пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 43 958
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Може да имат там склад. Не е задължително фирмата като е шуменска и от Шумен да изпращат.

Правилно, обаче пратката не идва от София към Бургас, а първо от Шумен е пратена до въпросния "хъб" в София...

# 676
преди години се "забавлявах" заради жена ми с някакви румънски фирми доставени от емаг. много главоболия и вече, ако поръчвам е само с предлагано и с доставка от емаг.

# 677
Имам следния казус:
Заради не спазване на срока за доставка, се отказах от поръчката.
Изпратих им айбан на друга сметка, защото
платих с  Револют.
В чат ми се извиниха, че не са използвали другата сметка и твърдят, че парите са ми изпратени по Револют, а парите ги няма.
Ще се радвам, ако ми съдействате със съвет.

# 678
Имам следния казус:
Заради не спазване на срока за доставка, се отказах от поръчката.
Изпратих им айбан на друга сметка, защото
платих с  Револют.
В чат ми се извиниха, че не са използвали другата сметка и твърдят, че парите са ми изпратени по Револют, а парите ги няма.
Ще се радвам, ако ми съдействате със съвет.
Кога е станало това? Нормално е да ти върнат парите там, откъдето са дошли, а именно по картата. До 1-2 дни би трябвало да са по картата.

# 679
Здравейте,
поръчах за детето играчка, която обаче ми изписа, че идва от външен търговец, който е регистриран в Германия. Нямаше опция за доставка до бокс, а само до адрес. Имате ли представа кой куриер ги доставя? Или всеки път е различно?

Имам вече и опасения, че продуктът няма да е оригинален, но още не знам дали ще ми се разправя с връщането. Доколкото разбрах връщането е за моя сметка. Струваха ми се уж надежден сайт заради многото реклама, но май няма да ги ползвам скоро пак.

# 680
Здравейте,
поръчах за детето играчка, която обаче ми изписа, че идва от външен търговец, който е регистриран в Германия. Нямаше опция за доставка до бокс, а само до адрес. Имате ли представа кой куриер ги доставя? Или всеки път е различно?

Имам вече и опасения, че продуктът няма да е оригинален, но още не знам дали ще ми се разправя с връщането. Доколкото разбрах връщането е за моя сметка. Струваха ми се уж надежден сайт заради многото реклама, но май няма да ги ползвам скоро пак.
От Германия вероятно Speedy, но няма гаранции. Ще го разбереш, когато я изпрати.
Защо мислиш, че продуктът не е оригинален?

# 681
Здравейте,

От Германия вероятно Speedy, но няма гаранции. Ще го разбереш, когато я изпрати.
Благодаря за отговора.
Съмнявам се, че няма да е оригинална, защото се появиха вече 2-3 негативни ревюта на други купувачи, които са снимали играчката, и че не отговаря изобщо на показаното на продуктовите снимки.

# 682
BаkeryQueen : ако сте видели вече мнения от този търговец и за същия артикул откажете поръчката - дано не сте я платили предварително. Аз затова писах , че гледам да пише Предлаган и с доставка от емаг. Сайта им го рекламират като платформа и дават възможност на всякакви знайни и незнайни търговци. След няколко негативни отзива си прекратяват взаимоотношенията, но не се знае през това време колко хора са излъгани. отделно емаг искат да си комуникирате и да си пишете с фирмата, която предлага продукта. емаг само са дали достъп до сайта си на въпросната фирма и не носят отговорност.

# 683
Скрит текст:
Здравейте,

Благодаря за отговора.
Съмнявам се, че няма да е оригинална, защото се появиха вече 2-3 негативни ревюта на други купувачи, които са снимали играчката, и че не отговаря изобщо на показаното на продуктовите снимки.
В ревютата не пише от кой продавач е купена стоката. За да не го мислиш, може да я откажеш.

Ако искаш, може да дадеш линк към играчката.

# 684
  • София
Имам следния проблем с Емаг:поръчах Маша Филипс на изплащане(съответно договор с банка за изплащане на равни вноски).Получих маша Бейбилис.Върнах я и отказах поръчката.За да прекратят договора искат да заплатя 14лв куриерски разходи.Айбана на търговеца е невалиден.Да съм платяла на куриера.Самдей е куриера.Няма свързване с тях.Писах имейл.Някой може ли да сподели опит?

# 685
Няма причина да иска пари след като е пратил грешен продукт.  Най-добре пуснете до банката отказ от договор в 14-дневен срок, за всеки случай, с описание на казуса. Търговецът трябва да уведоми банката за анулиране на договора, но ако се запъне, сроковете си вървят и накрая да не се окажете без продукт и с кредит за изплащане.. Може и да го споменете кой е точно, за да имат едно наум хората, които решат да поръчват от него.

# 686
Не е трябвало да връщате, а да оформите като рекламация - във втория случай връщането е безплатно, в първият еплатено към търговеца обичайно външен.

# 687
Sameday 02 906 4500 . Пробвайте и този номер. Наистина неприятно.

# 688
За първи път ми се случва да ми анулират поръчка. Поръчката е платена с купон и карта. В имейла ми пишат, че ще ми върнат парите, но визират сумата платена с картата, ами с другата сума, стойността на ваучера, какво се случва? Как се свързвате с тях,  върнах им запитване с имейл, но едва ли ще стане така

# 689
Ако е персонален ваучер - връщат го автоматично в профила.

Общи условия

Активация на акаунт