Тренировки в домашни условия - 121

• 50 249
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Sure Thing е много хубава програма наистина 🤗

Благодаря за съветите и предложения за анти-целулитни мазила! Поръчани са и скоро ще ги пробвам 🤗

Отчитам 3 дни йога, медитация и дълги разходки. Йогата и медитацията бяха от една 14-дневна програма на Бохо. Бяхме в ЛА и имах огромно желание в неделя да отида на йога с Витас, но той беше на ваканция тази седмица... Здраве да е! Някой друг ден...

От днес обратно към залата. Ще си продължа и с 14-дневната програма на Бохо за йога и медитация. Трудно ми е с медитирането, но съм решила да се опитам да го вкарам в ежедневието си.  

Спор(т)на седмица на всички.

# 331
Тренирате ли естествено, вземали ли сте хапчета и други забранени неща, които са табу? От две години съм на тестостерон, на практика съм на три инжекции на седмица.

# 332
Нено, кой набор си, ако не е тайна!?!

# 333
Набор 92, сега съм в разцвета на силите си по близо до..

Аз съм Алфа и Омега, начало и край, Първият и Последният.

Откровение 22:13

# 334
Допълвам с 30 минути кардуо за бременни:)

# 335
Набор 92, сега съм в разцвета на силите си по близо до..

Аз съм Алфа и Омега, начало и край, Първият и Последният.

Откровение 22:13
Хммм, 92!?! Не зная как ще приемеш моето откровение, но младееш! Сериозно младееш!

11/33 Кростренажор 33 мин + гребане 22 мин

# 336
  • Бургас/Пз
Цяло тяло днес с Каролин. От по-старите тренировки в ютуб. Беше час и малко , но имаше абсолютно всички групи, много ми хареса.

# 337
Agent Provocateur

Поздрави, бих искал да тренирам с вас.

Моята не е само час и половина интензивна тренировка във фитнеса, имам и физическа работа по няколко часа на ден.  Днес май трябва да бъркам бетон, да слагам бетонни бордюри, един бордюр е 40 кг. Така че няколко тона на ден плюс фитнес и на следващия ден едвам ставам от леглото, защото всичко ме боли. Много интензивна работа.

Ако не бяха тези неща, да приемам, едва ли щях да издържа на това темпо, това е труден живот, работя на открито на слънце цял ден.

В залата първите минути са моят проблем аски болка + умора.

# 338
Въпрос към правилите програмите на Мегън. Почнах muscle burns fat с идеята да поизчистя. Мисля, че ще успея да вместя основните тренировки. Чистото кардио ще отпадне, през уикенда нямам време, но донякъде компенсирам с доста движение. Озове едва ли ще мога да продължа с втората част, тренировките стават вече твърде дълги. Как е sure thing в сравнение с mbf? Сходно ниво, по-леко или по-тежко?

# 339
Звезди, sure thing e по-лека от МБФ, от гледна точка на това, че темпото е по-бързо и се качва пулса. И на двете има музика, но на МБФ упражненията са точно по такта на музиката. Във Sure thing поне в началото има повече почивки. От първи ден на МБФ гарантирано ще имаш мускулна треска на бедро. Самата Меган казва, че има няколко стотин клякания в този половин час и при нея има такъв ефект.

Аз също почти завърших Sure Thing. Утре ми е последна тренировка.

Уикенда ходим на фитнес, където ММ ме тренира, тоест показва ми уредите и ми казва да пробвам нещо ново. Открихме и един басейн с естествена вода от реката, която само се пречиства и се пуска по един канал. Температурата на водата е като по Wim Hof, но действа супер зареждащо. Пускането по течението на канала отнема около 5 минути, колкото да мине болката, но след това искаш пак.

# 340
Мерси. Аз всъщност я почнах миналата седмица, но с горна част, защото така се падаше ротацията. Днес продължих с кардио/ корем. Долната част е утре. От горна нямах мускулна, ще видя долна как ще е, но дори да имам, времето за възстановяване е достатъчно.

# 341
Здравейте, за днес се отчитам с ден три от моментум-45 минути крака. Имах някакви негативни мисли, въпреки че сме на почивка. Тренирам в стаята пред огледалото.  И в един момент просто си казах "аз съм тук, бременна, огромна и тежка и все пак съм тук. И това си заслужава поне едно браво - правя каквото ми е възможно " и сега се чувствам по добре Simple Smile

# 342
Привет,  днес тренировка за горна част с Моментум ден 4

# 343
Agent Provocateur
Поздрави, бих искал да тренирам с вас.
Скрит текст:
Моята не е само час и половина интензивна тренировка във фитнеса, имам и физическа работа по няколко часа на ден.  Днес май трябва да бъркам бетон, да слагам бетонни бордюри, един бордюр е 40 кг. Така че няколко тона на ден плюс фитнес и на следващия ден едвам ставам от леглото, защото всичко ме боли. Много интензивна работа.

Ако не бяха тези неща, да приемам, едва ли щях да издържа на това темпо, това е труден живот, работя на открито на слънце цял ден.

В залата първите минути са моят проблем аски болка + умора.
Нено, опасявам се, че едва ли ще сме ви особено полезни!

Пояснявам - темата е за ДОМАШЕН фитнес във ЖЕНСКИ форум - т.е. 99.99% от потребителите са жени, половината в детеродна възраст, другата половина попреминала детераждането, но все още мърда. Нито една от нас не се занимава със тежък физически труд и/или го комбинира със зала и обемни силови тренировки. Еле пък с тестостерон или с "други забранени неща, които са табу".

Та моят съвет ще прозвучи така: "имате нужда от професионален съвет"!
И лично от мен - "концентрирайте се върху възстановяването и то не само чрез добавки, а и чрез холистични практики". Не е тайна за никого, че мускулите растат не по време на натоварването/тренировката, а по време на почивката. И си осигурете достатъчно качествен протеин+креатин!

Теми в този форум, която могат да са ви полезни:
Имаш ли фитнес цел? Попитай Станимир Михов как да я постигнеш!

Влезте във форма със съветите на фитнес инструктора Владислав Хаджиперев

Наслука!

12/33 Грeбане 8888 м
13/33 Йога

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 16:37 от Agent Provocateur

# 344
Отчитам 2 дни фитнес + Ден 5 § 6 от йога и медитация програмата на Бохо.

Пак имам нужда от съвет Rolling Eyes Имате ли препоръки за чанта за фитнес? Искам нещо хем много функционално, хем красиво. Нещо като комбинация между Lululemon за красота https://shop.lululemon.com/p/bags/On-My-Level-Barrel-Duffle-Bag- … =48097&sz=ONESIZE  и по-функционално - като тази - https://www.amazon.com/dp/B07GSHM95G/ref=twister_B07GSHF88N?th=1

Общи условия

Активация на акаунт