Тренировки в домашни условия - 121

• 50 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас/Пз
Ясно е ,че спрат ли се тренировките и режима ,започва бавно и славно качване на килограми/мазнини за всички.Grinning
^^^ Това просто не е вярно Grinning
Няколко човека й казахме на Пенелопе, но явно това, което сме написали или не й харесва или просто го чете в обратен смисъл ☺️

# 451
  • Plovdiv
Ясно е ,че спрат ли се тренировките и режима ,започва бавно и славно качване на килограми/мазнини за всички.Grinning

нима няма бивши спортисти,с огромно количество мускулатура,които след спортната си кариера пускат и шкембенца и загубват формата си Grinning да давам ли примери Grinning отпуснеш ли се край Grinning

или е гладуване Smile или вечни тренировки Grinning такъв филм ям всичко и по много и не качвам Няма Grinning освен ако не си болен Grinning познавам такива хора,не могат да качат,но аз не искам да съм на тяхно място ,пу,пу ,да чукна на дърво Bowtie

# 452
Penelope, на колко години сте!?

# 453
  • Plovdiv
Няколко човека й казахме на Пенелопе, но явно това, което сме написали или не й харесва или просто го чете в обратен смисъл ☺️

не преиначавайте думите ми

не познавам жени които се хранят с банички,пици и тутманици,макдоналсд,кфс ,дюнери с мазни сосове и да тренират и да изглеждат добре.Казвам ,че има връзка между Тренировките и Храната и това важи за всички,и не зависи от организма.Предлагам ви да продължите да тренирате,но един месец да се храните с банички и тутманици и пак ще си говорим Heart

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 16:15 от Penelope77

# 454
Пак ще ви попитам на колко години сте и защо мислите, че съществуват само 2 варианта:

1. тренира и яде режимно
ИЛИ
2. тъпче "банички,пици и тутманици,макдоналсд,кфс ,дюнери с мазни сосове" Grinning

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 16:31 от Agent Provocateur

# 455
Момичетата не започват да се хранят безразборно, когато спрат тренировки за определен период от време, те се хранят нормално и разумно и са споделили вече какво е последвало. От къде дойдоха тези тутманици и баници не разбрах и ми се доядоха освен това.

# 456
  • Бургас/Пз

не познавам жени които се хранят с банички,пици и тутманици,макдоналсд,кфс ,дюнери с мазни сосове и да тренират и да изглеждат добре.Казвам ,че има връзка между Тренировките и Храната и това важи за всички,и не зависи от организма.Предлагам ви да продължите да тренирате,но един месец да се храните с банички и тутманици и пак ще си говорим Heart
Явно за теб всичко , което се яде извън пици, бански и тутманици е равно на режим. Това обаче изобщо не е така. Имам приятелка гимнастичка, която вече 20 години е извън спорта и нито е пуснала корем, нито е отпрала задник. Не тренира и се храни съвсем нормално. Под нормално нямам предвид пици, дюнери, сосове  и т.н. други извращения. Защото ще ме извинявате , ама това не е нормално хранене. Това, което е нормално - вие му казвате Режим. Ами не , не е режим- начин на живот е. Дори и нищо за не тренирам или да тренирам най тежките тренировки пак не бих си причинила да се храня по този начин. Явно вие искате да се тъпчете с боклуци и да сте слаба, е не, на става.

# 457
  • Пловдив
Пицата и дюнерът са хляб с гарнитура - за който не е на НВД, какво им е? Въпрос на количество и разнообразие.
Съвсем спокойно може да не се дебелее и с тях, искам да кажа.

# 458
Абе стига с тия пици. И дюнери.

# 459
  • Plovdiv
Пак ще ви попитам на колко години сте и защо мислите, че съществуват само 2 варианта:
1. тренира и яде режимно
ИЛИ
2. тъпче "банички,пици и тутманици,макдоналсд,кфс ,дюнери с мазни сосове" Grinning

Явно за теб всичко , което се яде извън пици, бански и тутманици е равно на режим. Това обаче изобщо не е така. Имам приятелка гимнастичка, която вече 20 години е извън спорта и нито е пуснала корем, нито е отпрала задник. Не тренира и се храни съвсем нормално. Под нормално нямам предвид пици, дюнери, сосове  и т.н. други извращения. Защото ще ме извинявате , ама това не е нормално хранене. Това, което е нормално - вие му казвате Режим. Ами не , не е режим- начин на живот е. Дори и нищо за не тренирам или да тренирам най тежките тренировки пак не бих си причинила да се храня по този начин. Явно вие искате да се тъпчете с боклуци и да сте слаба, е не, на става.

