Тренировки в домашни условия - 121

• 50 072
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Не знам дали сте го споменавали вече, но аз съм много доволна от приложението better me, като сега годишния абонамент е 60 лв. Включва различни тренировки, вкл и пилатес, танци, йога, тренировки с ходене, за бременни, след раждане.. хранителни режими.. абе.. всичко 😃 та ако някой иска да го пробва, аз няколко пъти с него се стягах и то ефективно. Тренировките са кратки, винаги започваш със загряване и завършваш с разтягане, постепенно се увеличават сериите и бройките, така че много рядко съм имала мускулна треска.

Другото ефективно ми беше на Хриси Парова в акценти имаше за тънка талия, HP challenge, ама там са убийствени - две упражнения по 50- 100-150 повторения. Ако някой може да ги издържи😃

# 631
Iron -трицепс ,бицепс и корем + 30 мин кардио ,но не в една тренировка .

# 632
Миналата ми седмица беше много слаба, но поне оздравях.
Понеделник- Т25 абс със Шон
Вторник- Рамо + бицепс моята си
Сряда, четвъртък, петък много работа, много нещо (интензивен курс, кой ме би по главата да го взема и аз не знам, но свърши Sweat Smile )
Събота и неделя кардио навън.

Изчистих плюса от рождения ден, 11 дни ми трябваха, така че сначале.
Седмица 1 Продължавам с Epic Heat, където спрях през септември.
Понеделник - кардио навън
Днес:

Страхотна Каролина, както винаги!

До края на януари няма да ям нищо което не мога да преброя.
Храната вчера:
Kal. 1245 П 59 Вгх 171 М41. 2 ябълки пред ТВто ме поизвадиха от строя, но избрах по-малкото зло, отколкото други диващини.
За мой шок за първи път в Лидъл нямаше яйца! Народът се е побъркал, дори не е декември. Голямото печене на сладки традиционно започва първия уикенд на декември. С яйца щях да донаваксам протеина вместо въглехидрата, но съм без пукнато яйце в къщи, което никога не е било.
Днес ще има мнооого пилешко, да видим как ще монтирам менюто.

# 633
Хммм, да, дори намен ми прави впечатление, че Деня на благодарността дори не е минал, но около мен има къщи окичени с КОЛЕДНА украса!?! ВТФ!?! Дори българските момичета са вече на Коледна тематика и забравиха да коментират жлъчнo американския консумеризъм Wink

Излязох вече и аз от Ковидната кома. Използвах я за да се запозная подробно с кака ни Stacy Sims, Ветрена Hug и да установя, че това, което аз наричам "дълго монотонно кардио" и ползвам за възстановяване, за компенсация на голямото седене и шофиране и немаловажно за мен - стрес мениджмънт, тя нарича "рикавъри" и "soul food" и полва за възстановяване и абсолютно настоява да присъства в разбивката на тренировките, дори да не сме нито млади, нито атлети.
"The combination of the two is really really important for the metabolic health and body composition"

"As we get older we need more recovery"

Освен интервюто и с Хуберман, което слушах 2,5 пъти има много други в много по-кратка и синтезирана форма!
https://www.youtube.com/results?search_query=stacy+sims+phd

Дез - аз купувам кутии с яйчени белтъци (не заместител на яйчен белтък, а истински), защото ми е жал да изхвърлям жълтъци, когато се налага да вдигна протеина!

MyFitnessPal e изнаглял ужасно - искат 80USD/год за премиум!?!?

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 20:17 от Agent Provocateur

# 634
MyFitnessApp e изнаглял ужасно - искат 80USD/год за премиум!?!?

Хммм, доста ме учуди с тази цена.
Аз април платих около 30 евро, ако не ме лъже паметта.

За да не е спам- след тренировка вчера с Маша Блинова за стойка и осанка, днес съм с ужасна МТ на задно бедро, ужасна! Като слизам от колата съм за скрита камера направо. ☺

От неделя сме с коледна украса вкъщи, чакаме от тази нощ до събота да ни затрупа сняг.

# 635
As of 2024, MyFitnessPal Premium costs $19.99 per month or $79.99 per year in the United States:
Monthly: The monthly plan costs $19.99 per month and includes the same benefits as the annual plan.
Annual: The annual plan costs $79.99 per year and offers a 67% savings over the monthly plan.

