Тренировки в домашни условия - 121

• 50 068
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
ТиЛи, не знам къде го гледаш, на мен ми излиза 20.99лв на месец или 104.99лв за година за премиум. Но пък мога да сканирам продукти с безплатната версия.

# 646
Това виждам аз.

Но пък мога да сканирам продукти с безплатната версия.

Аз пробвах от друг мой акаунт, който имам и не ми излиза нито тази опция, нито проследяване на макроси.
ХодИ ги разбери! 👹

# 647
  • Бургас
Явно имат индивидуален подход Grinning

# 648
Аз също мога да сканирам продукти с безплатната версия.

# 649
На андроид може с безплатната, на айфон не

# 650
  • 1st floor
При мен работи и на айфон.
Аз стигнах до ден 5 от Iron с по-големи тежести. Първите два дена имах адска МТ, вече не чак толкова. Иначе пак изкарах някакъв вирус след Ковид и не тренирах три дена.
Боли ме нещо в сгъвката отзад на левия крак. Може би някакво сухожилие. Чаках да мине дев седмици, но продължава. Най-много ме боли по време на танците и след тях. Без да правя кой знае какво, даже пропускам някои хора с повече подскоци. Почнах да мажа репарил и още нещо, дано мине по-бързо. Боли и на преходи, когато кракът затъне в снега на контрашпиц.

# 651
  • Там където
Аз ходя на Х-боди тренировки, но не много редовно. Може да си ги редуваш със силови или друг тип натоварване, но не е нужно да чакаш 48 ч. Просто да не е в същия ден, макар аз лично да съм тренирала в същия ден Simple Smile Тренировките не са натоварващи, а допълнителният ефект е от електронния импулс и съкращение на мускулите

# 652
Аз ходя на Х-боди тренировки, но не много редовно. Може да си ги редуваш със силови или друг тип натоварване, но не е нужно да чакаш 48 ч. Просто да не е в същия ден, макар аз лично да съм тренирала в същия ден Simple Smile Тренировките не са натоварващи, а допълнителният ефект е от електронния импулс и съкращение на мускулите
А къде ходиш ти? Аз в Х боди парадайс. Инструктора е много готин, много добре обяснява и ми е спокойно. Точно за това се чудя, понеже пък на 500 м от работа имам друго студио но е х боди и пилатес, дали и там ще ми вдъхнат такова спокойствие😃

# 653
  • Там където
Азара, писах ти на лично да не спамим темата. Нищо страшно няма в тези тренировки, а и не очаквай уау ефект без режим и други тренировки. Ако никога не си тренирала избери инструктор, който ще те води добре в правилно избиране на упражненията. За мен те са допълнение към другите ми тренировки и направо са си малко от келешлък Simple Smile

# 654
Аз не можех да сканирам продуктите със безплатната версия тук в САЩ, нито да си виждам макросите.

# 655
Аз ползвам cronometer.com и съм доволна. На вас не ви ли харесва?

След 1 час йога се чувствам преродена! Да взема да направя още един....Днес ми отпаднаха доста неща, и ще се възползвам.

# 656
Аз не можех да сканирам продуктите със безплатната версия тук в САЩ, нито да си виждам макросите.

Странно, аз си ги виждам с безплатната ...

За сканиране не съм пробвала, но храните, които ям ги има въведени в платформата. Добавянето на рецепти от интернет също е супер лесно ... Аз просто забравям да въвеждам храната.

# 657
Здравейте!

Аз въвеждам храната в MyFitnessPal и ми работят опциите за сканиране и изчисляване на макроси в свободната версия.

Относно тренировките няма нищо ново - работя все още по PE, като днес беше ред на ден 37 за глутеуси и задно бедро. Лично за мен по-тежка беше първата част от програмата, т.е. pre-exhaust.

Току що си поръчах тези боси обувки:
Тренирам боса и през зимата ми замръзват краката, а това води до проблеми с кръста. Надявам се да са ми удобни.

Поздрави и хубава вечер!

# 658
Привет, момичета Blush
Днес приключих PE Program на Карълайн и пак нещо се разчувствах Joy
Щерките често ме закачат, че обичам да слагам тикчета на постигнатите цели. Ами такава съм си. Козирог, цели ми трябват Grinning Успях да я приключа преди бизнес пътуването ми в Словения от утре до събота.
Тромаво ми вървеше програмата в началото, имах някаква вътрешна съпротива към формАта, но в един момент приех предизвикателството и играта стана мнооого интересна. Със сигурност това беше най-голямото предизвикателство по отношение на издръжливост във физически и ментален смисъл. Доволна съм, мисля, че резултатите като растеж на мускулна маса са много добри.
Плановете занапред са да направя и минисерията с пудовки, след което отново започвам INTENT - любимата ми програма. Тя дава много повече възможности за нагласяне спрямо целите ми занапред - работа за сила с малко повторения и големи тежести.
Коледната програма мисля да пропусна или от време на време да добавям по някоя тренировка към основните от INTENT.

# 659
Привет и от мен Simple Smile Продължавам с пилатес с леки тежести и ластици, минимум час три-четири пъти седмично. Кратки йога практики също ми се отразяват чудесно особено вечер след работа. Нещо не мога да се върна към тренировките с по-големи тежести, а така да ги обичам. Опитвам се да върна и ранното ставане със сутришните тренировки. Много по-добре се чувствам заредена още преди закуска. Ще видим до къде ще я докарам. Дисциплината е налице, което ми е по-важно. Чакам и цикъл...да видим кога ще е. ЕГН-то е като парен локомотив, ама да сме живи и здрави.
Успешен спор(т)ен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт