Тренировки в домашни условия - 121

• 50 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Пуснете си Youtube, Има всякакви упражения и ще може да гледате, как точно се изпълняват
Защо решихте, че имаме нужда от този съвет?!?

# 526
  • Пловдив
Това за Ютюб не е ли към конкретен човек? Някой, който да е питал по-нагоре?

# 527
Срам-не-срам, тази седмица ми беше толкова натоварена, че ми остана време само за 2 тренировки. В предишни години щях да спя по-малко и да си направя тренировките макар и да съм спала 4-5 часа. Дали остарявам, дали помъдрявам, но вече не си причинявам този стрес.

Dig Deeper на Шон е прекрасна програма. Иска си пейка обаче (според мен). Могат да се правят промени без нея, но няма да е толкова ефективна. Ще погледна и новата, която е пуснал.

Успех на бременните! Обожавам бебета! Особено когато не са мои Simple Smile И моите си ги обичах, разбира се Heart Eyes а с годините още повече Heart

# 528
  • here, there, everywhere
 Спринки, пускала ли си линкове за тези програми на Шон? Може и да съм изпуснала.той си ми е любимец от едно време…

Отъм също рекламира някаква нова програма, някъде може ли да се види или още е само на ниво реклама?

Аз не пиша, защото нямам какво да споделям, но ви чета и ви се радвам❤.

# 529
Не си спомням, но ето линк за Dig Deeper: https://disk.yandex.ru/d/YutPRU5X2NjzJQ

Няма нищо общо с Инсенити и кардио програмите му (за добро или лошо). Силова програма е Simple Smile
Отъм мисля, че в края на годината ще пусне новата програма.

# 530
Привет, дами Blush, ето ме и мен отново на спортния тепих Grinning, моята бебка е вече на 6 месеца и мама реши да се вкара във форма Grinning

Духче, чакаме те скоро с бебче и пълна бойна форма за нови постижения Blush

Втора седмица спазвам програмата на Мелиса Нийл (Melissa Neill), ако сте я чували, преди 2 месеца започнах само да я следя и да спазвам съветите й, да правя и упражненията от ютуб канала, като видях първите резултати бързо взех решение да се включа в 8 седмичното й предизвикателство, и наистина си е предизвикателство Blush

Тя се е насочила към дамите в една по-късна възраст 40+ и 50+, (по-специално към тези в менопауза или предменопауза, аз все още не съм в графата), но ми допадна. Попаднах на няколко програми на инструкторки от 40+ до 70+ , които изглеждат невероятно и се спрях на тази, определено тези жени ми дадоха стимул да продължавам със силовите тренировки и високопротеиновото хранене, и че възрастта е само цифра, другото си е до нагласа и дисциплина.

Тренирам когато мога, днес започнах в 5 сутринта, вчера в 6 вечерта, както дойде, в общи линии когато детето спи, а ако се събуди, тъй като 1 тренировка понякога е към 1 час, я взимам за гиричка, тя е особено щастлива в тази си роля Heart Eyes

Приятни и спортни почивни дни Hug Kissing Heart

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 11:26 от !Diva!

# 531
Оутъм има 3day split, а Шон -Sean 20. Във вконтакте ги има и двете. Пробвах една тренировка от тази на Шон, насочена е основно към начинаещи. Не е лоша като програма, просто натоварването е умерено.

# 532
  • here, there, everywhere
Звезди, ако не съм досадна ще те помоля за линкове. Така и не се научих да работя с тази платформа.