# 636
Отличничка съм днес, чак да не повярва човек!
Успях да направя И монотонно кардио навън в страшен вятър, да видим как ще е утре.

И завърших деня с Калории 938 (бууу!) П 92 Вгх 63 М 36. Не бях никак гладна, броя ниските калории като изключение, и няма да ям насила.

Белтъци в кутия не съм виждала при нас, честно казано, но може и да ги държат другаде. Ще питам в магазина.

# 637
Ако не намериш течни белтъци при вас, потърси на прах.
My Protein имат такива, 100% Egg White Powder. Според описанието в сайта не съдържат друго, освен белтъци. Не съм ги пробвала, понеже ми е по-лесно с течните.

# 638
За вчера -дежурният ми полегнал пилатес за моментите в които адски ме мързи,но искам да не съм капо ,а времето е напреднало и съм на втора чаша водка 😅 +разтягане със Сиднито-seating stretch ,но съпрайз...20 Мин.
Днес първи ден цикъл и даже не отидох на мобилност ,което се случва за първи път от една година ,но ми е зле😔
 П.С. Забравих да се похваля тук,че съм с нов смарт -Garmin Venu 3s- още се опознаваме 😅

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 09:28 от No_frame bitch

# 639
Днес само монотонно кардио с нисък пулс навън.
Изтощена съм. Имам 5 поредни дни с кардио, а не съм във форма. След голяма пауза по-плавно трябва.
Утре йога и Каролин.
Сериозна ще наблегна на йогата. Ужасно ми липсва.
Храната добре.
Калории 1450, П 136, В 106, М 52

# 640
Аз съм на Х боди в петък, после си чакам мултиспорт картата и започвам да се пускам към някое релаксиращо/ тонизиращо спортче.
Като цяло трябва да внимавам какво правя след Х, че да не прекаля.
Калории не смятам, днес изядох един банан, една кутия с грозде, боровинки, малини и къпини, за закуска, един пакет солети междинна, една принцеса за обяд, бейби царевички като се прибрах и за вечеря печена сьомга с гуакамоле, табуле и едно кИфте печено. И чийзкейк.

# 641
Какво е X body?

# 642
Седмица 4, ден 2 (Legs) Dig Deeper. Довечера съм на танци.

Реших и аз да си водя записки на калории и протеин всеки ден. Какви са предимствата на платената версия на MyFitnessPal? това е вероятно един от малкото апп-ове, за които никога не съм плащала абонамент Simple Smile

И на мен ми липсва йогата и трябва да избера програма, която да следвам. Ще трябва да е нещо по 20 минути на ден ако искам всеки ден да го правя... Времето ми е кът, както при повечето от нас ...

# 643
Х боди са тренировки, които се правят със специална екипировка и ти пускат леки импулси, които карат мускула да се развива по-бързо и ефективно. Като домашните тренировки са, не са нещо сложно. Имаш инструктор до теб и той контролира какво се случва и те наблюдава. Разликата между фитнеса и това е, че трябват много по-малко на брой тренировки и са кратки 20-25 мин.

48 ч след такава тренировка не трябва да правиш нищо интензивно и натоварващо, така че обмислям у дома да си ползвам better me с някоя програма за танци, йога или пилатес. Така и така платих абонамента за година.

# 644
Днес пак с Маша се отчитам- ръце и рамене.

Какви са предимствата на платената версия на MyFitnessPal? това е вероятно един от малкото апп-ове, за които никога не съм плащала абонамент Simple Smile

Аз плащам най- вече заради баркод скенера. Махнаха го от безплатната версия преди около две години. Мисля, че и проследяването на макросите бяха пипали.
Не зная към момента, обаче какво включва безплатната версия като опции, не изключвам и да са върнати някои от ключовите такива?
Ако са след изтичането на абонамента не попадна на промо оферта в рамките на до 40 евро на година, ще ме загубят като клиент.

С белтъците в кутия така и не свикнах. Или са ми с вкус на картон , или горчат. Чак толкова не мога да се прежаля. 😇

ПП: Сега погледнах- MFP за Бг е 87 лв на година, редовна цена.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 00:39 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт