Тренировки в домашни условия - 121

• 50 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ани, въглехидратите винаги задържат вода, интензивна тренировка празни депата т.е. елиминиране/минимизиране на въглехидратите и трениране води до изпразване на депата! Утре ще имам време да поровя, защото и днес ще е много напрегнато.

Почни оттук:
https://www.belchohristov.com/glikogen/
https://fitbg.net/blog/fat-loss/mobilizirane-na-mastni-depa

И това също:

Скрит текст:
Transform your body in 6 days with this guide!

Counting down the days:
7 Days Out:
Training: Your last leg workout before depleting. Train with big compound movements and keep the pace up.
Meals: eat as normal

6 Days Out:
Training:
40 minutes of easy steady state am cardio
Back day (in video). 4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Go until it burns…and then do 2 more reps
Meals: Increase protein slightly, increase leafy green veggies, drop carbs to 30g or below (ideally before or after training), increase your salt, drink plenty of water!

5 Days Out:
Training:
30 minutes of easy steady state am cardio
Chest day!  4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Go until it burns…and then do 2 more reps. Start with free weights and compound movements.
Meals: This is day 2 of depletion.  High protein, 30g of carbs or less, leafy greens, salt your food, and drink plenty of water!

4 Days Out:
Training:
20 minutes of easy steady state am cardio
Shoulder day!  4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Do each set until it burns, and then do 2 more reps. Your strength will be getting pretty low – aim for 40% of the weights you’d normally lift. Start with free weights and compound movements.
Meals: This is day 3 of depletion.  High protein, 30g of carbs or less, leafy greens, salt your food, and drink plenty of water!

3 Days Out:
Training:
Arm day!  4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Do each set until it burns, and then do 2 more reps. Your strength will be low – aim for 40% of the weights you’d normally lift. Start with free weights and compound movements.
Meals: This is the last day of depletion.  The meals remain the same. High protein, 30g of carbs or less, leafy greens, salt your food, and drink plenty of water!

2 Days Out:
Training: no lifting or cardio
Meals: Lower your protein slightly and eat 1.5x your body weight in grams of carbs. For example, if you weigh 150lbs, eat (150x1.5) 225 grams of carbs. Distribute them over the day, and always combine them with protein. Opt for white rice or sweet potatoes, as they’re easy to digest. Keep fats low.
 Cut out all sodium
 Drink plenty of water

1 Day Out:
Meals: Lower your protein slightly and eat 1.5x your body weight in grams of carbs. Distribute them over the day, and always combine them with protein. Opt for white rice or sweet potatoes, as they’re easy to digest. Keep fats low.
 Cut out all sodium
 Drink plenty of water

The Big Day:
BOOM! Your big day! Eat small meals and continue drinking water… don’t forget the spray tan, and don’t forget to take pictures! Wink

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 16:34 от Agent Provocateur

# 571
  • 1st floor
Искрица, в същото положение съм и аз! Бях с ковид миналата седмица. От понеделник съм на работа, от вторник започнах тренировките у нас и танците. Правя каквото мога, много бързо се уморявам и аз. Ходих и на танци, там без абсолютно желание. За плуване още не мога да събера сили и да отида.

# 572
  • Бургас/Пз
Благодаря Агентче! Гуш и всичко да минава ❤️

# 573
Дано, че тази есен всичко е нагоре с краката! И тренировките и те Sad

Да не пропуснеш това...
Скрит текст:
Transform your body in 6 days with this guide!

Counting down the days:
7 Days Out:
Training: Your last leg workout before depleting. Train with big compound movements and keep the pace up.
Meals: eat as normal

6 Days Out:
Training:
40 minutes of easy steady state am cardio
Back day (in video). 4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Go until it burns…and then do 2 more reps
Meals: Increase protein slightly, increase leafy green veggies, drop carbs to 30g or below (ideally before or after training), increase your salt, drink plenty of water!

5 Days Out:
Training:
30 minutes of easy steady state am cardio
Chest day!  4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Go until it burns…and then do 2 more reps. Start with free weights and compound movements.
Meals: This is day 2 of depletion.  High protein, 30g of carbs or less, leafy greens, salt your food, and drink plenty of water!

