До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
... Има хора, които аз наричам силови личности, те успяват да работят с вселенската енергия и да налагат масова манипулация и хипноза върху останалите. Те обикновено не разполагат с кой знае какви качества, но ги раздуват до макс. И обикновено хората сами им предлагат някакви полезности и възможности. И все са на точното място и точното време. Също някак всяват страх, дори и не е страх, ами е сила, също както във физиката по-голямото ядро привлича и поглъща по-малкото. Това е най-голямата сила да караш хората да правят каквото искаш, те дори не ги карат, а хората доброволно да го предлагат. Отношението на хората е най-големият кос в този живот. И в повечето случаи те дори не са направили нещо за да го предизвикат, просто хората сами им предлагат енергията си и помощта си. Сигурна съм, че много от вас са го усетили, когато сте до някой силов, усещате силната му енергия и сякаш ви притиска с нея. Такива хора, обикновено винаги постигат в живота това, което искат. Та тук идва и моят въпрос - как да стане човек по-силен енергийно? И аз искам да стана да стана важна енергийна клечка. Омръзна ми се да работя за отношенията си с хората и накрая те хоп “без да искат” да ме прецакат или да изберат някой друг вместо мен. Как се става от втора - първа цедка или по-силов енергийно?
Така както го описваш, все едно описваш манипулатори /в политиката или във фирма, или някъде другаде/. Аз на такива хора не им се връзвам, даже бягам с 200, по-далеч. Определено не са добри хора или най-малкото каузата не е добра /въпреки, че е поставена като добра/. А да съм до някого, когото усещам като по-силен духовно от мен ... също не ми се е случвало. Да се възхитя, от цялото си сърце, да, но така както го описваш - не.

# 301
Ън, радвам се да те видя и винаги е удоволствие да те чета  Flowers Hibiscus
Пишете, по-вещите, пишете, че се оплетохме тука или поне аз...
Според мен за нашата вселена е характерно времето като категория, за други места (така ли да ги нарека?) и измерения не мога да преценя, дори не знам дали съществуват. Доколкото цялата вселена е творение като нашата планета, не знам всъщност кое е това място, в което времето не съществува. 
Времето винаги ми е било най-трудното за разбиране понятие, но така е устроен мозъкът ми, няма сега да го мъча...
Някога може да ми светне, както за други неща Simple Smile

# 302
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8_% … D0%B0%D1%82%D0%B0
Ние съществуваме в затворена система - Матрица.
В една затворена система ентропията расте, защото частиците се стремят към покой, но вместо това, настъпва още по-голям хаос, частиците , вместо да намерят покой, започват да се движат бясно, с което температурата в затворената ни система нараства, и ентропията нараства, след което настъпва смъртта.

# 303
Това на Regalia за мен не е енергия, а хубаво/здравословно самочувствие, придружено от добри обстоятелства: примерно харизма, красота или обаяние.

# 304
Ън, радвам се да те видя и винаги е удоволствие да те чета  Flowers Hibiscus
Пишете, по-вещите, пишете, че се оплетохме тука или поне аз...
Според мен за нашата вселена е характерно времето като категория, за други места (така ли да ги нарека?) и измерения не мога да преценя, дори не знам дали съществуват. Доколкото цялата вселена е творение като нашата планета, не знам всъщност кое е това място, в което времето не съществува. 
Времето винаги ми е било най-трудното за разбиране понятие, но така е устроен мозъкът ми, няма сега да го мъча...
Някога може да ми светне, както за други неща Simple Smile

И на мен времето ми изглеждаше някак странно, но после разбрах, че е много просто нещо. Когато пътуваш навътре, времето не участва, когато пътуваш навън, се разбира при срещата с другите инкарнации, които би трябвало отдавна да са мъртви. Тогава как ги виждаш, защо могат да се движат, след като отдавна не съществуват? Ами...отговорът е прост - те живеят едновременно, сега, виждаш ги, нищо, че за нас това е време отпреди новата ера. Ние така го определяме, но всъщност то си тече сега и затова виждаме какво се случва някога там, преди векове. Мисля, че времепространството е на пластове, ние не виждаме всички пластове, а само нашия. И онези също не виждат нашия пласт, а само своя. Разказвала съм тук наскоро как веднъж се опитах да говоря с едно мъртво момче, но то не ме виждаше и не знаеше, че съм там. Научих, че и други са имали тази засечка, когато са виждали някой, който тях не ги вижда. Това е когато си навън. Вътре всички са ти и няма начин да не те виждат или ти тях.
Не знам дали се разбира какво пиша.....

