До астрала и обратно... или какво има "отвъд" -2

• 42 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Чувала съм за това, обаче... Пак ви казвам, въпрос на личен избор е

# 466
Защо да е въпрос на личен избор?

# 467
Астрала може да се разглежда и като паралелни реалности, в които съществуваме. Имаше един такъв филм , със смърта тук главният актьор се събуждаше и продължаваше живота си в друга паралелна реалност.

# 468
Може би, защото зависи с каква нагласа отиваш отвъд. Ако цял живот си вярвал, че заради някакви твои постъпки, ще постъпиш в Ада, съответно това и ще видиш, докато осъзнаеш, че всичко е в твоя собствен ум и мъченията си ги създаваш самият ти.
Ако живееш, че отатък е много хубаво и спокойно, нямаш страх и отхвърляш варианта за ад, то това и ще видиш.
Така тълкувам правото на избор.

# 469
А ако съм фен на зомбита има ли вариант да попадна в някое измерение където има зомбита Grinning

# 470
  • Мадрид / София
😂😂 почват фантазиите. Не е лошо, че се питате. Ще ви бъде отговорено в някой момент по начин, който ще ви убеди. Ще дойде от нещо чуто, видяно или прочетено. Или може би изживяно.

# 471
Ох, аз нямам лични мои преживявания извън тялото.
Та имам просто вяра, усещане, че има нещо.
Да, чела съм книги, истории, какво ли не.
Ама друго е ако лично го изживееш и се убедиш.
И пак. Толкова много различни истории, всеки вика, че е прав.
Къде е истината?
Е,като умрем ще разберем. Евентуално.

# 472
Аз имах едно изживяване, защото ходих на регресия веднъж от любопитство, но не съм сигурна дали не беше игра на ума ми и въображението ми. 🤷♀😀
Общо взето се видях в три живота: в единия бях стара баба, в другия бях някакъв мъж, който пише, но никога не е издал книгите си. В третия живот пък бях някакво дете, пред кревата на тежко болната си майка, а баща ми беше алкохолик и аз го изгоних от вкъщи, валеше навън и той искаше да влезе, аз не го пуснах. Проклех го, че заради него ще остана без майка и че не му пука за нас.

После говорихме с регресионистката, че май имам много развинтено въображение и не виждам отговори в тези животи 🤷♀ отидох просто с нагласата, за да разбера дали отново ще се срещна с душата на дядо ми, когато той почина.

# 473
Не казвам, че съм права. Само разказвам сънища и пътувания.
Имах един сън обажда ми се някакъв от една банка, от която имам кредит, тогава още не знаех, че ще стигна почти до запор. Отказах му в съня си. Втори път след време сънувам пак същият ми звъни от същата банка и пак ми предлага кредит, нямала съм друг избор.
И след две години почти, няколко малки разлики, в същият порядък, от отдел Лоши кредити инспекторът два пъти ми предлага кредит да покрие този, като единствен вариант да избегна запор. Дадоха ми кредит да покрият тоя и всичко се размина.
Сега кръв с* но си плащам вноските.

# 474
FBID то като роман твоето

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 20:38 от .Hazel.

# 475
И аз като медитирах, имах странни сънища, включително, че летя много-много бързо.
Мислех пак да започвам, но като ви чета, направо ще ме откажете. Какви са тези ужасии.

# 476
Оф, аз в медитаците съм слаба ракия.
Чат пат. Седя си, съсредоточавам се върху дишането, че да не мисля за нищо или броя - вдишвам 1, вдишвам 2.
Така до 10. После пак.
Но  като цяло си имам шантави сънища.
Не ми е от медитациите.
Пророчески и аз съм имала. Фрапиращи. Много съм ги и забравила вече.

# 477
Беа Нади коя е тази дама? За първи път я чувам. 😁😁😁
Не съм я срещала нито наяве, нито насън.😁😆
Ох, извинете невежеството ми, българска писателка..

# 478
  • Мадрид / София
Като сме почнали за медитации да ви разкажа и аз, когато почнах да медитирам се чувствах добре, обхващаше ме радост и се чувствах леко. При една медитация видях икона на Богородица в синьо наметало и с Иисус и ореола беше сребърен. Доста ме очуди, защото Богородица винаги съм я виждала с червено наметало и ореола е златен. Викам си нещо съм си измислила. Добре ама след няколко години, една приятелка на майка (стана много набожна на зрели години), ми подари когато се бях върнала и ѝ бяхме на гости, ми подари точно такава икона.
Е, на показвам я:

После нещо ме домързя да медитирам специално. Май го правя като се занимавам с друго 😉

# 479
Сега се сетих, че веднъж сънувах Исус Христос застанал на прозореца в спалнята ми. Нямаше ореол, само бяло платно около главата.

Общи условия

Активация на акаунт