Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 47 584
  • 816
  •   1
Отговори
# 780
Зависи от банката, да.
Уникредит и май ОББ могат изцяло онлайн, но други като Първа инвестиционна и ДСК искат посещение в офис.

# 781
Аз ползвам приложението на ПИБ. Не мога да си спомня процеса по инсталиране, но не съм ходила в офис. Май снимах личната карта.

# 782
Може, аз го ползвам повече от 100г, едно време профила ти го правиха в банката. Сега вероятно е различно. Затова най-добре да пита в банката която е избрала

# 783
Извинявам се за невежият въпрос,но за да имам онлайн банкиране чрез телефона,задължително ли се посещава клон на банката?

За коя банка става дума?

# 784
На сайта на съответната банка трябва да пише каква е процедурата. Повечето вече разрешават всичко онлайн да става, с идентификация през Евротръст.

# 785
  • софия
Извинявам се за невежият въпрос,но за да имам онлайн банкиране чрез телефона,задължително ли се посещава клон на банката?

За коя банка става дума?
[/quotCKB,днес съм решила да я посетя.

# 786
Май вече няма опашки в банките за обмяна на валута. Поне в София.

# 787
Всъщност обмяната от левове в евро на касата на банковия клон или вътре при служител? Имам малка сума за обмяна, същевременно при служител трябва да извърша някакви консултации за други неща и да не чакам, ако е възможно да свърша всичко при служителя. Тази сума мога и да я внеса в банката, предимно ползвам онлайн банкиране и не съм много наясно какъв е редът.

# 788
В ПИБ за обмяна минаваш първо през гише, после на каса. Бързо става.

# 789
  • Sofia
Всъщност обмяната от левове в евро на касата на банковия клон или вътре при служител?

Само на каса, според мен.
Теглиш си две отделни номерчета едновременно (едно за обслужване и едно за каса), за да не чакаш прекалено дълго.

# 790
Благодаря за отговора, и аз си мислех нещо подобно с 2 номера, но сумата е по-малка от 250 лв. та ще ги използвам за няколко стека цигари. Ще има закръгляване на цените им, което означава и известно повишение, не че ще спестя кой знае какво, а по-скоро да не ги мисля тези пари кога да ходя да ги обменям.

# 791
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой запознат ли е как става обмяната в Уникредит? Директно на каса или първо през гише?

# 792
Един може би малко глупав въпрос, но........като бях да сменям моите пари ми казаха ,че над 5000 Евро трябва да се декларират (това на гишето на ПИБ. Обаче сега майка ми и свекървата ме молят да отида да сменя и техните събирани доста време пари . Как да го направя без да ги разкарвам по банки? Ако отида сама няма как да докажа произход.....

# 793
Отиди няколко пъти, с по-малки суми.
Имаш време до края на юни.

# 794
През ден два ги вкарай

Общи условия

Активация на акаунт