# 305
Благодаря, Ън! Ще размишлявам. Макар че то не е толкова до размишление, а до преживяване. Ако трябва да размишлявам върху единството на всичко, не би ми се получило, но го преживях и разбирам. Надявам се да имам късмет и с времето. Иначе за пластовете добре си обяснила и е разбираемо. 

# 306
А аз как тогава "общувам" с моя като е мъртъв🤔? Или ,не винаги не ги виждаш?.... А и онова,което ми каза,ми обясни толкова много неща през всички тия години...че никога,ама никога даже развинтената ми фантазия не може да ги съчини....
Даже не ми го каза,а по скоро си го спомних сякаш....Неща,заради които страдах цял живот,сега си "спомних" защо така е било,че друг начин не е имало даже и че даже ми е направил голяма услуга с това,че въобще се е съгласил да доживее и до 39-те си години....
От,което,разбира се,ми стана още по тъпо.....

# 307
Ох, ще опитам да обясня. Мъртво е тялото, също и личността. Но надсъзнанието е живо, то няма да умре, само е съблякло тялото. Когато и ти съблечеш тялото, тоест, умреш, ще се видите пак, сигурно сте от един грозд. Виждаш го, защото той иска, проектира образа, който познаваш в ума ти. Трудно е, когато виждаш себе си преди векове, без да си виждала образа, не знаеш как е изглеждал, но познаваш душата.

# 308
Благодаря ти,Ън❤️...Сега ако ме и научиш как да комуникирам по често ,😁❤️

# 309
  • Мадрид / София
Защото смъртта не съществува. Има само преминаване от едно състояние в друго. Света, в който обитават душите е около нас. Нито горе, нито някъде другаде. Точно около нас. Не ги виждаме с физическите си очи, но можем да ги усетим. Дават ни знаци, че са с нас.

Това за силноенергийните хора мисля, че е неправилен термин. И аз като ina.ina мисля, че става дума за манипулатори. Ако знаеш какво искат да постигнат и не им го дадеш ще изчезнат много бързо от живота ти.  

Ън, на какво казваш надсъзнание?

Четох една книга за човешкото ДНК обяснено от Крайон (друга същност, отговарящ за магнетичната служба). Казва, че е съставено от 12 слоя, като само първия слой е видим и материален, този на двойната спирала с гените. Учените познават само този слой и той представлява само 3% от цялото и науката смята останалата 97% част за боклук. Останалите слоя са квантови и затова са невидими за момента от науката. Всеки слой има конкретно предназначение. Всеки слой не е отделен, а влиза смесвайки се с останалите слоеве. В един от слоевете се съдържа информацията Акаша за цялото ни съществуване. Всичките ни прераждания. Целия ни опит от различните ни животи. Първоначално е било с 12 нишки, но са останали само 2. Плеядияните са ни дали част от своето ДНК и тази част се намира в един от слоевете на нашето ДНК. Модификацията на нашето ДНК става в периода когато е същесъвувал континента Му и в последствие Лемурия. В един от слоевете се съдържа информацията от лемурианския петиод.
Ма мен ми беше трудно да я чета. Не знам дали от превода или просто инфото не беше съвсем смилаемо за мен.
Благодаря ти,Ън❤...Сега ако ме и научиш как да комуникирам по често ,😁❤
Много лесно: като имаш контакт с нещо, което те свързва емоционално с него и мислено му кажеш каквото искаш да му кажеш. Винаги чувствайки го със сърцето си. Сърцето (тази област) е много силен енергиен център, по-силен от мозъка.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 22:26 от Angela61

# 310
придружено от добри обстоятелства: примерно харизма, красота или обаяние.
A как как човек да повиши харизмата си?
Така както го описваш, все едно описваш манипулатори /в политиката или във фирма, или някъде другаде/. Аз на такива хора не им се връзвам, даже бягам с 200, по-далеч. Определено не са добри хора или най-малкото каузата не е добра /въпреки, че е поставена като добра/. А да съм до някого, когото усещам като по-силен духовно от мен ... също не ми се е случвало. Да се възхитя, от цялото си сърце, да, но така както го описваш - не.
Да, но какво да правим винаги ли да бягаме от такива силови хора? Аз искам да бъда по-силна от тях и те да бягат от мен? Когато си на работа не можеш да бягаш - принуден си да стоиш и да търпиш, за мен решението е да станеш по-силен, но не знам как да го направя… духовно силен съм срещала преди време рускиня беше, с индигова аура. Плаках от сърце дни наред, когато се пенсионира от работа, преди 10 години. От тогава насам никакъв такъв човек не съм видяла… но от другите има много и макар и да са манипулатори и не добри хора, околните им се възхищават и действат в тяхна полза. Колкото и да е егоистично и аз искам да преживея нещо хубаво в отношенията си с хората. Затова питам как да повиша вибрацията си?

