Тренировки в домашни условия - 121

• 50 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Plovdiv
А кофички по колко броя и колко серии ?

# 406
Моята ваканция свърши, и след моя си тренировка за крака, след която не можех да ходя 3 дни, реших да се кротна, и започнах Epic Endgame. Не съм я правила досега. Календарът ми харесва, подходящ е за новото ми ежедневие.
Сега остава и храната да бутна, и няма да имам грешка.
Днес Ден 2- горна част. Хареса ми.

# 407
  • Plovdiv
Още един въпрос -от сумо клек с тежест около 5кг и над 5 ,развиват ли се големи рамена?Упражнението развива ли и рамненете или върху бедрата е усилието?

# 408

Колко броя лицеви опори показват за нас жените ,че сме в добра физическа форма?
Искам да си проверя къде съм в момента Joy
Дефинирайте "добра" и добавете годините си.

# 409
Още един въпрос -от сумо клек с тежест около 5кг и над 5 ,развиват ли се големи рамена?Упражнението развива ли и рамненете или върху бедрата е усилието?
Не!
30 мин пилатес

# 410
  • Plovdiv

Дефинирайте "добра" и добавете годините си.

е толкова ли е сложно?
Лоша форма,добра форма,отлична физическа форма,най-просто ,годините какво значение имат
ясно е  че с лоша физическа форма и една лицева не могат,със среднапоне няколко трябва,с отлична физическа форма сигурно и 100 мога да направят,знам ли
Никой  спортистне не е във всеки един момнет във върхова форма,тя спада и се променя ,всички знаем
говорим за средно трениран човек със сравнително добра физ.форма

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:10 от Penelope77

# 411

Аз мога 1 брой да направя Satisfied
Слаба ми е горната част.
Упражнения като SHOULDER PRESS, ARNOLD PRESS мога само с 3 кг гири да изпълнявам.
Ако по това трябва да определя физическата си форма съм зела-дала GrinGrinGrin

Да не е спам точно приключих ден 12 Iron - гърди и трицепс

# 412
  • Plovdiv

Аз мога 1 брой да направя Satisfied
Слаба ми е горната част.
Упражнения като SHOULDER PRESS, ARNOLD PRESS мога само с 3 кг гири да изпълнявам.
Ако по това трябва да определя физическата си форма съм зела-дала GrinGrinGrin

Да не е спам точно приключих ден 12 Iron - гърди и трицепс

може да си с дълги крака и бегачка на спринт 100м,знам ли Joy затова си слаба с гирите Wink
нали затова казвам,че всички сме различни,като физика,мускулатура,ген,дадености
ма много сложен въпрос зададох значи?никой не може да ми отговори?Joy
всички жени сме слаби в горната част,не сме щангистки повечето тук предполагам Joy

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 15:53 от Penelope77

# 413
е толкова ли е сложно?
Лоша форма,добра форма,отлична физическа форма,най-просто ,годините какво значение имат
ясно е  че с лоша физическа форма и една лицева не могат,със среднапоне няколко трябва,с отлична физическа форма сигурно и 100 мога да направят,знам ли
Ами не е толкова просто, колкото ви се струва!

"While push-ups are a limited measurement of your fitness, they do provide a good understanding of your upper-body muscular endurance."

https://www.topendsports.com/testing/tests/home-pushup.htm#google_vignette
https://www.livestrong.com/article/421691-the-average-push-ups-for-men-women/
https://strengthlevel.com/strength-standards/shoulder-press/lb

# 414
Защо ви интересува чуждото мнение толкова?
За Мен лично, 3×20 са ок, идеално 5×20, години 48.

# 415
Здравейте!

Penelope77, ще ти напиша моя конкретен случай с кофички и лицеви опори. Когато започнах с домашните тренировки преди 4 години не можех да направя нито една лицева опора, включително и от колене. В момента правя 10-12 стандартни с добра форма без почивка. За кофичките не си спомням началото, в момента 12-15 без прекъсване. И за двете упражнения за мен е определящо качеството на повторенията, а не количеството.

Миналата седмица правих кратката програма от приложението на Карълайн - 10*10 (German Vollume Training). Много ми хареса тази структура - всяка тренировка има 3 движения, 10 серии*10 повторения. За мен е нещо ново, успя да ме предизвика, имах мускулна треска след всяка една тренировка и мисля да я повторя в промеждутъка между две следващи програми.
Днес правих 20-минутна тренировка за глутеуси от Summer Edition и след това Hip Mobility от приложението. Допадна ми тази комбинация. Продължавам със седмичния календар, като изоставам с две седмици - вероятно с толкова по-късно спрямо началото ще започна да тренирам по новата програма.

Поздрави и успешна седмица!

# 416
  • Plovdiv
Леле,вие сте машини!Респект!
Аз правя около 10 лицеви, с не много добра техника и 3x15 кофички,без никакво усилие,сигурно мога и повече,незнам ,не съм опитвала,просто спирам.Много ли съм зле според вас?
Искам да си измеря силата в горната част.Затова зададох тези въпроси.Възможно ли е това?Но не зная как се определя?Има ли някакви критерии?
Ако са ми много тъпи въпросите ,съжалявам.
Наистина не съм ориентирана и въпросите са съвсем реални,не се шегувам.
Не очаквах ,че има толкова условности за да се отговори на този въпрос.

# 417
  • Бургас/Пз
На кое казвате кофички? На това ли??

Аз правя около 10 лицеви ..... Много ли съм зле според вас?
.......
Наистина не съм ориентирана и въпросите са съвсем реални,не се шегувам.
Не очаквах ,че има толкова условности за да се отговори на този въпрос.
Вижте линковете, които Ви пусна Агент и сама преценете колко и каква ви е формата. В тях има доста информация, която е достъпно и разбираемо написана.
Това е част от първия линк

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 21:43 от ani_d

# 418
Малко ми се струва нереално 10 лицеви да е average. Просто жените около мен не тренират въобще горна част и сигурно и 1 с правилна форма няма да успеят да направят.

# 419
  • Бургас/Пз
Малко ми се струва нереално 10 лицеви да е average. Просто жените около мен не тренират въобще горна част и сигурно и 1 с правилна форма няма да успеят да направят.
Говорим за трениращи

Общи условия

Активация на акаунт