Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 706
  • 462
  •   1
Отговори
# 405
Купувала съм от Лидл,Кауфланд,Астратекс

# 406
Много често има в Контур.бг и са на Слоги. Аз си купих за под рокля, но ми е широк на талията и не ми е много ого удобен, само веднъж съм го слагала. В Макси фешън също имат много клинове

# 407
Разбирам ви напълно, хубави са като материя, но екстремно къси, че и се набират, като се отпусне материята.
И като цяло много трудно си намирам подходящи т български магазини.
Това лято случайно се сдобих точно с бежов клин от шейн. С широка талия и фин рипс като материя. Не са много еластични, но пък точно това им се оказа хубавото, защото не се отпускат и съответно не могат да се наберат нагоре по бедрата. Убедена съм, че не им е това предназначението, но пък ми заспаха под роклите. За съжаление не мога да дам линк към продукт, защото ги купих от магазин втора употреба, надявам се, че по описанието ще може да ги откриете Simple Smile Ще се радвам да съм ви била полезна.

Здравейте, търся бежов къс клин, но не прекалено къс. Ще го ползвам под рокля. Тези от ХМ са ми прекалено къси и ми се протриват бедрата.

# 408
  • Майничка
Другият вариант е дълъг клин и се отрязва до желаната дължина.
Аз си купувам с такава цел клинове за плуване от Ула Попкен, но само тъмни съм виждала.

# 409
В момента има намаление на Ула Попкен. Бях си поръчала две неща, обадиха ми се по телефона, ако искам да ида на място да ги пробвам, защото намалените неща не могат да се връщат, независимо, че са поръчани онлайн. В крайна сметка отидох, едната дреха харесах, другата - не

# 410
  • Майничка
Въпреки обаждането, това условие никъде не фигурира в сайта им. Тази  практика напълно противоречи на законодателните норми за този вид стоки  и определено са уязвими при жалба пред КЗП.
Аз получих един блейзър, който ми е твърде дълъг. Ако не можех да си го скъся, без да му развалям линията и материята и изпълнението не ми харесваха, със сигурност щях да го върна.
Разбирам, да дават точни мерки, но при тях всичко е приблизително.

# 411
Напоследък във ФБ ми излизат реклами точно на такива боксери на фирма Евита (iskamevita.bg). Виж дали отговарят на твоите изисквания.

# 412
Въпреки обаждането, това условие никъде не фигурира в сайта им. Тази  практика напълно противоречи на законодателните норми за този вид стоки  и определено са уязвими при жалба пред КЗП.
Аз получих един блейзър, който ми е твърде дълъг. Ако не можех да си го скъся, без да му развалям линията и материята и изпълнението не ми харесваха, със сигурност щях да го върна.
Разбирам, да дават точни мерки, но при тях всичко е приблизително.

Техните дрехи обикновено са свободни, но дори и да ти стане, може да не ти хареса как стои. На мен не ми хареса материята на жилетка, която мислех да поръчам. Стоеше много лигава и разтегната. Дънките ги взех, но на снимката стояха като 7/8 доста над глезена, на мен ми стигат до обувките, а не съм 1,50 м все пак.

# 413
  • някъде по морето
Всякакви клинове на klin.bg
Качеството е хубаво,имам ги вече няколко години. Аз тази година си поръчах бельо с крачоли за под рокля от амазон. Препоръчвом!
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07SD38SDM?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title#

# 414
Здравейте, търся бежов къс клин, но не прекалено къс. Ще го ползвам под рокля. Тези от ХМ са ми прекалено къси и ми се протриват бедрата.
Aз ползвам от години слоги, купувам ги от амазон:
https://www.amazon.de/dp/B00QZFFVZI?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1

или тези на некст, директно от техния сайт:
https://www.nextdirect.com/bg/en/style/st637507/666199#666199

Памучни са и двата и мекичка материя. Като цяло са удобни за носене. Все пак тези на слоги са ми една идея по-къси и може леко да се вдига крачола, памука дори и с еластан се поотпуска, а съм и по-висока.

# 415
Момичета взех клин от Максифешън. Ще докладвам как е като го понося. Ходих и в Газела, но не позволяват да се пробва там и директно си тръгнах.

# 416
Как така не може да се пробва?!

Момичета взех клин от Максифешън. Ще докладвам как е като го понося. Ходих и в Газела, но не позволяват да се пробва там и директно си тръгнах.

# 417
По отношение на клиновете, днес в Лидл попаднах на къси /не са прекалено, но не са и до коляно/, макар и размер Л, на етикета пише 44/46 Фр, аз нося по принцип ххл дрехи, та това клинче ми стана перфектно, даже и не ме стяга, като екстра е и 5 лв, та ако на някого му трябва такова, може да погледне в Лидл-а.

# 418
Как така не може да се пробва?!

Не можело да се пробва понеже го водели бельо.

# 419
Никога не съм пробвала клин. Те са много еластични и като го разтегна и видя талията, ми стига да се ориентирам дали ще ми стане

Общи условия

Активация на акаунт