Тренировки в домашни условия - 121

• 50 055
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • БУРГАС
Преди съм тренирала , но последните години не съм , мисля,  че горе долу умея да правя упражненията . Имам да свалям 5-6 кг и ако мога , да оформя малко тялото.

# 676
  • Перник
Момичета, минавам набързо да ви почерпя виртуално по повод порастването ми с още 1 година Joy Това ми е миналогодишната торта, тазгодишната още не е украсена Grinning

За един месец, трети път карам нещо с температура, хрема и леки болки в гърлото. Минава за 24 часа, ама на целият ми здравословен живот и сироп от бъз, започвам да се дразня вече. Rolling Eyes Обаче апетитът ми е учудващо скромен. Може би и фактът, че ремонтирам зъби в момента и ми е малко сложно яденето допринася. А вероятно и батериите на кантара са за смяна, но показва 55,9 кг.
Тук съм малко повече, де Simple Smile

Въпреки всичко си тренирам, докарах ЕПИК 2 до ден 25. Днес, както си ми е по план, правих йога - 15 мин., но достатъчно Nike training club да ми даде значка за тренировка на рожден ден Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 20:56 от SvetlaK

# 677
Преди съм тренирала , но последните години не съм , мисля,  че горе долу умея да правя упражненията . Имам да свалям 5-6 кг и ако мога , да оформя малко тялото.
Аз бих започнала със старите тренировки на fitness blender  от тубата-цяло тяло,горна,долна част,пилатес ,стреч-имат всичко и е доста френдли...направи си програма за седмицата с колкото тренировки имаш възможност да направиш и си избирай.

SvetlaK Изглеждаш страхотно! Heart

# 678
  • Там където
Да си жива и здрава! Такова тяло не съм имала и на 20... Simple Smile Перфектно изглеждаш, яж торта без угризения и още поне 45 години тренирай Simple Smile

# 679
Светла ❤️ Честита да си!

Агент, честит ти подарък!

Аз приключих първата седмица от втория етап на програмата. Много ми хареса! Сега няколко дни съм на ски в един от любимите ми курорти с любими хора ❤️🏂❄️

# 680
Успях да видя Светлето - великолепно тяло, с труд и дисциплина правено!
Няма да ти казвам как новите 45 били старите 35 или разни такива (много недолюбвам подобни приказки!), но ще ти пожелая да се наслаждаваш максимално на тази фаза от живота и да продължиш да бъдеш в най-добрата за теб форма!

Ще потърся коластра, мерси, Дивичке!

Хаха Агееент ...никогаЖ няма да повярвам ,че мъжът  е грабнал на рандъм  ранен коледен подарък хаха 🤣
Дай да видим машината ,която си избрала ,след подробен рисърч ! 🤩
Е, как такова мило, кротко, пухкаво и мъркащо същество като мен си е създало такава злостна репутация Grinning
Моите мъже винаги са имали свободна воля, Бич! Винаги! Wink

Показвам:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:50 от Agent Provocateur

# 681
Включих се в едно предизвикателство 24 дневно, в Телеграм изпратиха календара.
12 дни здравословно хранене и 12 дни упражнения общо.
Всеки ден ще пращат сутрин предизвикателството. Нямам търпение да видим утре какво ще пратят 🥰

# 682
Оооооо Агент -Нордик трак ❤️Бравоооо,честито оооо !🤩💪
Вчера -20 Мин пилатес крака и 45 минути уин йога с Травис ,много е секси тоя маймун... 🙃
Само неговият глас като слушам мога да седя сгъната в една поза 4 минути 🤣

# 683
  • Bristol
Да се запиша декемврийски и аз за пореден път в тази тема. Нещо не съм много постоянна, но благодарение на нея си намерих фитнес инструктори и програми онлайн и като ми дойде музата, започвам да ги правя.
Традиционно края на декември започвам подготовка физическа за ските края на януари 😁 Тази година започнах по-рано, началото на ноември с PPL на Сидни, тя май пак е бременна 💕 Обаче нейните програми ми идват много на често и натоварващи, та разреждам с тичане в парка и кратки пилатес програми. Намерих си един безплатен пилатес апп с много приятно комбинирани упражнения.
Отделно си следя една инструкторка, която специализира в упражнения за жени на 40+ и дава идеи за промяна в упражненията, ако имаш типични за менопаузата физически проблеми. Нейните програми са по-лекички, но повечето й неща са платени. Записах се в нейниното 12 дневно предизвикателство преди Коледа. Интересно ми е как ще ми дойде като трудност 🤔 Започва от утре.

