пише изпратено с Еконт и номер за проследяване. До вчера ни вест ни кост , Отивам в Еконт на 06’04 и ги питам къде е поръчката и те казват че седи в склад на Аbout you в София.
Обаждам им се и те казват , няма такова нещо поръчката пътува от Хамбург.
Вчера в 18’00 идват и ми носят поръчката маратонки. Видимо уж биват ..изкуственяк на  Найк, но с тийна ме можеш да излезеш ма глава..
Поглеждам товарителницата и тя е с дата 03’04 и подател СКЛАД ВЪРНАТИ СТОКИ в София .
За мен тези мизерници са чакали някой да си изпрати маратонките предмет на връщане или рекламация и са ми ги изпратили и това не ми харесва въобще .

Някой може ли да каже при него на товарителницата кой е подателя и имали ли сте такъв случай
Определено не се кефя и мисля да им ги връщам.
Развеселихте ме определено.
Преди като подател беше посочен София НЛЦ Орион, а сега е Върнати пратки София НЛЦ Орион. Последната ми пратка - всяко нещо беше запечатано в оригиналната опаковка без да е отваряно преди.
За АЮ нямам впечатление да са мизерници, ама за част от клиентите им...

# 80
Някъде от началото на март и аз забелязах, че подателят е вече "Върнати пратки"...Всичко, което съм получила е без забележки...за сега...

Поръчката ми от 30.03 до вчера стоеше в процес на обработка...Досега такъв случай не съм имала...до ден-два тръгва....Но тук в темата съм чела за подобни случаи и реших да им звънна...Звъня вчера в 10 ч. и казаха, ако не дойде до 13.03 ще ми дадат код да поръчам нещата на същата цена....а те бяха бая намалени....В 10.25 ч дойде смс от Еконт....Вечерта в профила се появи товарителница...а аз вече пробвах нещата.... Grinning

# 81
Не съм обърнала внимание на предните поръчки, но и  моята последна е с подател върнати пратки, дори получател е мъжко име и отдолу моето с адреса ми. Но всичко е идеално опънато сгънато, като никога не изваждано от опаковките, /личи си когато нещо е пробвано/. Но да всичко върнато се продава отново.

# 82
То остава и да не се продават върнатите, аз проблем не виждам.
В реален магазин ако се пробва и не се купи..странни проблеми се измислят

# 83
Скрит текст:
Здравейте
За първи път пазарих от този сайт
Поръчка на 31.03 неделя , изпратиха ми фактура на мейла на 03’04 и пише изпратено с Еконт и номер за проследяване. До вчера ни вест ни кост , Отивам в Еконт на 06’04 и ги питам къде е поръчката и те казват че седи в склад на Аbout you в София.
Обаждам им се и те казват , няма такова нещо поръчката пътува от Хамбург.
Вчера в 18’00 идват и ми носят поръчката маратонки. Видимо уж биват ..изкуственяк на  Найк, но с тийна ме можеш да излезеш ма глава..
Поглеждам товарителницата и тя е с дата 03’04 и подател СКЛАД ВЪРНАТИ СТОКИ в София .
За мен тези мизерници са чакали някой да си изпрати маратонките предмет на връщане или рекламация и са ми ги изпратили и това не ми харесва въобще .

Някой може ли да каже при него на товарителницата кой е подателя и имали ли сте такъв случай
Определено не се кефя и мисля да им ги връщам.
Развеселихте ме определено.
Преди като подател беше посочен София НЛЦ Орион, а сега е Върнати пратки София НЛЦ Орион. Последната ми пратка - всяко нещо беше запечатано в оригиналната опаковка без да е отваряно преди.
За АЮ нямам впечатление да са мизерници, ама за част от клиентите им...

Благодаря на всички за отговорите.
Пазаря предимно онлайн от наши и чужди сайтове , но от този не бях. Предвид това , че досега не съм имала такъв случай исках да видя коментари и от други хора .

Определено не се припознавам като “”мизерен,, купувач , но историята познава и доста нелоялни доставчици с които  се сблъсквам и работно

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 21:34 от bubanka

# 84
Всички товарителници така ми идват. Дрехите, които получих днес видимо дори не са пробвани.
Това не значи, че маратонките не са ОК, а просто, че товарителницата няма отношение към случая.

# 85
Код за отстъпка някой може ли да сподели?

# 86
Докато някои се чудят откъде идват пратките, аз разхаждам яке, дънки и обувки от АЮ Grinning

Код за 20 има назад, потърсете го.

# 87
Докато някои се чудят откъде идват пратките, аз разхаждам яке, дънки и обувки от АЮ Grinning

Код за 20 има назад, потърсете го.
За съжаление е бил до вчера кода.

# 88
Значи чакаме. Имаше някакъв за 15..не знам до кога беше той, немного назад го писаха...

# 89

Общи условия

Активация на акаунт