Ваучери за храна?

• 35 652
  • 834
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Нямам идея за квотите. Преди ги получавахме около 10 число, от Януари и всичките им административни глупости, вече след 20 то число. Само м. Април беше на 17, но си беше цялата сума.

# 826
Има ли сред вас  с тази карта за ел ваучери?
При нас са тези на Кауфланд и Лидъл.
Всъщност има ли от кого лига да получа информация за ваучери за храна? Интересува ме дали след като вече сме в евро зоната и започнем да работим във евро валута,ще имаме ли право на ваучери за храна?

# 827
  • София
Първо, още не сме приели еврото и второ, защо да няма ваучери?
Не виждам пряка връзка.

# 828
Няма логика да спрат ваучерите, заради еврозоната. В държавите от нея ваучери за храна е имало още преди да си въведат в България и продължава да има. Освен това са полезни, както за работещите, така и за икономиката. Дано на никой да не му хрумва да ги премахва.

# 829
Защо да няма? На Идън Ред от доста време се визуализират в двете валути.

# 830
  • Варна
На някой бавят ли му се ваучерите за този месец? От Идънред твърдят, че нямало квоти. За втори път ми се случва да ми кажат, че нямат квоти и след 10-15 мин квотите са пристигнали. Днес като им се обадих пак същото ми казаха, че днес, най- късно утре щели да дойдат квотите. Започвам да мисля, че някой нещо недоглежда с плащанията и това е само оправдание, но ще изчакам утре. Сериозно се замислям за смяна на доставчика.

# 831
Точно Идънред ни пуснаха ваучерите 1 седмица по-рано.

# 832
Моите днес дойдоха, точно на датата. Идънред.

# 833
И моите на Идънред си дойдоха на датата, която е 10-то число.

# 834
  • Буркина Фасо
и моите дойдоха. почти са изхарчени.

Общи условия

Активация на акаунт