# 533
Звезди, благодаря за информацията. Записах си ги за някога. Видях, че на Отъм първата тренировка е 50 минути и се отказах.
Вчера направих долна част на МБФ20. Трудничко ми е вече, правя си паузи и намалих тежестите за долна част до 15/12.5 паунда.
После допълних с една тренировчица от Mamaste. Открих ги за отваряне на тазовото дъно и са ми доста приятни, правя тяхна тренировка почти всеки ден. Определено ми изчезва дискомфорта след това.
https://youtu.be/csxAyjYjKsc?si=m0gl1znW8jlSbXdy

# 534
В събота завърших моята си седмица 3

Вчера почивах, днес може ли ще започна седмицата с тренировка за вътрешни бедра, след това ще преценя в движение Nature Sun With Face

# 535
Привет Blush
Продължавам с P.E Program на Карълайн, но от седмица (последните 5 тренировки)  направих някои промени в духа на нейния съвет да правим тренировките "свои", т.е. да ги съобразим със своите потребности, възможности, вкус. Реших да последвам доктор Стейси Симс, за която писах тук, и да работя повече за сила с малко на брой, но тежки повторения и достатъчно почивки.  Разбира се, това работи с основните, многоставни упражнения като клек, тяга, различни преси... С другите, по-изолиращите, следвам таймера.
И сега вместо напр. 12-15 напада с 2 х 12.5 кг, правя 6-8 с 2 х 20 кг и почивам. След първата такава тренировка имах брутална мускулна треска. Може би и защото базовите упражнения бяха повечко, съответно и изненадата за мускулите беше по-голяма.
Харесва ми да тренирам така и си давам сметка, че правилната техника е още по-важна, за да няма контузии. Ще видим как ще е нататък, но засега много ми харесва.

# 536
3-Day Split - https://disk.yandex.ru/d/x4iu0JYMLr5p_g

Shaun 20 - https://disk.yandex.ru/d/qDIeyK2cNLqjMg

Продължавам с Iron - последна седмица 💪

# 537
Привет Blush
Продължавам с P.E Program на Карълайн, но от седмица (последните 5 тренировки)  направих някои промени в духа на нейния съвет да правим тренировките "свои", т.е. да ги съобразим със своите потребности, възможности, вкус. Реших да последвам доктор Стейси Симс, за която писах тук, и да работя повече за сила с малко на брой, но тежки повторения и достатъчно почивки.  Разбира се, това работи с основните, многоставни упражнения като клек, тяга, различни преси... С другите, по-изолиращите, следвам таймера.
И сега вместо напр. 12-15 напада с 2 х 12.5 кг, правя 6-8 с 2 х 20 кг и почивам. След първата такава тренировка имах брутална мускулна треска. Може би и защото базовите упражнения бяха повечко, съответно и изненадата за мускулите беше по-голяма.
Харесва ми да тренирам така и си давам сметка, че правилната техника е още по-важна, за да няма контузии. Ще видим как ще е нататък, но засега много ми харесва.

Откакто спомена докторката и я гледах при Хуберман, още доста интервюта нейни издирих и също тренирам по тази схема. С разликата, че правя долна част вече само във фитнес, заради коляното(което пак отнесе едно подхлъзване по надолнище върху камъни). С машини е още по-лесно да приложа по-малко повторения и повече тежест. Примерно правя 5-6 повторения за предно и задно бедро с 25-30 кг, добри почивки и така 4 серии. Или машина за дупе и вътрешно бедро с 45кг пак 5-6 повторения в 4 -5 серии.
Интервално високоинтензивно пак там, пак заради коляното, но вместо зона 2 за час и половина, правя 15 мин с интервали от 45 или 20 секунди, на съответно 80-100% и почивки около минута-минута и половина между тях.
Горна част правя вкъщи с Карълайн.
Надявам се до 6 месеца да мога да се върна изцяло към тренировките вкъщи, но на този етап не я усещам готова връзката. Менискуса се оправи.

# 538
Имам чувството, че ако правя серии 6-8 х 20 за крака, ще напомпя бедрата прекалено много. За горна част съм увеличила тежестите за сметка на повторенията, но при долната не искам дефект, вместо ефект.

# 539
Имам чувството, че ако правя серии 6-8 х 20 за крака, ще напомпя бедрата прекалено много. За горна част съм увеличила тежестите за сметка на повторенията, но при долната не искам дефект, вместо ефект.

И аз така си мислих, но за сега не виждам нищо подобно. Напротив - когато тренирам с Карълайн го имам този ефект при краката.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:48 от DivaOrhideq

Общи условия

Активация на акаунт