# 311
  • Мадрид / София
придружено от добри обстоятелства: примерно харизма, красота или обаяние.
A как как човек да повиши харизмата си?
Да, но какво да правим винаги ли да бягаме от такива силови хора? Аз искам да бъда по-силна от тях и те да бягат от мен? Когато си на работа не можеш да бягаш - принуден си да стоиш и да търпиш, за мен решението е да станеш по-силен, но не знам как да го направя… духовно силен съм срещала преди време рускиня беше, с индигова аура. Плаках от сърце дни наред, когато се пенсионира от работа, преди 10 години. От тогава насам никакъв такъв човек не съм видяла… но от другите има много и макар и да са манипулатори и не добри хора, околните им се възхищават и действат в тяхна полза. Колкото и да е егоистично и аз искам да преживея нещо хубаво в отношенията си с хората. Затова питам как да повиша вибрацията си?
Разбери кое е това, което най-много желаят тези хора, към какво се стемят и просто не им го давай. Така ще си по-силна от тях. Но бъди готова, че ще те упрекват, ще опитват да те манипулират за да постигнат своето. Ако удържиш и не се поддадеш на манипулациите, много скоро ще се почувстваш по-силна от тях и щебъдеш по-силна. Успех!

# 312
  • София
Научих, че и други са имали тази засечка, когато са виждали някой, който тях не ги вижда. Това е когато си навън. Вътре всички са ти и няма начин да не те виждат или ти тях.

Това означава ли, че е възможно и обратното? Демек като някой мисли, че в дома му има дух, това може да е някой, когото пък ние не виждаме, т.е. играе нашата роля в горния сценарий? Даже не е нужно да е един и същ индивид - може да стават засечки с различни, защото и без това не ги виждаме, че да ги и различаваме един от друг.

# 313
Не, не е това отговора (Регалия и Анджела), да не им даваш, каквото искат, напротив. С пълна добронамереност прави своето си нещо, а с тях бъди неустоимо разбрана.
А и въздържанието с времето става непрактична задръжка в соц. план, а често и блокаж.

Аз имам спомен от ранно детство, когато някой ми се присмя на нещо казано и се смутих - и по силата на някакъв инстинкт реших да казвам точно ТОЧНО каквото мисля - и никога повече не се притесних, имам тоя спомен как стана тая решителност с изказа.

Така се прави и в останалите области житейски. Била съм и в група, в която всички са притиснати да направят нещо - и може да се случи да остана единицата, която не го прави, стига това да е правилното решение и да съм убедена. Аргументи изслушвам, разбира се и си променям и мнението, когато е резонно. Ако двете страни са възпитани - винаги има място за дискусия. Ако не са - зарязваш ги и махаш с ръка, Ковалски Animal Penguin, да не се чувстват пренебрегнати

Изобщо, повдигането на вибрацията за мен е вслушване в своя автентичен глас и упражняване на своята воля ненатрапчиво и в добри отношения с хората (без компромис обаче в решенията, които касаят само теб)
Подчертавам частта с доброто отношение към себе си и доброто отношение към другите - защото уплашения, слабия човек пропуска точно тая част, с доброто, а то е ключово

# 314
Научих, че и други са имали тази засечка, когато са виждали някой, който тях не ги вижда. Това е когато си навън. Вътре всички са ти и няма начин да не те виждат или ти тях.

Това означава ли, че е възможно и обратното? Демек като някой мисли, че в дома му има дух, това може да е някой, когото пък ние не виждаме, т.е. играе нашата роля в горния сценарий? Даже не е нужно да е един и същ индивид - може да стават засечки с различни, защото и без това не ги виждаме, че да ги и различаваме един от друг.

Това е интересен въпрос. Логично би трябвало да може, но аз не съм била на тяхно място и не знам, само мога да предполагам нещо си по пътя на логиката, но дали и в действителност е така ще мога да кажа, когато умра.
Пп Надсъзнание викам на безсмъртаната частица в нас, божествената част, която не умира. Тя всъщност е съзнание, умира всичко в нас, само част от съзнанието оцелява. Ние изнисяме съзнание в астралното пространство, съзнието съхранява и всичките ни преживелици и емоции и пак съзнанието избира есенцията от тях и ги съхранява след смъртта. Съзнанието е също  енергия. Затова се казва, че сме енергийни същности под тялото.
Скрит текст:
Познаваме  си съзнанието, то общо взето не може да ни изненада. Обаче надсъзнанието е трепач, скрива ти шапката направо

Общи условия

Активация на акаунт