да,точно това искам,как се сети Joy Joy Joy

# 460
Вчера ден 2 от Iron толкова и се зарадвах ,че ми беше като песен след ден 1 крака е няма такава мускулна треска,но ще мине Simple Smile усмихнат ден ви желая

# 461
Лейдис, О, мой, лейдис! Липсвахте ми!
След като предна кръстна зарасна(била съм от редките случаи, на които зараствала добре сама бързо), а менискуса се оказа само натъртен и се разминах и с двете операции се връщам в редиците. Доктора каза: "почвай да тренираш и да си оправиш мускулите, за да не скъсаш нещо пак от хлабави мускули"...много го харесвам този човек Grinning
След почти 3 месеца спорадично трениране само на горна част и съответно отслабване навсякъде(това във връзка с горните глупости, без извинение), се върнах, но в зала още преди 3 седмици, защото усещах, че коляното не е съвсем стабилно. Ще тренирам там само крака и кардио, защото на този етап още избягвам подскоци и усуквания. Но се връщам и към тренировките вкъщи и ще избирам подходяща програма. Заглеждам Епик 3 с модификации. Мрънкам на ММ да си обзаведем малко фитнесче, но той обича да тренира навън и каза да се оправям Grinning

# 462
Добре завърнала се,Дива Орхидея, и честито за прекрасните новини Blush
Прекрасно е, че расте броят на просветените лекари, които ни окуражават да тренираме, вместо при всяка болежка или проблем просто по навик да включват мантрата "пълна почивка, никакви тренировки".

Скрит текст:
Моя скъпа приятелка, десетина години по-млада от мен, повече от 20 години живее с автоимунно заболяване. С огромни усилия и невероятна дисциплина го държи под контрол, като 2-3 пъти в годината дори се налага хоспитализация за "техническа поддръжка, както се шегува тя. Беше и втълпено, че не може да тренира, че всяко повишаване на пулса над определена граница е опасно за състоянието и, да прави там йога или пилатес и това е. Тя е един от най-интелигентните хора, които познавам, има изключително отговорна професия с доста стрес и спортът би бил чудесно решение за нея, но твърдо не и позволяваха. Преди 3 години се консултира с друг лекар, в Западна Европа, който беше на съвсем противоположно мнение. Беше категоричен, че няма никакви противопоказания да тренира колкото тежко и интензивно желае. После тук някои лекари с половин уста и потвърдиха, че да, нагласата по този въпрос се е променила, но при нас традицията е... и тн. Като се отпуши тази женаааа - фитнес, високоинтензивно кардио, какво ли не. И така вече три години просто лети. Много съм щастлива за нея, много, много Heart

Тренирай умно, пази се и споделяй Hug

За протокола: вчера направих ден 2 от новата PE Program на Карълайн - горна част, всичко в суперсерии, като съгласно философията на програмата първото упражнение изтощава, а второто - направо довършва нещастните мускули. Тази тренировка ми хареса много, вероятно защото упражненията в рамките на суперсериите бяха различни и всичко беше с тежести. Двете досега излезли тренировки за долна част от тази програма не ми допадат. Днес си избрах 30 мин. кръгова, много здрава тренировка за крака от единичните в CGX и допълних с новата 15-минутка за корем.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 15:39 от Vetrena

# 463
Благодаря Vetrena!
Избрах си Epic Endgame, че само нея не съм правила, но определено ще комбинирам с машини във фитнеса, където имам съмнения, че е рисковано за връзката.

# 464
Хей, момичета привет
Днес ден 23 от Iron - Glutes and Hamstrings Simple Smile
Лека по-лека я бутам програмата, която бих казала ми харесва доста.
Отначало ме дразниха 60 сек. интервал на работа, но сякаш им свикнах.
Ден 15 е страхотна тренировка само за рамо, ей така споделям Simple Smile

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ebelin-chetka-za-masazh-ot-bambu … 058172837425.html

.

.

Спокоен дъждовен ден от мен Flowers Fallen Leaf

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 12:45 от payla🤍

Общи условия

Активация на акаунт