4 Days Out:
Training:
Shoulder day!  4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Do each set until it burns, and then do 2 more reps. Your strength will be getting pretty low – aim for 40% of the weights you’d normally lift. Start with free weights and compound movements.
Meals: This is day 3 of depletion.  High protein, 30g of carbs or less, leafy greens, salt your food, and drink plenty of water!

3 Days Out:
Training:
Arm day!  4 compound sets total. 12-20 reps. 30-45 seconds in between compound sets. Do each set until it burns, and then do 2 more reps. Your strength will be low – aim for 40% of the weights you’d normally lift. Start with free weights and compound movements.
Meals: This is the last day of depletion.  The meals remain the same. High protein, 30g of carbs or less, leafy greens, salt your food, and drink plenty of water!

2 Days Out:
Meals: Lower your protein slightly and eat 1.5x your body weight in grams of carbs. For example, if you weigh 150lbs, eat (150x1.5) 225 grams of carbs. Distribute them over the day, and always combine them with protein. Opt for white rice or sweet potatoes, as they’re easy to digest. Keep fats low.
 Cut out all sodium
 Drink plenty of water

1 Day Out:
Meals: Lower your protein slightly and eat 1.5x your body weight in grams of carbs. Distribute them over the day, and always combine them with protein. Opt for white rice or sweet potatoes, as they’re easy to digest. Keep fats low.
 Cut out all sodium
 Drink plenty of water

The Big Day:
BOOM! Your big day! Eat small meals and continue drinking water… don’t forget the spray tan, and don’t forget to take pictures! Wink

# 574
  • Бургас/Пз
Прочетох го с интерес и Белчо Христов и Страхил също. Понякога като ме хване инерцията и много неща ги забравям, а всъщност просто спирам да ги прилагам Simple Smile Точно една седмица имам да пробвам. Само не знам как ще се справя с 30г въглехидрати на ден. Вижда ми се направо невъзможно, че и да тренирам в същото време. 🤔 Ще споделя другата седмица Simple Smile

# 575
Ани, все пак това е режим преди излизане на сцена Simple Smile Ти си прецени дали искаш да си толкова стриктна Hug

A ние с братчеда пием кафе, кашлям(е) и муам(е) Линдор - на диета от утре! Честит ни Хелоуин! При мен ще удари 25С и въпреки, че се влача като бито и болно куче нищо не може да ми развали кефа!

# 576
Agent, Непо, Искрица, бързо оздравяване!

Агент, великолепни снимки!

Честит ни Хелоуин! Аз имам едно болно дете вкъщи, другото отива на парти с приятели, така че трябва да стоя да раздавам бонбони ...

Дез, как върви програмата? Аз вчера бях изтощена, не тренирах сутринта и следобед реших да направя кардиото, което е за събота. Днес направих третата тренировка, която беше за вчера. Добре направих, че вчера не се насилих с нея, защото нямаше да мога да дам всичко от себе си.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 16:32 от Анонимен

# 577
  • Бургас/Пз
Агент, права си... мен сцена не ме чака, но се подготвям за сериозни няколко дни хапване и пийване, без много движение и искам малко да се подготвя преди него Simple Smile
Просто отдавна не съм прибягвала до подобни мерки и направо бях изключила  какво точно се правеше в ситуацията. Признавам си, че под 60-70 г въглехидрат не съм била никога, но и те вършат работа при мен Simple Smile
Днес трета тренировка за седмицата. С КГ от старите програми в ютуб. Глутеус и корем ще е . Тъкмо ми мина МТ от тренировката в неделя. Бях на кросфит и три дни едва ходех. Тренирах, но трудно 🤣

# 578
  • Там където
О, Агент! Страхотно е..... Ние пък с ММ имаме годишнина на Хелоуин, макар и без документ за брак. Тогава се срещнахме за 1 път. Както той се шегува- намерих си истинска вещица Simple Smile То по режим отдавна не се движа, ама може и да се върна back on track някой ден Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Всички болни да оздравяват и по-добре лакомство отколкото пакост!!!!

П.С. Все пак нещо по темата- вчера хвърлих едно око на новата програма на Шон Dig Deper, макар да не съм му фен. Може да я почна утре, защото известно време няма да ходя на груповите по пъмп. Може и без лежанка според мен- стол, дълга табуретка, топка ще ми свършат работа. Имах си лежанка, но не я ползвах, пречеше ми и съвсем забравих къде я напъхах Sad

# 579
Ден 5 на Dig Deeper. Qaki, до тук имаше само едно упражнение (chest press @45 degrees), за което мисля че incline bench е много по-добър вариант. Макар и да може да се замени с топка, мен би ме било страх да вдигам високи тежести на топка.  С bench  е с една идея по-удобно, но разбира се че може и без. 

