Тренировки в домашни условия - 121

• 50 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Хелоу!
Честит нов ,пореден тренировъчен сезон на мен и всички ,които го  захващат със захлаждането! 💪
Тия дни Iron -цяло тяло ,хайк и днес 20 Мин пилатес +30 мин гребане.
Взех критично важно решение и съм много доволна.Прибрах си гребачката обратно в спалнята 😅 Лятото го закарах на вилата ,да греба под звездите (хаха) И сега,татко прибрал едно коте  ,уж временно във фитнеса (ние сме в една къща и е общ) обаче котачето и старата му котка се бият и периодът на пребиваване на "временния резидент " в джим-а НИ  е неограничен...Много го мислих ,защото то не е колело ,примерно да го сложиш и да не го мислиш ,а си е 2.50, цяла стая заема ...докато не видях случайно как един от ютуба го хвана и го изправи до стената  ,направо просветление , прибрах си го  и му се радвам все едно ми е нов ... Супер се получи ,ще си греба на чист въздух ,че долу няма прозорци .... доволна съм. На мама бебето! ❤️

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 15:06 от No_frame bitch

# 466
  • Стара Загора
Завърших Fuel за втори път. Ама честно казано нещо не ми беше на кеф да я правя. Сега си мисля за MFB на Меган. Ако може отзиви. Иначе Shure Thing много ми беше харесала.

# 467
...докато не видях случайно как един от ютуба го хвана и го изправи до стената  ,направо просветление , прибрах си го  и му се радвам все едно ми е нов ... Супер се получи ,ще си греба на чист въздух ,че долу няма прозорци .... доволна съм. На мама бебето! ❤️

Aма чедо, защо не си казала какви терзания имаш! Голям кеф е това с изправянето в ъгъла, и аз го правя!

Отчет:
1/88 Гребане 8,118m
2/88 Гребане 6,671m
3/88 Ходене 11 км
4/88 Интервално ходене 6 км
5/88 Йога 55 мин
6/88 Интервално ходене 6 км
7/88 Гребане 6,091m
8/88 Гребане 7888m

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 23:34 от Agent Provocateur

# 468
Maksimka, не мога да не се включа щом е за Меган. Аз я въртя МБФ в момента, само без кардио и корем. В сравнение със Sure Thing e малко по-бърза, но пък и с по-кратки тренировки, около половин час е всяка. 😊 Всичко е под такта на музиката и затова няма много почивки, но на мен това ми харесва. Заради по-бързото темпо може би не позволява толкова големи тежести, но пак спокойно съм стигала до 25 паунда след няколко завъртания. Има и повечко кардио и подскоци, поне две тренировки на седмица са кардио и корем без тежести. Бих казала, че е стегната програма.

За отчет правя МБФ, но само силовите тренировки. Отделно ходя на една йога за бременни, която не я избрах добре и ми е много скучна. Предпочитам да си правя мой стреч вкъщи.

# 469
  • Стара Загора
Аз с тежестите доста внимавам заради тазобедрените и коленните стави. Та използвам леки гири 4ки, 6 ци и 8 ци за рдл. Меган е много чаровна треньорка. Sure thing толкова много ми хареса. Супер разнообразна .

# 470
Заглеждам ви гребните тренажори, мацки, много ми харесваше да греба, когато ходех в зала, но ако поискам и това за офисния фитнес, ще трябва да го разположа до бюрото Grinning

Реших все пак да дам шанс на P.E. Program на Карълайн.
Тренировките за долна част със сигурност не ме привличат, защото половината време е без тежести. Суперсериите са съставени от едно и също упражнение, което в първата част се изпълнява без тежест, а във втората - с. Тренировките за горна част обаче са моето нещо! Суперсериите комбинират различни упражнения и с изключение на лицевите опори, засега всичко е с тежести. Дотук съм направила всичките 3 тренировки за горна част - ден 2, 4 и 6. Динамиката по време на тренировките и усещането след тях ми харесват страшно много.
Засега заменям тренировките за долна част с тези от Intent. Ще видим как ще е, когато във втората част на програмата post-exhaust методът замени pre-exhaust.

Днес след ден 6 (гърди, рамене и трицепс) направих и предложеното от нея като добавка 10-минутно кардио, състоящо се от sprawl (нещо като половинчато бърпи), ритници дъга и планински катерач. Прелестно ми е Blush

# 471
За днес разтягане и разходка с кучо ( трябва да свали 10-15 кг🥺)
Ветрена аз бих ходила да си греба  в зала ,ако има хубав тренажор(всичко което не е консепт 2 ,нордик или техноджим не става ,аз бая пробвах ,докато се реша на инвестицията.Освен това доста натоварва горната част ,аз лично модифицирам всички тренировки за гръб -или не изпълнявам всичко или със съвсем леки тежести ,гребането с дъмбели ми е тотално Ноу,Ноу ...

# 472
Maksimka, значи ще са ти идеални тежестите за програмата. Меган точно с такъв набор я прави. Не знам дали кардиото ще ти допадне, но не са изчанчени подскоци.

# 473
  • Стара Загора
Ами захващам я живот и здраве довечера и ще видим.

# 474
Здравейте аз си продължавам с Iron покрай ученика не съм писала,но си вървя по график доста ми допада чак се чудя, защо не съм я правила до сега.Лек ден ви желая.

# 475
  • Стара Загора
Направих първите две тренировки от МФБ на Меган.Втората ,която е за ядрото мнго ми напомни на Sure Thing.До момента ми допада.

# 476
Крака Iron  днес ,мобилити с тренъор -вчера,първа тренировка от 3-4 месеца,много съм доволна...

# 477
  • Стара Загора
Няколко дена бяхме на Пампорово.Та не съм тренирала, но пък имам преходчета .Днес направих 5 тата тренировка фулбоди от МФБ на Меган.Определено Меган много ми харесва.Дори си мисля след като направя МФБ да продължа с МФБА, макар че друго бях запланувала.

# 478
Здравейте!

В понеделник започнах новата програма на Карълайн. По методът Pre-exhaust ще се работи първите 5 седмици от програмата. Както Vetrena е писала по-напред в темата, тренировките за долна част (поне първите 2, които вече направих) са в суперсерии, като първото упражнение е със собствено тегло, а второто - с тежест. За мен този метод е нов и съответно представлява предизвикателство. Виждам, че и за Карълайн е така, защото в част от движенията намалява работната тежест във втората серия. За горна част вчера правих ден 2, като тренировката беше почти изцяло с тежести, хареса ми. Аз харесвам и работа със собствено тегло, съответно мисля, че програмата ще ми допадне. Вторите 5 седмици ще бъдат по метода Post-exhaust, който се среща често в тренировките на К.Г.

Поздрави и успешен ден!

# 479
  • 1st floor
Не съм писала, но ви чета и започнах да тренирам редовно. На ден 12 от Iron съм. Всеки ден имам МТ на различни части от тялото. Grinning Днес за първи път не успях да завърша финишъра и половината лицеви замених с друго! 😇

Общи условия

Активация на акаунт