Пазаруване от about you - тема 28

• 67 143
  • 804
  •   1
Отговори
# 120
Това е склада им в София, ако играе някакъв тип “гара разпределителна” не е толкова абсурдно да е този подателя. На тези “намаления” правя бойкот, нищо уау , а и чакам решението по рекламацията 😀

# 121
На всички опаковки налични вкъщи и точно 7 на брой пише "върнати пратки",а полученото няма индикации да е мерено.
От екстра намалението си взех две рокли.Харесвам марката:
https://www.aboutyou.bg/p/aligne/roklya-felise-8041873
https://www.aboutyou.bg/p/aligne/roklya-etta-7037214

# 122
Момичета, срокът за връщане 90 дни ли беше?

# 123
100 дни.
Снощи получих мейл,че обувки .бг намалят дните на 30 от 25 април.Дано и тук не ги последват. Не ,че съм задържала нещо повече от 2-3 дни Simple Smile

# 124
STEFIE15 - за -15%

Момичета, срокът за връщане 90 дни ли беше?
100

# 125
Когато има екстра намаление, кодове не важат!

Ще го сложа я другата тема....

По-добре напишете, че не могат да се ползват ползват повече от 2 кода за намаляне на продукт - един основен даден от сайта /с червен етикет/ и един допълнителен по избор - наличния в сайта или собствен /инфлуенсърски, от рулетка/.

Не, че някой ще го прочете.

----

Пак има някакъв бъг. Внимавайте. Сложих 2 продукта в кошницата с -40% допълнително, но се отрази само основното намаление. Това през браузър. Та влязох през приложението и там всичко си беше наред в кошницата.

# 126
Получих този шлифер. Много ми допада, изработка, плат, качество. Всичко е супер-особено като за  28лв. Дойде с хартийки по копчетата, маншетите...във фабрично запечатана торбичка. Леко е уголемен- нося С, поръчах С, щях да се побера и в ХС, но нямаше...
https://www.aboutyou.bg/p/only/prehodno-palto-sepia-9041569
И този колан на Онли. Очаквах да е малко по-широк,но и така става. Беше 14 лв.
https://www.aboutyou.bg/p/only/kolan-winnie-9149970

# 127
Здравейте, поръчвали ли сте от аутлета? Доставката до офис или до адрес е? Не успявам да въведа офис на Еконт.
Аз, вчера направих поръчка от аутлета, и въведох адрес на офис на Еконт.Като има поле с допълнителна информация, и там написах "офис Еконт" дали ще дойде, ще пиша допълнително.
Самоцитирам се, пратката пристигна в офис.

# 128
100 дни.
Снощи получих мейл,че обувки .бг намалят дните на 30 от 25 април.Дано и тук не ги последват. Не ,че съм задържала нещо повече от 2-3 дни Simple Smile

Преди появата на АЮ мисля, че обувки бг си бяха с 30 дни и посля сякаш изкопираха, за да са в крак с конкуренцията.
Сега дали и АЮ ще го направи ще видим, но при тях това си е техен патент от самото им начало.

# 129
И аз се изкуших снощи и поръчах Джейдън- ите в маслина.
https://m.aboutyou.bg/p/dr-martens/niski-botushi-s-vrazki-jadon- … _campaign=product
До сега не са падали на такава цена, а ги следя откакто ги взех в Бордо.  Цвета е неутрален и се чудя защо не се купуват 🤔
Поръчах си и маслинената чанта на Liebeskind
от Ремикс. Не знам дали ще се напаснат цветово, но стига всичко да е наред ще си ги нося отделно. В Pinterest има страхотни комбота с този цвят.

# 130
Mimoza,Martens=aотговарят ли си и трябва ли им сериозно разтъпкване?

# 131
Mimoza,Martens=aотговарят ли си и трябва ли им сериозно разтъпкване?
На моите нормални към тесни стъпала са доста просторни откъм височина /да не се бърка с ширина/ и от там ги усещам една милимунда по- хлабави, може би са много леко уголемени с по- малко от половин номер. Все пак е бота и е добре да има място. По- малък номер ще са ми къси и ще ми подпира пръста, а пак ще са просторни. Вече върнах 2чифта заради това. С две думи - отговарят си. Имам н.38 и ако ще ти е от полза довечера мога да премеря. Тук има и други съфорумки, които имат модела и могат да се включат.
Не ми се е налагало да ги разтъпквам, нито ботушите, нито тези боти. С тях съм навън от ден 1-ви и не съм имала проблем нито с протриване на пета, нито с мазоли, въпреки, че по ревюта се твърди, че са едни от най-трудните. Тези, които имат подобни проблеми вероятно са купили по- малък номер отколкото им трябва. При мен на практика никъде не се получава триене.
Точно тази кожа Smooth leather е доста дебела, гладка и твърда, но много качествена и старее красиво както казват. Винаги може да се излъска до блясък. На практика вечна, а на мен ми е любима. След като се поносят няколко дни се образува лека чупка при пръстите и около глезена специфична  за човека, който ги носи и затова не е добре да се купуват / носят ползвани обувки от точно тази кожа. Там, където могат да "ударят" е в горната задна част над петата  , но аз ги нося с високи чорапи.
Култов модел за марката, доста са тежки, но се свиква, удобни и събират комплименти непрекъснато.
Цял ферман презентация им направих 😂
Относно цвета ето една обява с реални снимки.
https://poshmark.com/listing/NIB-JADON-ANTIQUE-OLIVE-PLATFORM-BO … fc1c346f294b42828

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 12:46 от •mimoza•

# 132
  • Бургас
•mimoza•, а от модела им 'Sinclair' имаш ли впечатления?

# 133
•mimoza•, а от модела им 'Sinclair' имаш ли впечатления?
Нямам лични впечатления от конкретния модел, кожата изглежда да е milled nappa, но може модела да се произвежда и от друга, не съм се интересувала в детайли. Та тази кожа стои леко матова и зърнеста, пак е дебела и плътна, но е по- мека и податлива на пречупване от smooth leather. От кожата впечатленията са ми лични.
Интересното при Синклер е в предния цип, като той е на отделно подвижно кожено парче. Ако се махне си става класическата кубинка с връзки. Мисля, че не е подходящ за мен, както и челси моделите им или при последните ще трябва да сляза номер надолу.. Уцелила съм си само едни челсита до сега и те са на  Catarina Martins. Аз имам нужда да настройвам ширината с връзки. Ходилото изглежда да е същото.

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 13:50 от •mimoza•

# 134
Заболя ме главата да избирам продукти и се оказа, че почти 3 седмици трябва да чакам и изтрих всичко. То ще мине пролетта докато пристигнат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт