До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Мадрид / София
Ън, да съзнанието е всичко. Най-новото е, че черните дупки създават съзнание. Изобщо има толкова твърдения, че лично аз оставих нещата да се развиват както искат и реалността да бъде каквато е.
Hazel това, което казах е за манипулаторите, егоисти и използвачи е препредадено от обясненията на един психолог. Той казва: стига да разбереш кое е това, което дава сила на такъв човек, какво иска да добие за себе си, това което го зарежда с енергия и да не се поддаваш на манипулацията му/ѝ ще бъдеш силен да го/я преодолееш.

# 316
Вие медитирате ли? Ако да,как, водени медитации или ...изобщо как?
Напоследък много ме впечатли ето тази и редовно си я пускам вечер
https://youtu.be/AFkgM8UtORg?feature=shared

# 317
Най-лесно е просто да дишате дълбоко и да се съсредоточите върху това.
С такива клипове трябва да се внимава.
Нямате грам идея какви неща може да ви се внуши подсъзнателно, нито кой е правил клипа и с каква цел.

# 318
Конкретно за този ли говорите?🤔

# 319
Не, по принцип казвам, че с такива клипове трябва да се внимава.
Иначе и аз съм ги ползвала. И за медитация, но и за лечение.
Преди няколко години от стрес получих болки в корема. Гърчех се направо. Позната ми изпрати един клип, който страшно ме успокои за 10 минути. Има си и доста канали за лечение на различни заболявания с музика. По-скоро звуци с вградени определени честоти. И не само честоти, влагат се и внушения. Те не се чуват обаче. Та знаеш ли  кой какво ще вложи и с каква цел.
Това с честотите, внушенията е една огромна тема. Чела съм, но не достатъчно. Има си и групи из фейса.
Имам иначе запазени клипове някакви, които съм изпробвала и лично на мен ми действа много добре.

Този ми е фаворит.
https://www.youtube.com/watch?v=5wNkBjuU5jk
Като си правя масаж на леглото си го пускам понякога.

# 320
Аз може би не го обясних правилно, но имах предвид, за енергийната сила, която се усеща дори физически и при която няма нужда нещо да се прави, а тя сама по себе си привлича и генерира хората. Моят опит показва, че започнеш ли да умуваш и да се бориш вече си в слаба позиция, не че трябва да се оставиш, просто тази борба е символ на по-слабия човек. Силните не се борят.  При тях отношението на другите идва към тях само защото енергийно /физически ги усещат като силни, също както при красивите, хората имат благосклонно отношение към тях без да са направили нещо особено или да имат някакви заслуги. На тези енергийно силовите, аурата е толкова силна, че само когато стоя близо до тях започват да ми треперят ръцете или да се притеснявам без дори да са ми направили нещо или да съм си говорила с тях, нарушават ми баланса, съответно не бих могла да мисля идеално сред такива. Мисля там нещо, ама в дисбаланс, не всеки път мога да измисля най-правилното за казване. Обикновено се прибирам и тогава ми идва правилната идея или реплика. За мен е очевидно, че съм енергийно слаба и искам да се променя. Въпросът ми е дали трябва да започна от физическото тяло, защото и то не ми е много силно и дали изграждането на по-силни физически характеристики примерно мускули ще окаже влияние и върху астралното тяло или да започна  с някакви духовни практики?

# 321
  • Мадрид / София
А, това е друго. И аз съм имала такива случаи, но поне тези, които аз знам, не че са силни енергийно, а просто са супер нервни хора. И тъй като обменяме енергия ми влияят. Даже последния път казах на жената да се успокои, че не мога да намеря това, което искаше да види. А преди това преди години ми се случи с един сравнително близък човек. С него не можех да се изразя, тоест случваше се точно това, което описа в твоя пост.
Но мисля, че се дължи повече на техния нервиотизъм или може би на неконтролирана енергия.
Ако искаш да засилиш енергията си първо намери покой в душата си. Обърни внимание на храната. Гледай да е колкото се може по-чиста от адиктиви (Е-та). Зеленчуците дават повече енергия от месото. Тоест ако преобладават би трябвало да имаш повече енергия. И така. Медитацията помага да въведеш ред в себе си. Само че трябва да се изпълнява правилно. Потърси инфо как се медитира правилно. Това да изчистиш главата си от мисли не е правилния начин и който се опитва да го постигне обикновено не успява в начинанието.

# 322
На мен ми е помагал много позитивен самоконтрол и неглижиране на емоциите.
Идва човекът, със заряда си, самочувствието, негативизъм спрямо мен. Аз се усмихвам отговарям учтиво, благодаря. В началото вътрешно ми е трудно. Но това се повтаряше толкова ежедневно, че стана рутина, навик, правех го без усилие. Накрая човекът беше безсилен.
Когато нещо ни дразни у някого вероятно е същото което не харесваме у себе си и трябва да наблюдаваме въпросния човек, за да успеем да подобрим себе си.
Другото е във всеки да търсим поне едно хубаво нещо и да се концентрираме в това, да игнорираме негативните черти у другите, да пазим в съзнанието си хубавото.
Горните неща работят, изпитани са.

Аз имам друг въпрос.
Случва ли ви се понякога да виждате около себе си в пространството малки кръгли точици, летящи във въздуха и пространството около нас?
Около 5мм големи, сякаш очертани със светлина (нямат лъчи, просто светли очертания) и в средата имат точица, малко по-тъмна.
Спомням си, че като дете ги виждах и съм се чудила какво са, но не съм питала. Още тогава си имах теория, че са души, които обикалят в пространството около нас. Сега отново го виждам, много отдавна не бях. Не във всеки момент се виждат, основно сутрин като гледам изгрева на слънцето, през деня после не ги виждам , погълната от ежедневието. Вероятно съм в някакво по-концентрирано и спокойно състояние в тези моменти. Има и разни нишки, като пръчици. Теорията ми е, че са души, нищо друго от детството насам не ми идва като идея. Тези с нишките са свързани, може би, с тяло и човек, живеещи в момента, другите са в пространството.
Има и групи, по-големи и по-тъмни кръгове понякога, те са винаги на групи и подредени. Изглеждат по-високо ниво, по-силни, появяват се по-рядко.

Някой друг виждал ли ги е? Имате ли идея какво са? Питах детето ми , на 8, дали ги вижда. Първоначално каза не, после разбра от обяснението ми и каза, че също ги вижда.

# 323
За точиците е добре да посетиш очен лекар и да изключиш всякакво здравно състояние или неразположение.

# 324
След тези енергийни уточнения, мога да кажа, че не съм срещала описания от вас тип, а не е като да не съм сред всякакви хора/главно млади последните години

Аз и не мисля, че съществуват такива силни хора, родили се с тая  енергия и прочее. Всеки около мен е бил дете, бил е уязвим и не познавам неуязвим човек. Виж, негативни хора, битували твърде дълго в погрешни модели има, и присъствието им е токсично, но стига човек да има свободата да се отървава от тях, всичко е наред/ горките им роднини и най-вече деца, обаче...

(edited)

Бих коригирала леко съвета на Анджела Ако искаш да засилиш енергията си първо намери покой в душата си - ако искаш да засилиш енергията си, отстоявай душата си такава, каквато е, намери своя автентичен глас, защото теб разликата със "силните" те притеснява, а истината е, че ти имаш своите си уникални сили, съдба, собствен ход, ритъм, свят и прочее. На един истински силен енергийно човек, такива причудливи и самоуверени хора са даже интересни и приятни

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:48 от .Hazel.

# 325
Amandine, сигурна ли си, че не са eye floaters? Като малка много ги наблюдавах.
За медитациите наистина трябва да се внимава, защото зависи кой е зад кадър.
Иначе ако не засичате силни души, то най-вероятно вие самите сте силни и затова не ви влияят. Ако сте забелязали примерно малко животичне като го хванеш как трепери от страх, примерно пиленце - ще му изскочи сърчицето и голямото животно, примерно хипопотам, който е непоклатим.

# 326
Точно, аз за това по-напред споменах обстоятелствата. Шварценегер не вярвам да е страдал от насилници в училище, но пък от друга страна, какво да направи човека, родил се е такъв. Или изключително красивите жени, които от малки получават по-благосклонно отношение.
Ние, които не сме се родили такива, се научаваме как да се отстояваме в живота със собствената си енергия

# 327
  • Мадрид / София
Аз виждам понякога тези светли плаващи във въздуха сферички/кръгчета. Мисля, че е свързано с очите и налягането. Тоест нещо с физическа база.

# 328
До петнадесетата година, когато започва да тренира, Шварценегер е бил страшно слаб и с много тънки крака. Не само че са му се подигравали в училище, ами и не са го приемали насериозно в залата, където е тренирал.

# 329
Няма такова нещо, казва, че е получил много съвети и подкрепа, като е тръгнал да вае тяло още като тийн. И за училището не знам да е страдал - поне от сериите по Нетфликс.
Най-нормално е високо, якичко момче така и да не се сблъска с подигравки, няма лошо

Общи условия

Активация на акаунт