Тренировки в домашни условия - 121

• 50 101
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Дез, да си жива и здрава, целеустремена и нека постигнеш целите си на кантара, в залата и на бегаческото трасе!

Днес - Ден 1, седмица 3 от Dig Deeper. Определено това е моята програма. Ако в някой момент се откажа от нея, да знаете, че е от мързел, а не защото програмата не ми допада. Отдавна не съм правила програма, където тренировките се повтарят и се опасявах, че ще ми омръзне. За радост, не е така. Опитвам се да вдигам тежестите, но ми се получава само на някои упражнения. Днес добавих малко йога след тренировката. Имам точно един месец до рождения ден и смятам да тренирам друразово -току-виж, може да видя промяна на кантара ...

# 601
Благодаря ви, момичета!

Вчера Cardio Core от Т25 на Шон, колкото да не е без хич.
Днес рамо и бицепс, но мое творение, т.е. класика.

Храната вчера- Калории 1200-1300 П 65 Вгх 90 М 60. Днес ще вдигна протеина и намаля другите 2.

# 602
Привет момичета, аз почнах HR12WEEK 4.0 на Хедър. Днес правих ден 8 - гърди и рамо.
Доста съм впечатлена от ден 4 - корем + крака мобилност. Мисля, че за първи път правя мобилност и доста ми хареса. Следващата тренировка също ще има мобилност и нямам търпение за нея.

Запазих си канала от по-горните коментари с пилатес, ще я пробвам тези дни (Keel Pilates)

Преди два дни се теглих и изненадващо съм с 0,5 кг по-лека от преди за забременея - 42,5 кг

# 603
Dez, да си здрава най-вече и да намираш време за тренировки цяла година!

Аз пак болна, тази есен много куца се оказа за мен.

PS Да ви покажа какво открих тази сутрин около 4 ам  - Джейн Фонда и  зараждането на аеробиката през 1982 Grinning Какви крака обаче вади кака ни Джейн, какво тяло на танцьорка, а далеч не е първа младост в това видео (born December 21, 1937)! Т.е. тук е на 45 год, машалла, МАШАЛЛА!

Имам навика да чета коментарите под клиповете и под първия споменаха и това видео!

PS Върнаха ме в детството с тези степове Grinning  Ще си направя поредния чай и ще потърся още клипове от онази епоха, че се чувствам болна, уморена и стара днес!

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 17:47 от Agent Provocateur

# 604
Дами, ще помоля за препоръки по отношение щадящи коленете тренировки.
След доста тежко падане и натъртване на коляното (на рентген не се видя по-сериозни травма) 3 седмици по-късно вече мога да го свивам почти без болка, но все пак се усеща определен дискомфорт. Същевременно ми се ще да започне плавно да го натоварвам и да се върна обратно в работен режим, защото ежедневието ми е доста заседяло, и си личи.

# 605
Ау, Агент, това си го запазвам и по празниците ще го направя! На теб бързо оздравяване и дано вече не боледуваш!

Вчера вечерта допълних с една тренировка от Т25. Голям кеф да гледам млад и "слаб" Шон Simple Smile Днес сутринта - седмица 3, ден 2 от Dig Deeper - Lower Body, Circuit 1.Вдигнала съм тежестите от седмица 1. При долна част на тялото ми е по-лесно да ги вдигам. При упражненията за горна част почти нямам прогрес с тежестите. Довечера ще добавя Т25/Джо Дилън или плуване ... според наличието на време ...

СпорТен ден на всички!

