Тренировки в домашни условия - 121

• 52 279
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Нямам гири от 2кг (колкото ми е ограничението), но днес се сетих, че ръкохватките на разглобяемите дъмбели са по толкова, и направих това https://www.youtube.com/watch?v=R01IVR_Eaa8&t=1133s. След второто упражнение взех 3кг, с 2-ките ми се виждаше чиста загуба на време. Горе долу добре се получи. Часовникът дава среден пулс 104, с максимум от 138. Усетих я най-вече в гърба.
На последък правя упражнения за тазовото дъно, но снощи се загледах и в тези за диастаза. Струва ми се, че дихателните упражнения са много подобни. Хареса ми как този младеж разяснява https://www.youtube.com/watch?v=orAYStknTcM&t=551s

# 301
Днес не знам дали ще вместя тренировка.

Да ви попитам момичета как се подсилва коремната стена.
Как да търся упражнения на англииски?

# 302
  • Някъде там
Скоро не съм се включвала в любимата ми тема.
Преди правих редовно тренировки в нас, но  заради много стрес и проблеми намалих тренировките.
Сега отново съм решила да започна с домашните тренировки, като мисля да си поръчам индивидуален план за такъв тип тренировки.
Колебая се на кой да се доверя.
Искам да ви попитам някой тренирал ли е и поръчвал ли си е индивидуален план? Останахте ли доволни и имаше ли резултати или е същото, като при готовите програми в YouTube?
MАз се колебая между две мацки,  тази ми е фаворит https://www.instagram.com/sofiya.naneva?igsh=eXRnbTVmN3UweDQz, а това е другата https://www.instagram.com/elzhana_bn?igsh=M3F1eDQwZWlsNTQy

# 303
Аз изкарах първата седмица със свободната програма на Хедър Робъртсън. Малко се озорих -уж лесно, но жеги, а и бая кардио, а аз го карам лежерно напоследък с пилатес и плуване. Всеки път бях плувнала в пот след тренировка. А и следобед ги правих, в най-големите жеги и без климатик.От утре поне ще включи тежести Simple Smile, но подскоците пак си ги има Simple Smile
Агентче , пропуснала съм, на теб къде са ти болките? Изгледах видеото, трябва си възстановяване,  да, ама доколко ми се получава...Поне се успокоих, че нямам износване на ставата Simple Smile

# 304
  • Бургас/Пз
След 11 дни почивка от утре продължавам с Каролинчето 🥰

# 305
Искрица, ако си мотивирана да спазваш индивидуален режим, си заслужава. Иначе е загуба на време и пари. Успех!

Вчера и днес - тренировка в зала. Утре - вероятно бягане или гребане.

Преди доста време обсъждахме целулит - някой има ли добри отзиви от мазила? Не очаквам някакви чудеса, но така или иначе използвам крем/лосион за тяло, не ми пречи да пробвам някакви антицелулитни.

# 306
  • Някъде там
Sprinkles, да мотивирана съм.
За мазила съм доволна от олиото на кокосолис, лично аз виждам подобрение на кожата и леко изглаждане. От години го използвам.

# 307
Здравейте момичета,  отчитам се днес с 30 минути със Сидни за горна част сутринта и следобед 25 минути спининг бак

# 308
Плуване и стреч за днес .

# 309
Агентче , пропуснала съм, на теб къде са ти болките? Изгледах видеото, трябва си възстановяване,  да, ама доколко ми се получава...Поне се успокоих, че нямам износване на ставата Simple Smile
Баш в тазобедрените стави, мило!
Почивах и възстановявах 55 дни и ми писна! Ще се гребе и ще се тренира!

Преди доста време обсъждахме целулит - някой има ли добри отзиви от мазила? Не очаквам някакви чудеса, но така или иначе използвам крем/лосион за тяло, не ми пречи да пробвам някакви антицелулитни.
Спринкълс, аз много обичам един италиански бранд Collistar. Отсама океана вече ги има и на Амазон, но последния път тази пролет успях с размах да си поръчам от UK без да разбера - оттук: https://www.allbeauty.com/brands/collistar.list?search=collistar Simple Smile Пристигнаха бързо, безпроблемно и на добра цена!

Нощният концентрат, крио гел, термо гела, лосиона за тяло, олиото за къпане, кремът - от години за тяло купувам само тях. Не са бюджетни, но огромните размери компенсират. И ми е много мерак да опитам скраба им, някак никога не стигнах до него!

Но ме загриза любопитството и след референции в един рускогорящ форум през май опитах и още един италиански бранд - ето този: https://guambeauty.com/
Термотерапиите му са за фенове на по-брутални усещания, но работят!

Отчет:
1/33 Гребане 6.669 км за първи ден на Олимпиадата
2/33 Гребане 5.608 км (Олимпийско предизвикателство на Concept 2)
3/33 Гребане 6.849 км (Олимпийско предизвикателство на Concept 2)

Фитнес цели до края на летния сезон:
1. да си завърша Олимпийското предизвикателство на Concept 2;
2. всеки Олимпийски ден да имам тренировка;
3. да продължа и да завърша Августовското предизвикателство на Concept 2 (total от 100 км за месеца, но може да се наложи да разменя седмиците, че някакъв къмпинг с колелата се очертава за Лейбър Дей)

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 21:55 от Agent Provocateur

# 310
Между другото забравих да кажа, че съм Дух

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 06:59 от Пролетна Буря

# 311
Като заспи днес детето ще правя ден 4 от Iron - цяло тяло и ако имам време ще добавя 10 мин корем с MadFit

За целулит ползвам тези неща в момента. Не знам дали има ефект, но ми е приятно да ги използвам

# 312
Здравейте, отчитам ден две от Енержди.  За първи път да й се изнервя на Сидни. Избрах да почна тренировките от календара й за бременни, горе долу от седмицата, в която е тя и сега аз. Но тази ми беше свръх натоварваща от към темпо и дразнещо пренавиване за енергия. Нямам енергия Joy имам корем и безкрайно желание да спя Joy с второто дете (а и с килограмите) коремът ми расте много повече, нейният почти ке се вижда, аз докато стана от пода или сляза от пода с гарацията на син кит, тя вече е на трето повторение от следващото упражнение. Но продължавам. Ако продължава да ме дразни ще прескоча енерджи и ще мина на следващото.

# 313
4/33 Гребане 7 км (Олимпийско предизвикателство на Concept 2)

И нещо много важно (и съвпадащо с моите опявания по въпроса Simple Smile )

Aкo не започне от зададения тайм стамп го превъртете до 1:07:27 и слушайте следващите 7 мин.

01:07:28 The Benefits Of Exercise
01:11:04 Link Between Exercise And Alzheimer's

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 19:28 от Agent Provocateur

# 314
Момичета аз за първи месец съм ежедневно редовна с тренировки - всеки ден Хедър 2.0 + кратък пилатес + 3 упражнения против целулит за 3 минути. За месец Юли съм направила 420 000 крачки и се чувствам супер заредена. Сега предстои цикъла, по време на който задължително не тренирам защото явно задържам течности и се подувам. Това се случва няколко дни преди цикъла и 3 дни по време на него. Интересно ми е има ли някой друг подобен симптом? Да ви питам от къде черепите идеи за храненето? Аз с моето минимално количество протеин и дълго фастване 15 часа май греша и трябва да поправя нещата. В момента съм в някакъв странен застой. Крайниците като ръце и крака изглеждам добре но в ханша и дупето съм станала като делва а гърдите изчезнаха 😅 и ще се радвам да ми дадете насоки от къде да следвам хранителен режим да видим дали това приемане на протеин ще промени визията.   Килограми не мисля че е нужно да свалям. 53кг- 165см
Поздрави и приятна вечер 🌸

Общи условия

Активация на акаунт