Sprinkles, завиждам за ските 💕 🤗

# 684
  • Там където
Аз на шега направих днес ден 1 от IRON на Карълайн да я пробвам... Супер е - ще продължа. Хем кратки, хем натоварващи тренировки, а и имах време да си добавя корем и вътрешно бедро. Тъкмо е и 1 декември, може би е знак за начало Simple Smile

# 685
Ще се запиша и аз. В трансформиращата тема се отчитах, но никой не пише там и нещо замря тотално. Общо взето ви чета  от 10+ години, благодаря за полезната информация и за линковете ❤️
Преди 12 години бях супер фит, после хич не, за около има-няма 7 години Sweat Smile
И през април почнах от нулата с ходене само. Постепенно включих 3 на седмица тренировки с тежести с lift with cee, те са 20-30 минути само. След това минах на Сидни и отделни пилатес на Хедър. Свършвам другата седмица текущата PPL  на Сидни и мисля да направя най-новата fierce 3.0 на Хедър, че ми запълва идеално времето до Коледа. Тренирам 4 пъти в седмицата и много ходя пеша с кучето. Знам че за повечето хора ходенето не се брои, но на мен ми се отразява чудесно на чакрите Satisfied
Почти свалих всички излишни килограми (20 до тук) , остават ми най-трудните последни 5.

# 686
  • на брега на морето
Агентче, честито! Супер вело( и форма), със здраве да си го ползваш!:hugs:
Светла К, супер форма и ЧРД със закъснение! Hug
Коста, браво за постоянството!:hugs:
Според мен то е най-важно. И аз не разбрах как коремът ми се " изглади"- от лимфодренажните на Златка, или просто от постоянството ми. Но сега изглежда супер, доволна съм. ( А не съм пипала храната, и аз съм почти чист ектоморфен тип, свикнал да си похапва безразборно, като изключим, че не консумирам сладко и хляб, но като цяло със силно нежелание да спазвам стриктен модел на хранене. Като не броим, че наблягам да имам повече протеини от храната, и редовно зеленчуци ( обичам ги)).

# 687
Здравейте, аз няколко пъти пиша в темата с идеята да се завърна, но уви всеки път издържах само по няколко седмици. Та този път мисля да не си правя илюзии, че ще успея да се задържа.
Идвам само с едно въпросче. Преди доста години съм правила Insanity и там първата тренировка беше Fit Test. Изпълняват се няколко упражнения, записваш колко повторения си направил и по-нататък в програмата повтаряш, за да видиш прогреса. Виждали ли сте нещо подобно в Youtube например като замисъл? Не мисля да правя Инесинити в момента, в краен случай ще ползвам техния фит тест, но се надявах на нещо малко по-лекичко Joy

# 688
Фит теста ми е ежедневен на терен в зависимост от това как съм спала ,как съм яла ,боли ли ме нещо ...ако се озоря намалявам тежест или без тежест,както дойде ,ако изкарам сета паралелно с треньора и сравнително тежко за мен го отчитам като сравнителен прогрес.
Днес Iron -крака.Няма да товаря много ,че сънят ми е много зле 60 от 100 ама вчера пих доста вино вечерта и това бая ми се отразява на тонуса  вече .

# 689
Мелина_3, може ли да разкажеш повече или къде мога да намеря информация за лимфодренажните на Златка.

За днес крака ден 15 от HR12WEEK 4.0

Общи условия

Активация на акаунт