# 606
На болните, бързо оздравяване!
Аз продължавам с пилатеса, и ей тази мацка, на която също пусках тренировка по-напред...направо ме довърши, веднъж с ластици, а после и с леки тежести за глезените. Коремът ми е премазан, дупето пари, а аз си мислих че правя добро рамо с Каролинка, докато не опитах тренировката с ластиците...е вече и рамото ме боли Simple Smile Обаче...паднах под 60, разгеле...59.3, та ще продължа с пъшкането в хоризонтално положение.
Пускам и тренировката с тежести за крака от тази сутрин: Ankle Weight Workout https://www.youtube.com/watch?v=TEZNXYKz8PU

# 607
Здравейте група, моите тренировки са на етапи, мотивирам се и съм редовна около месец и след това 3 месеца не съм… както и да е… сега съм отново във фазата с мотивацията и обмислям да си купя пътека, има видове, които са сгъваеми и ще мога да прибирам, но и ми се иска уреда да си струва наистина. Има ли някой от групата, който вкъщи има и използва? Бих се радвала и на линк.

# 608
Ау, Агент, това си го запазвам и по празниците ще го направя! На теб бързо оздравяване и дано вече не боледуваш!
Дано, ама ще е чудо Wink Потвърдиха Ковид, лаб тестът го показа, бързият - не.

Я да ти дам и нещо по-съвременно за празниците Simple Smile

Дами, ще помоля за препоръки по отношение щадящи коленете тренировки.
Щадящи, но от кой вид?
Опитвали ли сте нещо в стил бар/пилатес/балет, например. Според мен стават за вработване след седмици на мин. активност. Секунда да видя какво леснодостъпно пазя по плейлистите...

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 20:59 от Agent Provocateur

# 609
Вчера -20 Мин йога -стреч ,10 Мин пилатес стоящ.
Днес - мобилност един час .

# 610
Дези, да си жива и здрава. Много късмет и хъс!
Аз ви чета и ви се радвам, а и леко завиждам за тренировките. От два месеца ужасно съм се обездвижила и съм в пълна безизходица какво да правя. Редуват се някакви странни здравословни проблеми, един след друг. Изчистя едното, почне другото. Лятото имах болки в коляното, това мина с повечко витамин B и йога за кръста.
После почнаха някакви ужасни болки в едната ми гърда, един месец набирах смелост за мамолог, оказа се невралгия. Успоредно с това закъсах май с артрит на челюстта,  ако е правилна диагнозата. Това няма минаване, но за капак се комбинира със странно хрущене в главата -там го чувам, но сигурно е от врата, който също е с безкрайно много изменения според рентген, ЯМР не съм правила. И ме е страх и лека гира да вдигна, йога да правя, защото при някои асани има извиване на врата назад. Лекувам се със седене пред компютър ....и положението става все по-зле.
Добре че имам велоергометър, та малко въртя. И все още ходенето не съм отказала от страх да не си повредя главата Simple Smile
Оплаках се. Бабешка история.

# 611
Аманда аз имам дискова херния на шийни прешлени и на мен така хрупти като го извивам.Леки раздвижвания ,разтягания без нищо екстремно на първо време.
За днес Glutes na CG ,трета тренировка ,не загрях добре и на бг.клека ми изхрущя коляното и модифицирах следващата серия .Да ми е за урок. Мисля да направя и малко кардио до края на деня .Взех си една седмица off  между два тежки  проекта,уж да си почина малко вкъщи ,да поизчистя...абе да чилна ...нещо страшно се изнервих и депресирах...ужас ...
Дотам съм го докарала ,че да мисля да купувам коледни декорации да ми вдигнат настроението ,а аз мразя всякакви джунджурии такива ....ударила съм дъното 🤣

# 612
Да, така правят шийните хернии, при мен покрай рязкото захладняване много се влоши положението. Миналата седмица имах същите болки от плешката към гърдата.
Вкъщи съм на степер основно, извън вкъщи 2-3 пъти в седмицата на пилатес.
Момичета, ще препоръчате ли нещо изпитано за бричове? Искам са ги понамаля

# 613
  • Бургас/Пз
Бричовете не са ли подкожни мазнини??

# 614
За бричове -мускул .Нормални силови  тренировки +изолиращи за зоната накрая +ниско интензивно кардио в отделен ден .

Общи условия

Активация на акаунт