Обмислям какво мини предизвикателство да направя през ноември - кратко бягане, йога или Rowvember 😊 Rowvember на Dark Horse може да ми дойде множко като допълнение към програмата...

Честит ни Ден на Будителите!

# 580
Макар и да може да се замени с топка, мен би ме било страх да вдигам високи тежести на топка.

Много пъти съм виждала всевъзможни упражнения с тежести на топка - хип тръст, преси за гърди, български клек и тн. Суперрискована авантюра ми се струва. За хубаво вдигане на тежести трябва стабилност, всичко друго ми е в графата “ефектно, но със съмнителна ефективност”.

Днес правих ден 34 от PE Program на Карълайн. Чудесна тренировка за рамене, трицепс и малко гърди, за разлика от ден 33 - крака с акцент предно бедро - която спечели личния ми приз за най-безидейна и скучна тренировка на Карълайн евър. Като цяло тази програма не е от големите попадения на любимата ми треньорка. Дните за горна част варират от добри до много силни, но тези за долна са меко казано средна работа. То е ясно, че при над 500 тренировки в YouTube и още толкова в приложението няма как всичко да е топ.
Ще избутам програмата, но след нея с огромна радост ще повторя любимата ми Intent.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:14 от Vetrena

# 581
Аз обикновено превъртам малко тренировката, преди да я направя. Ако не ми харесва, променям или направо заменям.
Пробвах силовите от 3-day split. Не са лоши. Само в тренировката за долна част има малко неприятни упражнения,които обаче не са чак толкова много, могат да се заменят. Силовите са четири: push/pull и долна/горна част. Не съм правила чистото кардио (основно подскоци) и най-вероятно ще пропусна тренировката с комплексни упражнения с леки тежести. Нямам нищо против да имам кардио и тежести в една тренировка, но предпочитам да ги редувам вместо да увеличавам пулса с комплексни упражнения. Единствен минус на силовите е, че са малко дълги, но подлежат на съкращаване (в две може да се махне блокът за корем, а в долна част също могат да се съкратят 1-2 блока при недостиг на време). А, и при краката почти няма външно/вътрешно бедро.
Допълвам с тренировки от 10 rounds и 4wfe.

# 582
Sprinkles, само 2 тренировки имам дотук с Шон (много мели този човек, няма млъкване, почивките са излишно големи).
Вчера направих моята лична любима тренировка за рамо на абсолютна тишина, родих се.
Седмицата ми досега:
Пон. - 9км навън
Вт. - Dig Deeper Lower Body
Ср. -почивен (заради задачи безкрай)
Чт- Dig Deeper Total Body
П- рамо, класика с базови упр. и 1мин. пауза между сериите
Събота- 12км
Утре задължително Lower Body, во не знам дали мое  или с Шон. Ще видя.
Имам мераци за двойна трениравка, но не знам дали ще сколасам с това ранно мръкване.
Дала съм си 3 месеца да се трансформирам, че ще ставам на 50г догодина, и искам само да поддържам тегло. Писна ми да отмазнявам.
3 месеца ще броя вгх и макроси, дано вляза в релси навреме.
За щастие мускулите са на място, дори се виждат с просто око.

# 583
  • Там където
Dez, радвам се, че сподели твоето мнение за Шон. Снощи направих пурвата тернировка от Dig Deeper и този ми ти Шон ми скъса нервите. Не спря да мели, да си показва мускулите и татусите като батка във кварталнич фитнес и почивките ги ползвах за упражнения за корем Simple Smile Иначе добре структурирана тренировка, няма спор

# 584
Qaki, понякога не ми пречи да ми приказват, особено ако е вечер и заспивам от умора, А Шон е в състояние да ме събуди. В Dig Deeper обаче прекалява.
Днес съм готова със собствена тренировка за долна част с малки тежести, но ме смля. Извън форма всякаква съм, дано до декември вляза в ритъм.
Ще ида да потичам, да ми мине кривото настроение.
Направих страхотни бананови мъфини с овес и брашно от лимец. Закуска 1 мъфин и 2 варени яйца.

Общи условия

Активация на акаунт