Тренировки в домашни условия - 121

• 50 104
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Dez, Qaki, мен все още не ме дразни говоренето. Може би, защото по спомени в една от другите програми беше доста по-зле. 😂 Сега поне обяснява и дава някакви полезна информация. Почивките са дълги само първото завъртане на упражненията, когата когато обяснява, след това почти няма. Аз си записвам тежестите и може би затова не ги усещам като дълги. Продължавам, харесва ми програмата.

Вчера ходихме с една приятелка да караме колелета из чукарите, много приятно и ободряващо. Сега обмислям покупката на ново планинско колело 🤗

# 586
И мен не ме дразни кой знае колко, въпреки че в Шон 20 е доста изтрещял, малко като от реклама на екстази е. Днес например наричаше Скоти '"яка гира", тресеше дупе пред камерата и танцуваше като Пола Абдул. Всичко това - в рамките на 20 минути. Тези 20 минути и така са изпълнени с болка и страдание, та нямаше особено нужда да се старае излишно, но явно така му идва отвътре. Тренировката е legs burnout и се състои от 3 упражнения (отпад, клек и сумо клек) с безкрайно много повторения и пулсиране.

# 587
О, Звезди, хрърлих едно око на Шон 20 и там наистина е доста по-зле.

Дотук в Dig Deeper бих казала, че кардиото е единствената тренировка, която не ми допада. Днес нямах никакъв ентусиазъм да стана сутринта, реших да работя от вкъщи и на обяд успях да направя тренировката смислено. Малко по-късно включих и една танцувална тренировка от Fit 711, защото имах 2000 крачки до 10000 за деня и не ми се излизаше навън. В събота отивам да си видя "новото" колело - ново за мен, иначе е втора употреба. Дано няма изненади и да го купя. Рапорт даден Blush

# 588
Все пак си борила негативната енергия с тренировка... Аз отидох да се разходя на обяд в любимото си гробище, но лесс! За придобиване на перспектива...

А тази кака си разхождаше... папагала!

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 22:40 от Agent Provocateur

# 589
Наритах се и се върнах в играта. От неделя всяка вечер по минимум час. Едната вечер силово, въртях, суках и пак Каролината. Другата вечер йога или пилатес. Покрай заниманията в зала, заобичах тези бавни дихателни разтягания както аз им казвам. И о, чудо...понеделник един час йога практика без да се чудя с какво да се разсея или как да си намеря оправдание да я прекъсна. От както тренирам спорадично, имунитета ми е в пълна липса, за настроение и тонус, и дума не може да става. И ето, четири дни по-късно, сън повече от прекрасен, килограми лееееко надолу, апетит овладян...но най-важното - животът отново придоби цвят. Довечера съм на пилатес, намерих си една девойка 50+ е май, много позитвна и зареждаща  Simple Smile https://www.youtube.com/watch?v=SAuSv8ItAgU
Хубав и успешен ден момичета!

# 590
  • Стара Загора
Почти завърших МФБА .Остана ми последия рикавъри .Мисля си да продължа с експесната програма на Хедър - 30 мин.Досега съм прравила отдейни нейни тренирровки.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOodBLHJ821c5dmt1plrJyEi
Снощи направих първата тренировка.Общо взето се работи едно временно за горна и долна част.Доста се запъхтях на първия кръг.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 11:00 от maksimka

# 591
GVH, благодаря за споделеното!

От мен днес - 2 HIIT тренировки от Job1 - общо 40 минути, да не помислите, че съм претренирала. Утре - йога и някакво ненапрягащо  кардио от сорта на Т25 Алфа. Ако се събудя навреме, може да направя зуум с Витас 😍❤️

# 592
Добро утро момичета в студената неделна сутрин. Мирише си на зима вече Simple Smile Аз си продължавам с моите си вариации. След малко пилатес с една друга ютубърка, ако на някой му хареса, пускам и нейна тренировка https://www.youtube.com/watch?v=eWMw5KmTjbk
Килограмите си вървят надолу бавно, но усещането за разхлабването в талията е чудесно, 2см от шкембето ги няма Simple Smile Продължавам си с алкохолната диета, храната уж я държа в норма, ама пак ме избива на сладко. Днес ще е вече протеин и салата, а за утре мисля да е Каролина с тежести.
Да ви е хубава неделята, аз отивам да си наместя чакрите Simple Smile

# 593
Благодаря за пилатеса.Така се случи ,че последните седмици нямам планирани и структурирани тренировки ,даже са доста редки...
Последните дни правих  мобилност ,Iron ден 1 -крака и вчера дълъг преход ,след който съм смазана ...слизането беше тотална разбивачка за колената ми...ще ближа рани поне два дена ...😅

# 594
Отчитам се със Седмица 2, 3х авторски тренировки с базови упраженения, 1 долна и 2х горна част.
Разболях се, и ще се влача сигурно още една седмица.
Килограмите са нагоре, бях рожденичка и наблегнах на тортата, но вече нямам поводи и от днес броя всичко отново.

# 595
  • 1st floor
Аз днес завърших Iron - в последната тренировка много корем, много нещо. Иначе в програмата липсва, както бяхте писали по-напред. Усетих напрежение в кръста и веднага почнах да модифицирам и да заменям упражненията, че и без това нещо куцам с левия крак, не е нужно и проблем с кръста да си докарам.
Иначе програмата ми хареса. Аз обичам силовите упражнения. Храната последния месец тотално омазах, но от няколко дни спрях захарта и лека полека гладът за сладко нон стоп изчезва. Мисля пак да я завъртя, но вече по-смело с по-големи тежести, пък да видим теорията, която разисквахте по-напред, при мен как ще е. Или ще стана двойна по размер, или фиданка. Но предполагам, че първото! Grin  Лесно трупам мускулна маса.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 08:22 от НеПоКоРнА

# 596
Вчера два часа колело по горски баири ,сауна и щедро магнезий -за мазане и пиене -разцепих тоя уикенд 😅
И аз започнах отново Iron с ниски тежести заради травмите ,днес тренировка 2 -горна част.
П.Д. Ден-ден Дез! ❤️

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 10:35 от No_frame bitch

# 597
  • Там където
ЧРД, Дез! Аз изкарах една седмица от Шоновия Dig Deeper и го зарязвам..ами не е моето! От вчера съм фул екстри- хем болна, хем с цикъл. Мисля 2-3 дни да почина, защото събота и неделя освен Шон и здрав аграрен фитнес ударих- майка ми ме накара като австрийски градинар да почистя цялата зеленчукова градина и преден двор от над 1 декар цветна градина.... Имам мускулна треска навсякъде Simple Smile Както го хвалите този Iron  ще взема и аз да го почна да видим. Ако няма кардио съм ОК да я направя. Храната ми е тотал щета откъм въгкехидрати Sad Кога ще вляза в ритъм идея нямам. Ако продължавам така ще си стана 100кг лелка от раз. Имам потенциал Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 598
  • 1st floor
Дез! Честита да си, сега видях! Всичко, каквото си наумиш, да ти се сбъдва!
Аз откакто застудя сутрин, се нахвърлих на скадко, въглехидратно и висококалорично! И не по малко! Качих два кг за нула време на д-то, но сега съм се амбицирала да ги разкарам!

# 599
Продължавам с пилатеса. Тази сутрин за събуждане едни час клас с леки тежести от 1.5кг. от тези за глезените, другите вече са ми тройки и щяха да са ми тежки. Добре ми се отрази, като масаж за гърба. Съботно и аз бях с аграрен фитнес, права лопата и гребло. Та вчера почивиах и ядох... Още държа фронта с калориите, но и алкохол няма та и апетита не е голям.
Довечера мисля една кратка йога след 8 часовото седене на стола днес.
Честита да си Дез, всичко лошо зад гърба ти да остане, здраве и късмет ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт