Тренировки в домашни условия - 121

• 50 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде там
Приключих днес с Iron - тренировката беше за горна част и корем.

Много хубава програма, допадна ми доста.
Без кардио/хийт, нискоинтензивни тренировки.
Мога да отбележа, че издръжливостта ми се е подобрила. Краката ми са се пооформили, но сякаш и наедрели, а аз съм ниска следователно късокрака и ефекта не ми харесва. Ефект минимален има и върху дупето.
Обаче корема остава доста нетрениран. Да ще кажете, че той се натоварва докато тренираме останалите части, но при мен не е така. Това го осъзнах чак след ден 20 от програмата, когато имаше накрая корем и на другия ден имах мускулна треска.

Мисля октомври месец малко да разнообразя с други треньори от ютуб и ноември ще се завърна към Каролин и може би Епик Хийт.
И аз преди съм споделяла за по-обеми крачета след тренировъчна програма на Каролин. Това е и единствената причина да не правя нейните тренировки с тежести Simple Smile. Иначе пък се чувствам страхотно след тях, но явно не са моите.
В момента завършвам програмата на Рори за дупе и после мисля да правя перфектния и сплит за 1 месец Simple Smile

# 496
Iron-горна част .Продължавам с ниските тежести и май така ще си откарам ,получава се нещо средно между силова и пилатес ,не се претоварвам и нямам травми и болки .С по-големи тежест винаги ме е боляла главата и гърбът преди,образуват ми се мускулни възелчета и съм стигала до обезболяващи и мазила ,явно имам някакви дисбаланси и се активират при по-голямо натоварване  
После ще разходя лабрадора един час в гората

# 497
Колкото повече напредвам в PE Program на Карълайн, толкова повече ми харесва. Повишаването на работните интервали (всичко е суперсерии) съвсем естествено води до леко намаляване на тежестите, възможност за по-добро осмисляне на връзката мозък-мускул и укротяване на егото. Силно предизвикателно и добре приземяващо занимание Blush
Тази сутрин правих ден 16 - гръб и бицепс. Удивително е как с неголеми тежести може да се постигне пълно изцеждане на такава голяма мускулна група като гърба. За бицепсите да не говоря - огън и пламък!
След това направих 3 цикъла табата, комбиниращи различни скокове и упражнения за корем - само 15 минути, но пък буквално полетях.
Сега следват 5 дни почивка. Наскоро ММ имаше рожден ден и му подарих екскурзия до Белгия - и себе си за компания, разбира се Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 09:27 от Vetrena

# 498
Здравейте! Може ли тези, който тренирате с тежести да споделите от кои гири по 3 кг сте доволни и от къде сте ги купували? Благодаря предварително Blush

# 499
Здравейте! Може ли тези, който тренирате с тежести да споделите от кои гири по 3 кг сте доволни и от къде сте ги купували? Благодаря предварително Blush
Имам тези https://www.decathlon.bg/p/130442-147061-giri-2h3-kg-sivi.html?u … qEJwaAjrhEALw_wcB като цяло от където и да вземеш гледай покритието да е гумиран винил и да са без пясъчен пълнеж,само желязо  за собствен комфорт

# 500
Добро утро!

Аз действам по PE и съм много доволна от програмата. С всяка нова програма преоткривам колко интелигентност, професионализъм и умереност има в КГ. И сега намери начин да направи тренировките още по-предизвикателни, дори и със собствено тегло за долна част и по-малки тежести - за горна. Същевременно работните интервали в сериите са увеличени, а натоварването е значително. Към програмата има предложени кратки кардио тренировка и такава за корем, но аз до момента не съм ги правила.

Kathleeen, моите са тези: https://www.sportdepot.bg/product/orion_gira_vinil_orion_3_kg_1_ … arch.html?i=37203. Доволна съм - здрави и удобни. От този вид имам и 4-ки, и 5-ци. В момента тези са леко намалени: https://www.sportdepot.bg/product/orion_dambel_gumiran_hex_pro_3 … arch.html?i=34749. Също са хубави и от тях имам 6-ци, 8-ци, 9-ки,10-ки и една 20-ка, но тях ги използвам с ръкавици, защото на гола ръка ми правят мазоли.

Поздрави и успешен ден!

# 501
  • Перник
Имам тези https://www.decathlon.bg/p/130442-147061-giri-2h3-kg-sivi.html?u … qEJwaAjrhEALw_wcB като цяло от където и да вземеш гледай покритието да е гумиран винил и да са без пясъчен пълнеж,само желязо  за собствен комфорт

Аз имам 2 кг. от Декатлон и ги харесвам повече от 5-килограмовите https://www.sportdepot.bg/product/body_sculpture_komplekt_giri_2 … GSX0aAhWeEALw_wcB Вторите ми се струват твърде обемни, неустойчиви - ако не ги оставиш правилно, започват да се търкалят (тук вероятно и подът има значение Wink ) и в началото като че ли падаха някакви супер дребни песъчинки от тях.

Добутах до ден 14 от Епик II - бедра и корем. Малко ме беше страх от българските клекове, че преди около 2 месеца с тях си прецаках адуктора и не успях да бягам "Рила рън", но засега всичко е ОК Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 12:47 от SvetlaK

# 502
Вчера индивидуална мобилност и един час хайк с 🐶.Днес пилатес и хайк отново.

# 503
Бич, разкажи за тази индивидуална мобилност, плс!

# 504
Тренировките са индивидуални ,само аз съм ( всъщност ...вече не ,защото и  милото закарах,но това е някакво изключение от политиката на треньора)Всеки път правим различни упражнения ,като има някаква прогресия  във времето (аз направих една година вече) и той преценява от какво имам нужда .Работим за мобилност ( таз ,рамена ,гръб ),разтягане ,корекция на лека сколиоза и отваряне на рамената ,премахваме блокажи .Тренировката се състои от 4 ,макс 5 упражнения по няколко серии.
Никога не ги запомням от две седмици започнах да ги скицирам и записвам.
Нещо такова представляват като упражнения
https://www.instagram.com/vernongriffith4?igsh=MWlmamVjYmVrenoyZw==

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 07:20 от No_frame bitch

# 505
Честит ни петък!

Стигнах до средата на Iron. Добавям разходки в гората, бягане, йога и танци (според деня, времето и настроението). Килограмите са същите, но душевното спокойствие и съня значително по-добре.

Спор(т)ни почивни дни!

# 506
Ден 5 от Fuel, трябваше да съм поне на 8-ми, но доста тежък цикъл изкарах този месец. Нямам търпение за 6-ия утре!

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 15:35 от GVH

# 507
Аз днес изпълних първата седмица с 5 тренировки, които си бях подготвила. Добре беше, но за другата седмица ще ги подбера по-внимателно, че сега имаше доста работа за рамо, не че е лошо.
Утре почивка Simple Smile

# 508
Аз завърших МБФ, но трудно може да се каже, че съм я завършила, защото правих само силовите тренировки. Но пък те доста ми харесаха за моята ситуация, заради едностранното натоварване. Остават ми около 4 седмици до раждането и мисля да пробвам 4WFEB. Правя си отделно някакви стречове за таза почти всяка вечер, с идеята да помогнат за болките от разтягане.
Като цяло се чувствам чудесно като тренирам, макар и вече да трябва да почивам повечко след това.

# 509
Завършвам седмицата с едночасов хайк  и колело по баирите -това през уикенда .

Общи условия

Активация на акаунт