Пролет, птички, сбъднати мечти, греят вече две черти ! ~бебеправене 603~

• 40 189
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 90
Влизам само да се похваля и да споделя, че на ММ морфологията от 1% през януари се е вдигнала на 4% сега през април 🥹🎊 отличник ми е по редовния прием на добавки, вече и сам си ги поръчва през iherb.
2402, благодаря ти - тогава ти ми беше споделила списък с добавки твои и от Lygia 😊🩷
Fearless , браво на ТМ !!!! Страхотно подобрение , като се има в предвид , че морфологията много трудно се вдига . Ние успяхме само с 1% и се е закотвила на 2% , няма мърдане . За сметка на това подвижността вкарахме почти в норма .

# 91
Благодаря тиElle99! Ами д-р Станулов ми каза вечерта между 8 и 10ч, даже каза няма значение кога точно, което ме учуди, защото и аз знам, че се спазва точно определени време и не знам защо разбрах в НЕДЕЛЯ вечерта, а сега чета, че трябва да е 35-36 часа преди инсеминацията( която е в пон 10:30) , което означава събота вечерта... Rolling Eyes
Може и той да е казал събота, но като е извадил спринцивката и мозъка да ми е излетял някъде...
Мисля да му пиша и да го попитам, колкото и да е тъпо.

fearless Бравооо! Hug

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 17:37 от Flowering1808

# 92
  • На изток от Ада
fearless,браво ! За кой добавки става въпрос?
Ще пиша на лс

# 93
Здравейте, момичета,

Следя ви по диагонал и мога да кажа честито на Аниго, ако още чете тук. Simple Smile На всички останали поздравления за напредъка и съжалявам за разочарованията.

Надявах се следващия път като ви пиша да ви ръся с прашец, но съдбата има друг план за мен.

Скрит текст:
Предстои ми да правя аборт по медицински причини. На ФМ днес се видя кухина в черепа и прогнозата не е добра. Много рядко се случвало това състояние и няма установена причина.
За сега съм се ориентирала към д-р Дойчиновски или д-р Кобаков за процедурата. Ще съм благодарна за препоръки и информация, ако някой е преминавал през това. Или насока към активна тема по този въпрос, тъй като не открих такава.
Благодаря!

# 94
  • На изток от Ада
Ванила, мн съжалявам

# 95
Здравейте, момичета,

Следя ви по диагонал и мога да кажа честито на Аниго, ако още чете тук. Simple Smile На всички останали поздравления за напредъка и съжалявам за разочарованията.

Надявах се следващия път като ви пиша да ви ръся с прашец, но съдбата има друг план за мен.

Скрит текст:
Предстои ми да правя аборт по медицински причини. На ФМ днес се видя кухина в черепа и прогнозата не е добра. Много рядко се случвало това състояние и няма установена причина.
За сега съм се ориентирала към д-р Дойчиновски или д-р Кобаков за процедурата. Ще съм благодарна за препоръки и информация, ако някой е преминавал през това. Или насока към активна тема по този въпрос, тъй като не открих такава.
Благодаря!

Дойчиновски е много внимателен и страхотен. Винаги е на линия при нужда. Съжалявам…

# 96
Ванила, съжалявам наистина! Heart Каквото и да кажа ще е малко...

И при мен нещата са още неизвестни. Потвърдиха ми, че се касае за генетичен дефект ( гестационният сак е мноого малък в съотношение с ембриона). Казаха, че шансът да се получат нещата не са добри и сега чакам...

# 97
Съжалявам, Anigo, това съм го и пуснала. Стискам палци и ти изпращам сила! 🍀

Ванила, съжалявам наистина! Heart Каквото и да кажа ще е малко...

И при мен нещата са още неизвестни. Потвърдиха ми, че се касае за генетичен дефект ( гестационният сак е мноого малък в съотношение с ембриона). Казаха, че шансът да се получат нещата не са добри и сега чакам...

# 98
Ванила, много съжалявам! Гуш💚
Аниго дано малкия шанс да се окаже все пак ШАНС 💚

За МБ също не са ни казвали за въздържание.

Феърлес, хайде булка и после люлка ☺

# 99
Ванила, съжалявам много!! ❤️ 😔 Кураж и сила ти желая!

Аниго, стискам ти силно палци да имаш щастливо развитие въпреки малкия шанс! ❤️

# 100
Здравейте, дами. Вярвате ли ми,че след последните постове реакцията ми беше "Нееееее!". Толкова отскоро пиша тука,но ви чувствам близки и се радвам и тъжа с всяка от вас.
Ванила, съжалявам, момиче! Когато започнах да пиша в темата, ти тъкмо беше видяла положителен тест, толкова се зарадвах за теб тогава! Желая ти кураж, сили и вяра,че ще се случат нещата!
Аниго,късмет, дано новините са добри!
Fearless, браво на тм, че е толкова постоянен!
Flowering, стискай зъби и дано за последно ти се налага да слагаш инжекции, след това - две черти и пухкав вързоп!

Момичета, аз още нямам цикъл. Не знам тоя месец какво се случи -3 отрицателни теста и леко,съвсем леко зацапване на няколко пъти. Една съфорумка ми препоръча двама аг,ще запиша час при единия,че гледам,че дава дежурства в неделя. Много ми е притеснено, уж след спирането на хапчетата трябваше да стане от раз едва ли не,а то...в темата за овулацията една съвфорумка предположи,че може да имам кисти на яйчниците заради това, че всичките ми тестове за овулация имат бледа розова черта, та съвсем ме вкара във филма,простоооо...

# 101
  • На изток от Ада
Pumpkin, колко дни ти закъснява?
Не вярвай на форума . Трябва си док.

# 102
Благодаря тиElle99! Ами д-р Станулов ми каза вечерта между 8 и 10ч, даже каза няма значение кога точно, което ме учуди, защото и аз знам, че се спазва точно определени време и не знам защо разбрах в НЕДЕЛЯ вечерта, а сега чета, че трябва да е 35-36 часа преди инсеминацията( която е в пон 10:30) , което означава събота вечерта... Rolling Eyes
Може и той да е казал събота, но като е извадил спринцивката и мозъка да ми е излетял някъде...
Мисля да му пиша и да го попитам, колкото и да е тъпо.

fearless Бравооо! Hug
Мда, тригер се слага около 36 часа преди процедурата. Понеже аз съм имала пункции и винаги е трябвало да е в точен час, сега за инсеминации не знам точно дали може да е интервал. Щом е казал, сигурно е така. Но за деня със сигурност го попитай отново, защото и аз мисля, че трябва да е в събота.
Аниго, Ванила...съжалявам

# 103
Pumpkin, колко дни ти закъснява?
Не вярвай на форума . Трябва си док.

Наси,не вярвам на 100%,но тук има момичета, които знаят много, та донякъде се вглеждам. Трябваше да ми дойде на 03.04, но от тогава имам леко зацапване и то не всеки ден , сутрин ,съвсем малко като количество. Прощавайте за детайлното описание, но дори прилича повече на цс с някакви едва видими примеси. Правих си 3 теста след закъснението, както и един преди него,но са категорично отрицателни. Не съм пуснала кръвен,щото не смятам, че ще отчете нещо.

# 104
Pumpkin два пъти ми се е случвало точно това., както си го описала 6-7 дни бледо розово зацапване и то само сутрин. Единия път беше задържан фоликул, другия път не проверих, но вероятно е било същото. Може и да си нямала О изобщо този месец и затова да закъснява. Ако ще си по-спокойна, отиди на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт